Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@aničkakytička píše:
@MarieOVMUC třeba jí to přestane šmakovat a bude líp, nezkoušelas nabídnout míso prsa manžela s vodou?
Nezkousela, on se asi před půl rokem evakuovali do dětského pokoje, prý se potřebuje vyspat
ale jak jsem dala dudel, tak ho vyplivla a zacla rvát, že by se i poplasna siréna ohla
@MarieOVMUC tak se evakuuj taky a třeba to vzdá dřív, než ty ![]()
on stejně v noci vždycky přiletí jestli malá nespadla z lůžka nebo proč tak řve
no kdyby spala u sebe v postýlce, tak bycch se evakuovala, ale když je v posteli a probere se, je okamžitě na pochodu a nějaký okraj ji vůbec. netrápí:(
No tak ja jsem v 3/4 roce pro zmenu evakuovala malyho.
A trochu se to zlepsilo.
Když ona v té postýlce neusne, takže když přešli přenesení tak se otočí na břicho, sprajcne se a rev
a to už pak usne zase až o půlnoci..:) chystáme se koupit normální postel a ohradku, snad bude spokojenější.
@MarieOVMUC měli jsme to podobně, musela jsem malýho dt spát do postýlky, dokud spal se mnou, tak se nedolázal uklidnit, protže jak ěl možnost svobodnýho pohybu, lezlk všude, padal, neusnul a blbě spal. dala jsem do postýlky, zjistuil, že nezdrhne a od té doby spí dobře…
@MarieOVMUC už??? to něhjak strašně utíká
a jak ti je? a jak zvládáš? a už se těšíš na miminko a malá na sourozence?
Únava, která byla opravdu otravná zmizela a objevuje se jen po náročných dnech:) miminko už jsem vstřebala, mám nutkání něco pořád kupovat, ale zatím odolávám, mám jít ještě 22.4. na dětské kardio kvůli mírně zvýšenému Nt, no uvidíme. Břicho mi roste, na kalhotách mám o dvě dírky větší pásek:)no a terezka ve svých skoro 14. měsících vůbec nechápe, že máme v bříšku sourozence:) tak dvakrát denně mě nechtěne praští nebo kopne, tak snad je břicho odolné:)
Ahoj všichni, co jste me podpořili a poradili. Po obavách na startu této diskuze, musím aktualizovat stav. Od pondělka mám krásného chlapečka. Sestricce se moc líbí, ikdyz mám pořád nahnano, aby mu nechtene neublizila. Porod byl za hodinu hotovy, ikdyz vyvolavany po 14 ti dnech přenášení a sakra intenzívní. Zítra nás pustí domů a nečekaně se těším, ikdyz se i bojím, jak to vše skloubim. Ale praxe je kolikrát lepší než teorie, tak snad budeme všichni jen prospivat. ![]()
@MarieOVMUC ahoj, doskusi jsem předtím nesledovala, jen teď prolítla začátek a moooc gratuluju
Je jsem taky teď těhotná a mezi dvojkou a trojkou bude 20 měsíců. Taky jsme plánovali až později, ale antikoncepce se neřešila a do toho superplodný manžel… No doufám že to zvládnu, dvojka je ještě taková trubka. Jednička už je rozumná.
No prostě přeju hodně štěstí ![]()
@MarieOVMUC velka gratulace a at do dobře zvladate. Nas měla mama po jednom roce přesně a sestřenka ma mezi holkama 13 měsíců. Ja s bráchou i její holky máme super vztah. Skoro dvojčata
snad to tvoje děti budou mit taky tak
hodne štěstí
@MarieOVMUC Moc gratuluji!!! pamatuji se, jak jsem tuhle diskuzi četla
a určitě bude vše ok, mamča nás měla s bráchou po roce a čtvrt a nemůže si to dodneška vynachválit, jak jsme si vyhráli a že vše bylo jedním vrzem
já mám děti od sebe 2 a 3/4roku a řikám si někdy, že mohli být blíž k sobě
a třetě už menší rozdíl taky nestihne, tak snad čtvrtý bude rychlě po třetím ![]()