Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamčo , bylo by to zkreslený, kdybys tu pocuranou plínu sundala. Vážilo by míň a ty bys nevěděla, kolik vypilo. Musíš ho vážit oblečený a pokud se vyčůrá, zůstane to v plíně a ty zjistíš, kolik opravdu vypilo.
Svlečený se váží, když chceš zjistit jeho reálnou váhu. Takže když ti předtím snědlo 120 a 60 ti vyčůrá, tak tě to netrápí.
Kamča.dalmatinka píše:janac píše:já samozřejmě taky mimi vážila ale pokud má dítě plínu a zrovna se vyčurá tak je to skreslený.správné měření má bejt při uplně svlečeném miminku ale zde o to nešlo
kamčo vážila oblečenou před kojením a po kojení. aby viděla ten rozdíl..to je jedno jesi je voblečená nebo vyslečená - jde o to aby videla jesi vypila 50,60,80 nebo taky nic. My to delaly taky tak..
taky me trochu zarazilo, že díte plánovala. Já teda nepostřehla zda ji mlátil i předtím nebo a byla tehotna. Jak s někým takovým může člověk plánovat dítě, společnou budoucnost - nevím. Jestli se miminko proste přihodilotak neměla říkat že to plánovala
ale nevím..
jen mě to zaujalo tak jsem přemejšlela proč jí váží oblečenou.
taky jsme v porodnici před a po kojení vážily oblečené mimčo. akorát se mezi tím nesmělo přebalit. bylo to jen informativní kolik vypije. nešlo o přesnou váhu
na šanci jsem koukala a nějak mě to neoslovilo. viděla jsem to až od porodu a stačilo
Holky, myslím že tam říkali, že se ta Štefi sama do pořadu nehlásila, ale upozornila na její příběh ta paní z příběhu č. 1. Neboť jsou známé.
Jinak mám tedy k pořadům tohoto typu pořádný odstup, protože jednu „dámu“, která účinkovala v jiném díle znám osobně a od začátku do konce to celé byla komedie a realita hoooodně z její strany upravená.
Takže bych radila moc to neprožívat ![]()
nejsem přihlášená, sorry
Blanka
Blanko, jj, mas pravdu, upozornila na ni ta pani z prvniho dilu.
A jinak s tim upravenim reality, to je presne to, o cem jsem mluvila. Ze vsichni, co se tam prihlasi, musi bejt proste trochu vycurany - nektery trochu hodne.
Treba zcela zamerne jsem nesledovala predposledni dil, stacily mi ukazky a hned mi bylo jasny, ktera bije - chudacek, ktereho okolnosti dohnaly ke gamblerstvi, k alkoholu, dluhum..... muj bejvalej jak vysitej. Hlavne, ze to ty lidi maj na co shodit, protoze oni vlastne za nic nemuzou
A mymu bejvalymu (otci meho ditete) to doted kazdej basti, kazdej ho lituje a poplacava po zadech. Ale ja s nim zila a moc dobre vim, jak se veci maji. Proste jsem ho prokoukla.
tento pořad mě irituje od svého začátku, nevím co je to za druhou šanci, když lidem udělají plastiku, vybaví novej pokoj, pošlou na zahraniční dovolenou apod...... jistě, trošku a hlavně na chvilku to může pomoct, ale řešení to není. Nejvíc mě ale dostal ten díl, kdy paní byla hrozně špatná, že se jí zabil tuším 18-letý syn,,,,,,, ale po plastice, nějaké té dovolené a nakoupení novýho šatníku byla najednou OK. Tadyhleté Štefi přeji taky všechno nej, ale nevím co si počne, až ji sestra ze svýho bytu vyrazí, páč tomuto bydlení nedávám dlouhej čas..... pokud to teda celý nebylo opravdu jen divadýlko. A.
Aniku, naprosty souhlas… Ten dil s tou pani co ji zemrel syn byl prave ten prvni. Ja jsem tenkrat natesena zapla televizi, tesila se na novy porad a cekala, jak tem lidem PSYCHICKY pomuzou zvednout se ze dna. Po prvni plasticke operaci jsem to naprosto znechucene prepla ( a pry nasledovaly potom jeste dve dalsi
) a od te doby to nesledovala.
Ta Stefi me zaujala v ukazkach jen tim, ze cekala dite a byla sama (tudiz hodne blizko moji situaci), tak me to zaujalo, a nakonec s emi ten dil docela libil (hlavne ten krasny porod
to jsem si pobrecela… nostalgie jako hrom…), ale nikdo z nas nevi, co je ve zkutecnosti za tou kamerou..... Nicmene na konci rikali, ze pry se za nima za cas vrati, tak jsem zvedava.
Mě tenhle pořad taky přijde dosti uhozenej. Mnohem logičtější mi přišli třeba krotitelé dlůhů, kde těm lidem poradili, jak se těch dluhů zbavit, jak něco ušetřit a maximálně to za ně vyběhali u banky, ale nikdo za ně nic nezaplatil, to museli ty lidi sami. Eventuelně ještě ujde to na primě s tím kadeřníkem. On je taky nepošle na liposukce, nenutí jim rvát se nějakýma koktejlama, který bez pohybu stejně nefungujou, ale řekne jim jak se oblíkat, maximálně jim televize zaplatí kadeřníka a kosmetiku a snaží se je naučit mít se rád. Nova mě tímhle docela zklamala.