Druhé otěhotnení, když nemám pořád pravidelný cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
8.4.15 11:15

@a12 brala sem antikoncepci při kojení a pak pár měsíců po kojení. ted už sem dobrala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.4.15 11:21

@Litta brala sem antikoncepci během kojení, pak sem přestala kojit a pořád nepřicházela, tak mi doktor předepsal jinou, která se už bere, když se nekojí a dostala sem to. právě od té doby mám tu slabou, téměř žádnou. ted sem právě dokonce neměla žádnou, takže proto plaším :/ špatně sem popsala asi situaci. a ptám se právě, co je vhodné a co ne. ráda si nechám poradit. ale taky ybch nerada nějakou chemii. kdyby ale měla pozitivní účinek, tak se nedá nic dělat a šla bych do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
8.4.15 11:22

@Verukuc tak to jo, uz jsem se lekla ze testujes spolehlivost antikoncepce :mrgreen: jinak ja taky mela nepravidelnou menstruaci a o miminko jsme se dlouho snazili, doktorka me prohlidla rekla ze na menstruaci to pripraveny mam ze v tom problem neni tak bud cekat az sama prijde nebo ze mi napise proveru.. tak jsem si nechala napsat proveru protoze se mi nechtelo zase kdovi jak dlouho cekat nez to az dostanu.. pak se teda zadarilo ;) ted mam 11m syna kojim prvni MS jsem mela v prosinci, druha dorazila celkem v norme, treti s vetsim spozdenim a ted ctvrta po 52 dnech :mrgreen: taky bych chtela navazat na s druhym ditkem na dalsim materskou ale u nas to asi taky bude boj :roll: antikoncepci jsem teda ani brat nezacala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.4.15 11:41

@Verukuc A menstruaci mimo braní prášků jsi měla, nebo od vysazení nemáš prostě žádnou? Protože ta během braní není menstruace, to je jen takové „jako“. Ono už samo je těžké nastartovat cyklus po těhotenství a porodu, natož když ho takhle zblbneš antikoncepcí. :| Uvidíš no, ale bojovat s tím další umělotinou - vyvolávačkou, to už je poslední kapka, podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
18.7.18 22:45

Ahojky holky omlouvám se za spam tu ale potřebuju poradit snažíme se o miminko hrozně dlouho a teď v pondělí mi vyšli několikrát po sobě testy pozitivní slabi carky vyrazila jsem k Dr hcq jsem v úterý měla 37 a dnes jsem si dělala další test zase slabé pozitivní ovulaci jsem měla 3 a 4. 7 je možný že jsem těhotná a to hcq je ještě takle malé dekuji :zed: řeším to hlavně kvůli tomu že denně pracují že žloutenkou a HIV a tahání 100kilive lidí tak aby se něco nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí