Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, je mi 29 let, mam jedno díte 5 leteho syna a nyni jsem ve 13tt. Vcera na genetice nam zjistili hodnotu 1:46 a ijove projasneni 2,7. V pondeli jdu na odber, mam velky strach, prosim, muzete mi napsat nekdo kdo zazil podobnou situaci a jak vsechno dopadlo dekuji
@lenulina1979 píše: šškoda že jsem šla a neodmítla, mám na tri.21 riziko 1:103 a nervy děsné, to mám 40 a asi i proto to tak skočilo, ale je to hrozný strach
No, tak zalezi, jestli bys sis detatko nechala, i pokud by melo mit DS nebo nebo jinou zavaznou poruchu. Ja bych ve 40 (je mi 38 a v tehotenstvi teprve doufam, druhe) nemela nervy cekat, jak to dopadne bez sceeningu. Dite s DS bych si nejspis nenechala (a aspon bych to chtela vedet vcas, abych byla pripravena), ale z vysledku 1:103 bych se vuvec nestresovala, protoze to je sance, ktera odpovida veku (rizikos vekem rapidne roste), takze to neprinasi novou infrmaci. Dal bych se ridila doporucenim lekaru.
@VeronikaPatrik Moc drzim palce. 1:46 jeste porad hodne velka sace, ze to bude dobre!
Ahoj. Budu na tebe myslet. Ja tuhle diskusi pred víc jak 2 lety založila. Jsou to nervy, ale věřím, že to dobře dopadne.
U nás to dobře dopadlo a i u většiny holek tady z diskusí. ![]()
Tak mám po odběru, a ted anic příjemnýho to nebylo, ale nechci nikoho strašit, naštěstí to bylo celkem rychlé.. výsledky budou volat zítra tak dám vědět ![]()
@mimi2017 píše:
@VeronikaPatrik Tak co jak to dopadlo???![]()
![]()
tak výsledky nakonec budu vědět až zítra, to čekání je nekonečné ![]()
Po nekonečném čekání jsme se dozvěděli, že vše dopadlo dobře a máme potvrzeného chlapečka
všem tady za podporu moc děkuji ![]()