Druhé neplánovaně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
21.1.13 04:15
@MarieOVMUC píše:
Terezka zrovna přicestovává na mlíko a už di mě duca jak telatko:)) no už si saje a spí u toho:) tak taky přeju dobrou noc a zítra večer nápisů co mi řekl/a dr :))

Tak dej pak vedet. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.1.13 16:00

No tak dr mě vysetril, řekl, že testy jsou nespolehlivé, vzal mi krev a prý mám v deloze buď a jen gestacni vacek(zatím) nebo cystu, ale, že cysta vypadá trochu jinak.. tak vím prd a zítra mám odpoledne zavolat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.1.13 22:04

Máte někdo nějakou radu, co s manzou? On mi vyčítá, že jsem unavená, že furt sedím, že si to vymýšlím, že on je z práce taky unavený a chodí tam a ještě večer dá nádobí do myčky a pozbira hračky atd. A že zítra jak prijde z práce tak bude vyzehlene a vyprane vše a bla bla.. jako kdyby tady byla někdy špína nebo nepořádek. Max neschovane nádobí nebo roztahane hračky… Si snad myslí, že já terku zavřu do skříně a celý den nohy nahoře… Máte některá nápad, co mu na to říct? Že si to vyměníme mu říkám furt, ale nemá mlíko a když ma terince umýt dupu, tak se poblije :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
21.1.13 22:08

@MarieOVMUC jéééé, pujčím ti mojeho, jak mi bylo šíleně zle, tak byl hospodyňka i maminka n aplnej úvazek :)))) já teda šílela i tak, že tady hnijem ve špíně :))) ale přežili jsme… vysvětli mu, že ty ze sebe živíš ještě jednoho člověka :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.1.13 22:17

Já tu změnu nechápu. U prvního jsem nesměla ani vytrit, abych se nenamohla :))) stejně jsem hnizdila a uklizela jak šílená.. a tedka je furt něco. Říkám pořád, že kojim a celý den skáču kolem terézky… Jako kdybych byla baron prasil.. mu asi nápišu email:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
21.1.13 22:24

@MarieOVMUC jako pokud kojíš a ještě si do toho těhule, měla bys takl sedět n apolštářích a stavět lego, to je tk všecko.. tak mu to vyřiď.. to víš, první těhu, to je takovej zázrak a neznámo a podruhý už tě nikdo nepolituje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.1.13 19:16

druhé dítě

Dobrý den chtěla bych poradit čekám 2 dítě ale prvníme je teprve 9 měsícu tak jestly by někdo poradil co a jak. Moooc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
23.1.13 14:23

Tak dnes z krve potvrzené, 6-7.týden, hcg přes 10 tisíc :) zítra to jdu ještě omrknout přes ultz. Manžel mi řek, že je taky v šoku a že tomu nemohl uvěřit až teď a že ho chce, ale ne i, co si ma o tom myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
23.1.13 15:43

Tak se mi i manža přiznal, že jak jsme na začátku prosince křtili novou postel, že to asi nestih:)) Lol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
23.1.13 17:48

@MarieOVMUC manža je šikulka teda :))) hlavně, ať je malé v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.1.13 22:20

@MarieOVMUC Tak moc gratuluji, je to jasné. :kytka: A manžel je kabrňák. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
23.1.13 22:27

Gratuluji :* No vidíš tak snad Ti i začne trošku pomáhat když se přiznal :lol: Ten muj kabrnák při třetím těhu taky netušil jak je to možné :nevim: No asi zbloudilá kapička. Ted je rád že je má :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
24.1.13 10:54
@MarieOVMUC píše:
Tak se mi i manža přiznal, že jak jsme na začátku prosince křtili novou postel, že to asi nestih:)) Lol

:pankac:, hlavní je, že se přiznal 8), teď už je „viník“ známý :jazyk:. Neboj všechno bude v pohodě… Moje zkušenost: Syn měl 8 měsíců, když jsem otehotněla… při plném kojení bez MS, jen náhoda, že se na to přišlo- zvracela jsem a bolelo mě břicho, na chirurgii měli podezření na slepák. 3 dny vyšetřovali krev, moč, pořád se jim něco nezdálo až mi primař udělal UTZ břicha a konstatoval, že mám „nález na děloze a vaječníku“ :? -mám rakovinu/ to mě napadlo jako první… Následovala kontrola u mého gyndr., kde konstatoval nepravidelný útvar, že to těhu asi není, ale pro jistotu kontrola HCG. No a druhý den jsem si nesla pozitivní 1650jednotek. První reakce byla ŠOK, manžel to tehdy vzal dobře, rodiče si dělali legraci, že se po nich opičíme (jsme se sestrou taky o 17 měsíců). To že budu moc mít ráda druhé dítko jsem si nedovedla představit, vlastně to bylo pořád „jen velké břicho“ a realita přišla až s porodem. Nicméně že to osud takto chtěl jsem moc vděčná, tehdy jsem prala dvoje plíny (jednorázovky začínaly…), ale i tak jsem to zvládli. Syn a dcera jsou nerozlučná dvojka, dnes je jim 17,5 a 16, chodili na stejnou ZŠ, teď jsou společně na stejné SŠ (jen jiné obory) a jsou skoro jako dvojčata. Po letech máme se současným partnerem dcerku 1,5 roku a říkali jsem si, že pokud osud dá budeme rádi, když jí časem pořídíme parťáka. No a když byl dcerce rok, zjistila jsem, že jsem těhotná. Při kojení, nepravidelné MS, z jednoho sexu v měsíci 8o. Nechránili jsem se, neplánovali, toužili… i přesto první moje reakce a pocit „ŠOK“ 8o. Na jednu stranu jsem byla moc ráda, že se zadařilo (dcerka byla počata po Clostiku) na straně druhé jsem měla před očima ten prvotní shon a vyčerpání ze dvou prvních dětí… Chtěla jsem si Viki pořádně užít… Bohužel, v 7tt přišlo ZT :,(. Moc nás to s partnerem vzalo. Uvědomuju si ale, že bylo „něco“ špatně- cítila jsem to od začátku a raději takhle brzy než později. Teď necháváme vše osudu, a věřím, že přesto, že jsem už starší matka, si k nám čáp ještě cestu najde( dluží nám to) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
24.1.13 11:06

A tady ještě ti dva starší v době, kdy už to s nimi bylo veselé… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.1.13 11:10

Taky gratuluju. :kytka: