Druhé neplánovaně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
19.1.13 22:12

@MarieOVMUC Šátek nebo nosítko. Z vaku po delší době neskutečně bolí záda, je spíš na rychlé přenášení. Většina miminek v šátku vydrží v pohodě ty tři hodiny, spáči i dýl. Sourozeneckých kočárků je fůra nebo můžeš koupit buggypod (přídavné sedátko, co se přimontuje z boku), i když nevím, jestli jde dát i na Taco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
19.1.13 22:20

Ptej se, jsme tu jedna chytřejší než druhá, přeci… :D A můžu tě ujistit, že vyděšená jsem byla úplně stejně. :lol:

S tou nehodou: my to ani netajíme, že to byla nehoda. Vlastně mi to přijde i hezké, že vlastně okolí říkáme, že se máme rádi nejen kvůli dětem, ale i jen tak. :lol: Takhle neplánované vzniknutý a přijatý život je hrozně silný moment ve vztahu. Aspoň u nás. Kamarádi i rodina si z nás trochu utahujou, ale v dobrým. Jet podle plánu umí každej pitomec, ale přijmout to, co přijde „mimo plán“, to je jinčí „frajeřina“.

• Citovat
  • Upravit
7376
19.1.13 22:24

Ten phil a teds je dobrá věc, ale já za to nemůžu dat tolik peněz, nový za dvacku ojety za osm… To je moc, manža by to neprekous, gor kddyz máme ten nový takac, který jen stojí, pac sportak je na terku v zimě úzký a korbu nepotřebujeme, ach jo. Mimi by se mělo narodit v srpnu, takže asi šátek a pak baby bjorn, ale může tam být vůbec to miminko delší dobu? Třeba i dvě tři hodiny? Přestávky na kojo a prebalo jasné. Nevěřím tomu, že by Terinka chtěla tak dlouho stát na skatu nebo chodit v roce a půl. Tolik blbych problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
19.1.13 22:27
@kotyk píše:
@MarieOVMUC Šátek nebo nosítko. Z vaku po delší době neskutečně bolí záda, je spíš na rychlé přenášení. Většina miminek v šátku vydrží v pohodě ty tři hodiny, spáči i dýl. Sourozeneckých kočárků je fůra nebo můžeš koupit buggypod (přídavné sedátko, co se přimontuje z boku), i když nevím, jestli jde dát i na Taco.

No už jsem to taky viděla, ale to bych se nevlezla do žádného mhd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
19.1.13 22:38

@MarieOVMUC Sedátko se dá před nástupem složit a sklopit. A do MHD se leze hůř s libovolným dvojkočárkem. Tam je nejlepší kombinace pidisporťák/golfky a šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
19.1.13 22:53

Mám nějakou šanci bez křiku a újmy naučit dcerku spát v postýlce v dětském pokoji a nepit v noci mlicko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
19.1.13 23:00

Já nevim co to semnou je, mám tehu příznaky, tři testy pozitivní a já se necítím těhotné, netesim se. Jsem úplně v koutě. V koncích. Já jsem fakt blbá. Chvíli už to je lepší, ale pak se to zase začne kúpiť a konečná. Proč mám ten debilni pocit, že to nedám, že budu celých 8 mmesicu protivma unavená a zla a všechno jen odskáče terezka, já měla dětství na d e věci, mám prostě pocit, že si Terezku neuziju, že ji beru nejméně rok života, co se nevrátí, je každý den krásnější a měla jsem tolik plánu… Čas nevratim musím se s tím nějak srovnat. Neodsudte mě prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.1.13 23:02

@MarieOVMUC mlííčko se u nás v noci změnilo přesně ve 14m, u obou starších dětí.. sami od sebe začali spát… a ještě před porodem jsem stěhovala oba do jejich pokojíčku, mají palandu a šlo to úplně bez slziček, jsou nadšení… ale jinak, když jsem čekala druhorozeného, tak starší už spala v pokojíčku, ale začaly nějké noční děsy či co, a stěhovala se zpět do ložnice a měla jsem je oba v pelechu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.1.13 23:04

@MarieOVMUC ale sourozencem jí daruješ mnohem víc, než pár minut pozornosti navíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.1.13 23:07

@MarieOVMUC jo a pocity jsem měla úplně stejný, nenáviděla sem se za to, že jsem těhotnáa škodím tím Klárce a to bylo mímo plánované.. změnilo se to až po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
19.1.13 23:09
@aničkakytička píše:
@MarieOVMUC mlííčko se u nás v noci změnilo přesně ve 14m, u obou starších dětí.. sami od sebe začali spát… a ještě před porodem jsem stěhovala oba do jejich pokojíčku, mají palandu a šlo to úplně bez slziček, jsou nadšení… ale jinak, když jsem čekala druhorozeného, tak starší už spala v pokojíčku, ale začaly nějké noční děsy či co, a stěhovala se zpět do ložnice a měla jsem je oba v pelechu :)

Kéž by to tak bylo. Já si pořád představují jak to bude hrozně, nejdřív únava, pak břicho a únava.. nevidím nic kladného. V létě budeme malovat a koupíme dvě postele a koberec a vybavime krásné dětský pokoj, manža tam s terineckou bude spát a já s kriklounkem v ložnici. Kdyby mě alespoň manža podržel, ale mu se nejde svěřit a mneco si vykládat, on řekne že se těší a že to bude dobrý a už se o tom nechce bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
19.1.13 23:10
@aničkakytička píše:
@MarieOVMUC jo a pocity jsem měla úplně stejný, nenáviděla sem se za to, že jsem těhotnáa škodím tím Klárce a to bylo mímo plánované.. změnilo se to až po porodu…

A byste měli kolik od sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.1.13 23:15

@MarieOVMUC já sem dělala v druhém těhu strašný scény.. bylo mi strašně zle, jen jsem ležela v posteli a brečela, že to dítě nenávidím, že to odnáší jen klárka, že jsem ho neměla mít atd., že nikam nebudud moct a zblázním se.. byl ze mě manžel úplně nešťastnej…no a jak říkám, změnilo se to až po porodu. ale do porodu děs běs… paradox je, že na třetí mrně, s ještě menším věkovým rozdílem jsem se už těšila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.1.13 23:18

@MarieOVMUC dva roky…23m, druzí dva 20m…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
19.1.13 23:21

S tím nosítkem: proboha, hlavně ne BabyBjörn a jiná „visítka“. Tím můžeš dítku fakt zavařit se zádama. Představ si, že by tě někdo takhle nosil: úzký pruh látky mezi nohama a na tom spočívá celá tvoje váha, nohy ti bez opory visí dolů, celý tělo se hroutí směrem dolů. A ještě třeba čelem ven - prohnutý záda a hrozná zátěž na páteř, která ještě nemá žádné podpůrné svaly… Fakt ne. Jako jo, je to levnější než Manduca nebo kvalitní šátek, ale je to nepohodlné a hodně nezdravé. Koukni třeba sem: http://www.nosenideti.cz/clanek.php?… a http://www.nosenideti.cz/clanek.php?… . Nosítko si vyber pořádný, ať má minko pořádně pod zadkem, záda dokulata, nohy do M (kolínka výš než zadek), schoulený na prsou pak pěkně chrní. Ale v těch klokankách spíš visí jak na padáku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky