Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte někdo dřevěné puzzle - liška, lev…?Každou chvilku na me skáče reklama. Chtěla bych to koupit jako dárek pro dceru, ale nevím, kolik dílků pro 10letou je ideální.
Já teda měla a viděla dřevěné tak do 30 dílků. Měla jsem to pro děti, když byly batolata.
Osmilety skládá 300-500. Ale ta 500 musí mít nějaký rozstřelený motiv a i tak u toho už vyžaduje asistenci a skládamé pak celá rodina a je to na dýl.
@Sára 1 Teď koukám konkrétně na tu lusků a lva. Jsem ani nevěděla, že se ti dělá.
To bych vzala asi ti 200 dílkove. Tohle skládání bude totiž o dost těžší, než klasika.
@Sára 1 přinejhorším ji s tím můžete pomoc
Já mám objednané největší počet dílků a sovu.
Ale se skládáním s tímhle tím nemám zkušenosti. Dle mě to půjde líp než normální puzzle, kde jsou všechny dílky stejné ![]()
@Mallorka Myslím, že to má být tohle?
https://authenticwood.cz/…tealthy-fox/?…
@Svistice píše:
@Mallorka Myslím, že to má být tohle?
https://authenticwood.cz/…tealthy-fox/?…
Ano, to je ono. Jen netuším, jaká velikost je ideální.
@smajlik345 píše:
@Sára 1 přinejhorším ji s tím můžete pomocJá mám objednané největší počet dílků a sovu.
Ale se skládáním s tímhle tím nemám zkušenosti. Dle mě to půjde líp než normální puzzle, kde jsou všechny dílky stejné
S tím počítám, že se aspoň chvíli zapojí celá rodina. Takže 400 dílků - teď jsem četla, kolik to zabere času. Pro koho to mas? Mně se líbí sova, liška, vlk nejvíc. Vlastně jsou hezké všechny.
@Sára 1 píše:
S tím počítám, že se aspoň chvíli zapojí celá rodina. Takže 400 dílků - teď jsem četla, kolik to zabere času. Pro koho to mas? Mně se líbí sova, liška, vlk nejvíc. Vlastně jsou hezké všechny.
Pro sestru, ale přemýšlím, že si koupím taky. Též se mi to líbí
@smajlik345 píše:
Pro sestru, ale přemýšlím, že si koupím taky. Též se mi to líbí
Kolik jí je?
Děkuji, to vypadá pěkně. Potom se ozvěte, jaký to mělo úspěch ![]()
My puzzle máme, máme chameleona 180 dílků ve velikosti A3 a supr. Stavěli jsme to doma i dospělý
kupovali jsme na www.woodenpuzzle.cz ![]()