Jaké je to mít dva chlapečky? Druhý je na cestě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
18.12.20 13:25

@Verurizeckova jenom poznamka, zboznovani zmizi s pubertou ;)..ja povazuju za vrchol dobryho vztahu s nejstarsim synem, ze se mnou mluvi :D..aby ses nelekla, u tech bezproblemovejch deti je to pak sok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
18.12.20 13:26

@Tarjei tak to je mi jasný, ale to taky nebudu nadšena ze smrdutého pubertaka, který bude mutovat a bude mít takový ten pěkný štetinový knírek :lol: :mrgreen: ale do te doby si to hodlám užit :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
18.12.20 13:28
@karkarka píše:
Asi jak kde se to otočilo. V mém okolí jsou stále brání synové jako něco víc. Chlap který má víc holek, bývá naopak terčem vtipů.

Asi někde na vesnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
18.12.20 13:28

My máme taky dva kluky a je to parádní. Pak jsme si k nim poridili jeste i tu holku a ja, ac jsem za ní moc ráda, tak poslední dobou dost často přemýšlím, jak jednoduchý a super by to bylo, kdyby i ona byla kluk. Je to prostě praktičtější, jak pro rodiče, tak i pro ty děti. A ze budeš „jen“ tchýně? Můj manžel si je se svoji mamkou velmi blízký, mnohem víc než jeho sestra. Tchýně je to super, babička taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
18.12.20 13:32

@Verurizeckova :) :D :lol: :mrgreen: vidim, ze teoreticky jsi pripravena dobre. Ale ono jde hlavne o to, ze najednou mas doma cizince a premejslis, kdes udelala chybu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
18.12.20 13:37

@Tarjei co te tady kocko čtu, tak tys chybu určitě neudělala nikde. Na hrbu toho mas dost, ale i tak věřím, ze jsou tvoje děti šťastné, ze mají takovou pohodovou mámu. Když já si vzpomenu na ten svůj pernamentni pysk v pubertě, tak si říkám, ze to se holt musí jen přežít. Pak jen doufat, ze dojdou k uvědomění, ze ti rodiče nejsou zas tak špatní, jako nudní a nemoderní samozřejmě ano, ale ze je to vlastně fajn, je mít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
18.12.20 13:40

Mít dva chlapečky nebo dvě holky? Za mě je to úplně stejný. Budou se stejně řezat, tahat se o věci, nadávat si, objímat se, hrát si. Je to úplně jedno. Jenom je teda do budoucna asi lepší mít dvě děti stejného pohlaví než páreček. Líp si rozumí, můžou po sobě dědit věci a můžou spolu sdílet pokojíček i v pubertě. Takže jsi to vyhrála…To, že se ti narodí holčička, ještě neznamená, že bude ráda chodit v růžové, nechá si česat culíky a bude klidnější. Naopak znám spoustu holčiček, co jsou divočejší než leckterý kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
18.12.20 13:41

Ja mam dva kluky. Pubose. A miluju, jak rostou. Jak me chrani. Jsem pro ne “holka” a to neuveritelnej pocit❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.20 13:46

Za mě super, mám doma dva kousky… až na to lego a traktory všude :D ale nemám doma holku a nejsem fanda růžové. A v bříšku čeká třetí překvapení- mám tušení, že zase kluk :-) já bych to snad s holkou ani neuměla. Ale nesnáším ty komentáře, že třetí máme kvůli holce- vůbec ne. Vždy si necháváme překvapení na porodní sál a modlím se pokaždé jen za zdravé dítě :srdce:

• Citovat
  • Upravit
9006

@janoma presne tak je, proste uzasnyyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148

@Verurizeckova :kytka: diky ale nastup puberty me stejne na chvili vydesil :lol:..moje deti maj jednu desnou vyhodu, ja si totiz pamatuju, jaky je to bejt dite..nebo jsem furt? :lol:..a nechavam je dejchat, neshazuju je..muj bracha jednou pravil, ze by chtel bejt moje dite :D ale zase jsem nejspis malo prisna..ale pubos ma treba mnohem bliz ke mne nez k svemu otci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
@karkarka píše:
Mít dvě děti stejného pohlaví je mnohem lepší, než mít páreček.

Taky si myslím. Já mám po dvou klucích holku a z praktického hlediska je to spíš komplikace. Tím nechci říct, že bych z ní byla zklamaná, to ne. Mě bylo vždycky pohlaví ukradené, pro mě je mnohem přednější zdravé, veselé a spokojené dítě jakéhokoliv pohlaví, ale ti dva naši kluci brzo po sobě jsou strašně fajn. Fungují skoro jako dvojčata. Hodně si vyhrají, mají společné zájmy, kamarády, sdílejí hračky, oblečení… Sice jsem ráda, že mám tu holčičku, ale i kdybych měla jen ty dva kluky, tak jsem maximálně spokojená.

Zakladatelko, proč si vsugerováváš, že nezvládneš dva kluky? To je takový debi. lní mýtus. Já mám kluky necelé dva roky po sobě a absolutně nechápu, co je na tom k nezvládnutí. Není to o nic náročnější, než jakákoliv jiná kombinace sourozenců. Záleží na povaze. U nás mi dává nejvíc zabrat holka. Oproti klukům je víc uvztekaná, víc se staví do opozice, ječí, piští, moc se nechce dělit a je taky větší klíště a moc vydechnout mi nenechá. Kluci byli šikovnější v odplenkování a vůbec v samostatnosti. Jak mi někdo začne s „Jé, ty máš třetí holčičku, to je určitě pohoda oproti klukům, třetí dítě za odmenu“., tak vždycky odpovídám "Tak určitě :roll: " Miluju ji, je skvělá, ale určitě to s ní není jednodušší, než s klukem a vůbec na ni nesedí taková ta klišé, co se o holčičkách tradují. A upřímně, ani na jiné holčičky z našeho okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
18.12.20 13:49

Mam dve holky a jsem stastna, ale na ruzovym oblacku vse neni. Vztah mama= dcera je komplikovany. Vidim to u svoji mamky, mame se rady, ale jsou a byly to boje. Za to bracha, je jeji zlato, ale on to taky s ni umi. Ja ne. Tchyne ma syny a ac pro me se moc nepredrela, oba ji maji radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
18.12.20 13:50

Klesnou nároky (zejména stran estetiky a pořádku)
rozšíří se ti obzory

chlapci si hrají nesmírně zajímavě a nesmírně destruktivně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.12.20 13:50
@Anonymní píše:
Za mě super, mám doma dva kousky… až na to lego a traktory všude :D ale nemám doma holku a nejsem fanda růžové. A v bříšku čeká třetí překvapení- mám tušení, že zase kluk :-) já bych to snad s holkou ani neuměla. Ale nesnáším ty komentáře, že třetí máme kvůli holce- vůbec ne. Vždy si necháváme překvapení na porodní sál a modlím se pokaždé jen za zdravé dítě :srdce:

Taky jsmeto tak měli a jedna z prvních věci, která me napadla poté, co jsem zjistila, že se narodila holka bylo „pane bože, to zas bude keců, jak se nám ta holčička konečně povedla :roll: “.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí