Druhé neplánovaně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
24.1.13 22:06
@aničkakytička píše:
@MarieOVMUC třeba jí to přestane šmakovat a bude líp, nezkoušelas nabídnout míso prsa manžela s vodou?

Nezkousela, on se asi před půl rokem evakuovali do dětského pokoje, prý se potřebuje vyspat :))) ale jak jsem dala dudel, tak ho vyplivla a zacla rvát, že by se i poplasna siréna ohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.1.13 22:08

@MarieOVMUC tak se evakuuj taky a třeba to vzdá dřív, než ty :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.1.13 22:13

:))) on stejně v noci vždycky přiletí jestli malá nespadla z lůžka nebo proč tak řve :)) no kdyby spala u sebe v postýlce, tak bycch se evakuovala, ale když je v posteli a probere se, je okamžitě na pochodu a nějaký okraj ji vůbec. netrápí:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.1.13 22:15

No tak ja jsem v 3/4 roce pro zmenu evakuovala malyho. :) A trochu se to zlepsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.1.13 22:18

Když ona v té postýlce neusne, takže když přešli přenesení tak se otočí na břicho, sprajcne se a rev :) a to už pak usne zase až o půlnoci..:) chystáme se koupit normální postel a ohradku, snad bude spokojenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.1.13 22:18

@MarieOVMUC měli jsme to podobně, musela jsem malýho dt spát do postýlky, dokud spal se mnou, tak se nedolázal uklidnit, protže jak ěl možnost svobodnýho pohybu, lezlk všude, padal, neusnul a blbě spal. dala jsem do postýlky, zjistuil, že nezdrhne a od té doby spí dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.4.13 21:34

@MarieOVMUC tak jak to jde? :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
3.4.13 00:02

Nijak:) jsem v 17 týdnu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.4.13 06:45

@MarieOVMUC už??? to něhjak strašně utíká :)) a jak ti je? a jak zvládáš? a už se těšíš na miminko a malá na sourozence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
3.4.13 12:01

Únava, která byla opravdu otravná zmizela a objevuje se jen po náročných dnech:) miminko už jsem vstřebala, mám nutkání něco pořád kupovat, ale zatím odolávám, mám jít ještě 22.4. na dětské kardio kvůli mírně zvýšenému Nt, no uvidíme. Břicho mi roste, na kalhotách mám o dvě dírky větší pásek:)no a terezka ve svých skoro 14. měsících vůbec nechápe, že máme v bříšku sourozence:) tak dvakrát denně mě nechtěne praští nebo kopne, tak snad je břicho odolné:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
26.9.13 14:28

Ahoj všichni, co jste me podpořili a poradili. Po obavách na startu této diskuze, musím aktualizovat stav. Od pondělka mám krásného chlapečka. Sestricce se moc líbí, ikdyz mám pořád nahnano, aby mu nechtene neublizila. Porod byl za hodinu hotovy, ikdyz vyvolavany po 14 ti dnech přenášení a sakra intenzívní. Zítra nás pustí domů a nečekaně se těším, ikdyz se i bojím, jak to vše skloubim. Ale praxe je kolikrát lepší než teorie, tak snad budeme všichni jen prospivat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
26.9.13 14:43

@MarieOVMUC ahoj, doskusi jsem předtím nesledovala, jen teď prolítla začátek a moooc gratuluju :kytka: Je jsem taky teď těhotná a mezi dvojkou a trojkou bude 20 měsíců. Taky jsme plánovali až později, ale antikoncepce se neřešila a do toho superplodný manžel… No doufám že to zvládnu, dvojka je ještě taková trubka. Jednička už je rozumná.
No prostě přeju hodně štěstí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
26.9.13 15:27

@MarieOVMUC velka gratulace a at do dobře zvladate. Nas měla mama po jednom roce přesně a sestřenka ma mezi holkama 13 měsíců. Ja s bráchou i její holky máme super vztah. Skoro dvojčata :) snad to tvoje děti budou mit taky tak :) hodne štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.9.13 16:29

@MarieOVMUC Moc gratuluji!!! pamatuji se, jak jsem tuhle diskuzi četla :) a určitě bude vše ok, mamča nás měla s bráchou po roce a čtvrt a nemůže si to dodneška vynachválit, jak jsme si vyhráli a že vše bylo jedním vrzem :mrgreen: já mám děti od sebe 2 a 3/4roku a řikám si někdy, že mohli být blíž k sobě ;) a třetě už menší rozdíl taky nestihne, tak snad čtvrtý bude rychlě po třetím :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.9.13 17:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat