Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jolka86 píše:
Já bych zavolala, napsala e-mail a zeptala se co máš udělat. Může to být šmírák nebo si někdo dělá tip k vykradení nemovitosti.
Sranda to není.. Ale prvně bych šla za tím sousedem a nenápadně se ho zeptala na vnuka (narovinu), ať víš, jestli to máš jít nahlásit a nebo jestli si jen hraje jejich kluk.
@Anonymní píše:
@Krista 1
No on je to 26ti lety fracek..
Aha
já si představovala nejakyho 12ti leteho smraďocha
@Krista 1 píše:
Sranda to není.. Ale prvně bych šla za tím sousedem a nenápadně se ho zeptala na vnuka (narovinu), ať víš, jestli to máš jít nahlásit a nebo jestli si jen hraje jejich kluk.
U oken a na cizím pozemku nemá co dělat s dronem.
@Jolka86 píše:
U oken a na cizím pozemku nemá co dělat s dronem.
Však jasné že nemá
@Jolka86
Bydlí přes cestu. Bojím se že kdyby to byl vážně on, svede to na špatnou manipulaci s ovládáním a ve výsledku se mi s policií pri nejmenším vysměje.
@Anonymní píše:
@Jolka86
Bydlí přes cestu. Bojím se že kdyby to byl vážně on, svede to na špatnou manipulaci s ovládáním a ve výsledku se mi s policií pri nejmenším vysměje.
Ale přestane. Pokud se to bude opakovat, nic jiného ti nezbyde. Nebo mít prostě žaluzie stažené.
@Anonymní píše:
@Jolka86
Pokud je to vážně on tak v tom pokračovat nebude. Až se dozví, že už to tam někdo řeší..
Asi si pro jistotu pořídím závěsy nebo záclony 😂
Jsem rozhodnuta to řešit, snad to pak nebude ještě horší. U takových lidí jako je ten vnuk, člověk nikdy neví jak zareaguje a čím tomu dodá korunku.
Držte palce ať zjistím o co tady jde..
Já bych, až to bude lítat, šla k sousedům, jestli to je od nich. Původně jsem tenhle krok chtěla vynechat a rovnou dron u okna sejmout koštětem. Ale koště bych vzala na řadu až po upozornění a případném neuposlechnutí. Možná bych vylepila i ty letáky. To bych se asi před tím šla poradit na policii, co hezkyho jim tam můžu napsat… (co porušují, možné sankce…)
Sepiš to a naházej lidem v blízkém okolí do schránek, s výzvou, jestli si toho taky všimli, nemají třeba videozáznam a ať jsou obezřetní. Nebo se běž poradit na policii, co by bylo nejlepší v takové situaci udělat.
Tak stím vůbec nesmí létat v zastavěných oblastech na ty hodně malé nepotřebuje žádný průkaz ale normálně bych mu ho sestřelil. Dobré je vzduchové dělo a hrst kuliček z ložiska to trefis i na dálku ![]()
@JiříkMazlík
Děkuji za doporučení zbraně 😂
Uvidím zda seženu.. a hlavně jestli bych byla vůbec schopna se trefit. Kdyžtak vás pozvu na kafe a vy ho s radostí sestřelite.. domluveno? 😂 😂