Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bohulinka píše:
@Nicota Z veliké části souhlasím. Obdiv za statečný přístup k věciMyslím si, že jsou ale situace, kdy ani toto nepomůže, pokud se chlap zakouká jinde, tak ho ani supersex neudrží.
Ano, neříkám, že je to všemocné, ale drasticky to snižuje riziko nevěry. Naučila jsem se nefňukat a raději se podívat realitě do očí. Je to mnohem lepší, než si namlouvat, že chlapi jsou stejní jako my. Jsou jiní a je to krásné.
@ivašot. píše:
Taky si nemyslím, že by byli až tak jednoduší, že by to mohlo dlouhodobě fungovat. Snad jako řešení krize, ale dát si to jako prioritu a základ pro budování dlouhodobého vztahu?
Ivi, chápu tě, ale díváš se na to svýma očima. Jenže na tenhle problém se musíš dívat očima chlapa.
Ty žebříčky, co je důležité pro dlouhodobý vztah jsou u žen a mužů obecně trochu jiné. A u chlapů je obvykle na prvním nebo nejhůře druhém místě dobrý a častý sex. To je holý fakt. Můžeme to ignorovat a myslet si o tom co chceme, ale nic tím nezměníme.
Příspěvek upraven 04.08.16 v 10:17
@Nicota píše:
Promiň, ale tohle všechno znám z vlastního životaJsou to jen výmluvy
Klidně tohle všechno nech na potom a on ti pak ještě rád pomůže. To jen my nemůžeme tyhle věci pustit z hlavy. Chlapi jsou neskutečně jednoduší. A to nemyslím ve zlém, mají zase jiné přednosti.
Souhlas, pokud bych si měl vybrat mezi úklidem kuchyně, nebo rychlovkou v kuchyni, nejspíše nebudu váhat ![]()
Navíc po sexu jsou chlapi krotcí a svolní ke všemu.
Manžel mě taky „nosí“ a jsem nejlepší i přes to, že se nemusím obden vnucovat a jít přes svojí přirozenou potřebu a náladu…
nebrala bych to jako gró a spasitelskou poučku - v tvém pojetí je to dost „na krev, za každou cenu, teď a tady…“
oboustranně chtěný sex je samozřejmě důležitý, ale abych naháněla chlapa obden mi přijde přehnané, možná to funguje na věčně nadržené samce, co neustále mají potřebu zasouvat a je jim v důsledku jedno kam - pak ano, pak je velká pravděpodobnost předejití nevěry
v případě ale normálních mužů (kteří samozřejmě dají přednost sexu v kuchyni než nádobí…to snad není nový objev) s normální potřebou mi to přijde kontraproduktivní a ponižující
@Ellusa píše:
A já myslela, že bys volil úklid![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jasně, nejdříve uklidím a pak nebudu mít náladu na tu rychlovku, protože je tam tak hezky uklizeno ![]()
Túdle!
@zoidberg píše:
Jasně, nejdříve uklidím a pak nebudu mít náladu na tu rychlovku, protože je tam tak hezky uklizeno
Túdle!
Ale v bordelu hrozi uraz
, takova vidlicka zapichnuta v zadku nebo uklouznuti po slupce omylem spadle, to take neni nic extra.
@zoidberg píše:
Jasně, nejdříve uklidím a pak nebudu mít náladu na tu rychlovku, protože je tam tak hezky uklizeno
Túdle!
@vonajebohyne píše:
Ale v bordelu hrozi uraz, takova vidlicka zapichnuta v zadku nebo uklouznuti po slupce omylem spadle, to take neni nic extra.
Myslím, že v mojem zadku by ta vidlička nebyla ![]()
Navíc by to pak mohla být pěkná divočina ![]()
@zoidberg píše:
Myslím, že v mojem zadku by ta vidlička nebyla
Navíc by to pak mohla být pěkná divočina
Abys nebyl prekvapen, kdyz ti ji tam ve viru nezkrotneho chtice milenka zcela necekane zabodne
.
@vonajebohyne píše:
Abys nebyl prekvapen, kdyz ti ji tam ve viru nezkrotneho chtice milenka zcela necekane zabodne.
Tyhle typy milenek nevodím do kuchyně, ale do sklepa ![]()
@Ellusa Tady vidis, jak bezmezne verim v Zoidberguv milostny um a nepochybuji, ze se Zoidbergem v kuchyni se prestava kazda kontrolovat.
@Ellusa píše:
Jsem myslela, že tam zavíráš ty děti, když má návštěva dojít - zvukově izolovaného![]()
![]()
![]()
Myslel jsem do mučírny, na konci chodby v pravo, však víš ne? ![]()
@zoidberg píše:
Myslel jsem do mučírny, na konci chodby v pravo, však víš ne?
Tys to predelaval? Dutky a spanelska bota byly prece vzdy dole pod schody, druhe dvere od zachodu nalevo.
@vonajebohyne píše:Úplně jinak, všecko nové a desinfikované… srpen mám teď plno, ale v září bych tě mohl objednat
Tys to predelaval? Dutky a spanelska bota byly prece vzdy dole pod schody, druhe dvere od zachodu nalevo.