Druhé neplánovaně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
24.1.13 14:31

Moc děkuju za gratulace, rady i podporu, moc si toho vážím. Já uz to začínám brát sportovně, vybavuje se mi, co ten prcek už všechno přežil :)) kromě tahání 18 kg kocaru s nákupem a terkou do 20 schodů dvakrát denně každý den, stěhování miliónů knih:)) 14 tu denní dietu, kdy jsem zhubla 6 kilo:)) a určitě bych nesměla zapomenout na ty vroucí vany a paraleny, když jsem myslela, že mám zmrzlé prsa a moc mě bolely :)) a to u toho stále kojim:)) tak jen doufám, že bude vše v pořádku a v úterý nebo ve čtvrtek půjdu na ultz. Dneska jsem to časově nezvládla :) včera jsem měla zravku, no samo, že přišla tchýně a já se malém poblila.. ona na mě hned, že jsem těhotná, neumím lhát, tak už to ví:) slíbila, že to nikomu neřekne, ale jak ji znám, ví to celá rodina, ale budou dělat, že to neví :) je, holky a pak ty kecy :)) že chudacek malá Terinka spadne z lopatky a že ji mám přestat kojit a v noci mám dávat sladký čaj a že ji bude babí z dědou alespoň rozmazlovat :)) no nic nemyslela zlé, ale ona mě furt nebere za dospělou a zodpovednou, pořád at malou oblikam a atd:) své dceři neřekne k vy hove ani be, tak to trochu zamrzí, ale zase tu pro nás je a já se budu muset obrnit :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.1.13 14:33

Já bych chtěla za 9 měsíců aby mi čáp přinesl miminko a nemusím mít pupek:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.1.13 14:34

@MarieOVMUC pny to ty babičky nemyslí zle, moje matka neustále má tendence rozmazlovat tu nejstarší, protože, chudák malá, má dva sourozence.. je to k vzteku, ale oni to fakt tak asi úplně nemyslí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.1.13 14:43

Nemyslí to zlé, to vím:)) bez ní bych byla ztracena, tedka 4 měsíce bude hlídat, jak budu docházet do školy atd, takže k nezaplacení:) co si myslíte o omackach? Jen tak mimochodem:) oni pořád, že svíčkovou a koprovku atd a ze ji to mám vařit a já pořád že jsem ještě neměla příležitost a že mi dosla mouka a samé blbarny, neumím lhát :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.1.13 14:52

@MarieOVMUC Ja jsem omacky zacala varit prave pri 2. tehotenstvi, mela jsem na ne hroznou chut. :) A uz u nich zustalo, oni totiz docela setri cas. Navic Krystof zrovna nechtel jist maso, tak do sebe dostal aspon vyvar. Omacka je takova, jakou si udelas. :) Takze u nas maso, vyvar, spousta rozmixovane zeleniny, smetana a rikam tomu svickova. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.1.13 14:55
@Eli11 píše:
@MarieOVMUC Ja jsem omacky zacala varit prave pri 2. tehotenstvi, mela jsem na ne hroznou chut. :) A uz u nich zustalo, oni totiz docela setri cas. Navic Krystof zrovna nechtel jist maso, tak do sebe dostal aspon vyvar. Omacka je takova, jakou si udelas. :) Takze u nas maso, vyvar, spousta rozmixovane zeleniny, smetana a rikam tomu svickova. :mrgreen:

Oto nejde, vařím pro nás omáčky, umím to snad celkem obstojné, ale ona chce at téma omackama futruju tu 11 ti měsíční terku :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.1.13 21:09
@MarieOVMUC píše:
Oto nejde, vařím pro nás omáčky, umím to snad celkem obstojné, ale ona chce at téma omackama futruju tu 11 ti měsíční terku :))

:mrgreen: aha, Terce neni rok, no jo, to budete mit mezi detmi podobny rozdil jako my. No, na to se vykasli. V 11 mesicich mel Krystof tu svoji neslanou masozeleninu, delej jak ty to citis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.1.13 21:17

Njn, dneska zase, že ji mám dělat vajecinu, říkám, že bilky by neměla, že ji udělám na keramice jen se žloutky:) se na mě divali jak na exota:) :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.1.13 21:19

@MarieOVMUC jsou jiná škola, nám se od půl roku dávalo knedlo vepřo :)))) když jsem svojí máme před babičkou řekla, že si nepřeju, aby je fedrovala sladkostma, tak mi řekla, že se mnou cloumaj hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.1.13 21:27

:D to mi něco připomíná :D njn, jiná škola, jiné zvyky, taky mi tchýně řekla, že se snažila manžela kojit jak byl miminecko a když ji pohladil po prsu, že se úplně vyděsila a už se mu nahá nikdy neukázala:))) to já se zase s terezkou musím koupat v podprsence, jak vidí kozy tak jenom říká mnam mnam a sape se na mě :))) takže sranda musí být:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.1.13 21:35

@MarieOVMUC moje máti mi zas tvrdí jak neměla mlíko, jak hend po porodu mě musela dokrmovat flaškou.. ta kde by to mlíko asi vzala, že? zato pkaždý, když kojím, může na mě oči necaht… holt chyběla osvěta.. a můj mladší, ten byl kojenej jen do 10 m, pak už nechtěl ani slyšet, tak dodnes si ke mě chodí sednout na klín, ruku strčí do podprdy a má to místo anidepresiv :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.1.13 21:41
@aničkakytička píše:
@MarieOVMUC moje máti mi zas tvrdí jak neměla mlíko, jak hend po porodu mě musela dokrmovat flaškou.. ta kde by to mlíko asi vzala, že? zato pkaždý, když kojím, může na mě oči necaht… holt chyběla osvěta.. a můj mladší, ten byl kojenej jen do 10 m, pak už nechtěl ani slyšet, tak dodnes si ke mě chodí sednout na klín, ruku strčí do podprdy a má to místo anidepresiv :))))

To je hezké :) mi přijde, že Terinka už taky saje jen kvůli kontaktu, asi ji to nechutná, když jsem těhotná. Pravda, pozoruji to teprve poslední týden, ale daleko více pije vodu a prso sice vyžaduje hodně, ale párkrát potáhne a už se pustí a směje se a strká mi fetku do pusy a chce ji okousavat :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.1.13 21:45

@MarieOVMUC buď ráda, třeba se pak sama nenásilně odstaví a bude to. mě se obě dítka odstavila krásně sama, u druhého mi to teda přišlo zbytečněčně brzo, a le přišlo mi blbý za nim běhat s kozenou v ruce a řvát nááá :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.1.13 21:50
@aničkakytička píše:
@MarieOVMUC buď ráda, třeba se pak sama nenásilně odstaví a bude to. mě se obě dítka odstavila krásně sama, u druhého mi to teda přišlo zbytečněčně brzo, a le přišlo mi blbý za nim běhat s kozenou v ruce a řvát nááá :)))
:P :mrgreen: no bylo by fajn kdyby usinala bez prsa a v noci se pětkrát nebudila:))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.1.13 21:52

@MarieOVMUC třeba jí to přestane šmakovat a bude líp, nezkoušelas nabídnout míso prsa manžela s vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí