Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nemůžeš si mamku vzít k sobě? samozřejmě bez toho idiota, co s ní žije…
Jezdila bych bez ditete. A matku presvedcila, aby s takovym agresorem nebyla. Me nekdo sahnout na dite, tak mu jednu natahnu.
Příspěvek upraven 16.04.14 v 11:03
Teda promiň, ale tohle udělat mému dítěti, tak to schytá 3× tolik. By si dovolil jednou a naposledy…Mamky je mi tedy líto. Není třeba nějaká možnost vzít třeba k vám nebo bydlení blíž k vám?
@KKatka23 píše:
A nemůžeš si mamku vzít k sobě? samozřejmě bez toho idiota, co s ní žije…
Také mě to napadlo, k sobě nebo do stejné obce.
Teda, co je to za zmetka ![]()
Toho blba bych z toho bytu vyrazila, byt bych prodala. Mámu bych si vzala k sobě nebo jí koupila byt ve městě, kde bydlíš, aby jsi k ní mohla chodit častěji ![]()
A co na to mamka? Já bych jí řekla, že buď pošle chlapa pryč, nebo tebe s malou neuvidí. Nenecháš přece mlátit děcko cizím chlapem.
Pokial jej druh vobec nepomaha nech ho mamka vyhodi, preda byt a prestahuje sa blizsie, ak nemoze k tebe do nejakeho ustavu co je nedaleko vas a toho psika niekomu darujte, ved aj pre neho je to trapenie ked je stale zavrety v byte. mamu by som urcite nejako riesila, tu nie je problem ze nasekal tvojej malej, ta to prezije (aj ked v poriadku to tiez nie je, co ma co dvihat ruku na cudzie dieta…), problem je situacia tvojej mamky ![]()
@MUFICE píše:
Toho blba bych z toho bytu vyrazila, byt bych prodala. Mámu bych si vzala k sobě nebo jí koupila byt ve městě, kde bydlíš, aby jsi k ní mohla chodit častěji
Přesně tak.
Agresor má u mámy trvalé bydliště? Pokud ne, vzít pár přátel a vystěhovat jej, a mamince zařídit péči.
Má tam trvalé bydliště. Mamka mu pořád říká, aby se odstěhoval, dát žalobu k soudu nechce, bojí se ho.
Nemohla by se mama prestehovat nekam bliz k tobe, byt, kde bydli prodat.Tim by se zbavila takovyho druha.
Tohle, by udělal mému dítěti jen jednou, asi bych mu namlátila taky. Nejezdila bych tam, ale zase by mi bylo líto mamky. Můžeš si jí vzít k sobě? ![]()
Nech ten byt preda a prestahuje sa blizsie, zbavi sa druha a zaroven vyriesi aj tvoj problem s opaterou
Nevím, jak se zachovat. Mám dvouleté dítě, s kterým jezdím několikrát do roka na návštěvu ke svojí mámě. Je to na druhém konci republiky, takže se vždy zdržíme pár týdnů. Máma je na tom zdravotně dosti špatně, tak se snažím jí umýt okna a pomoci v domácnosti. Nemám sourozence, táta žije dávno svůj život, nikoho dalsšího už nemáme.
Kde je problém? Mamka žije s druhem, který je cholerický a agresivní. Tituluje nás mag. a deb.Byt je mámy, on si tam dělá co chce. Mamka se ani na televizi nedívá, leží celé dny v posteli. Chodit může o fr. holích, ale nemá na nic náladu. Mamka je po těžkém urazu, přestal jí venčit psa, ten čůrá po celém bytě, do gauče. do postele, všude…Když přijedu, pouklízím, co se dá…
Při poslední návštěvě malá vytáhla nějaký starý polystyren na balkoně a on jí nařezal, na můj vkus pořádně. Navíc holka ani nemohla vědět, za co to bylo.
Nechci už k mamce jezdit.Na druhou stranu, nechat v tom mamku samotnou?