Jaké je to mít dva chlapečky? Druhý je na cestě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22295
19.12.20 16:20

@Pudloslava tak tu destrukci synů vlož do užitečné roviny, můžou chystat dřevo, vytrhávat plevel…

Děti svou energii vydali ve sportu v každodenních trénincích, ve skautu a pobytu v horách a na velké zahradě.

Pokud budu kluky držet v domě a jeho blízkém okolí, tak je jasné, že se budou nudit a otravovat a nebudou sedět na zadku a vyšívat. Musí se zapojit i rodiče a nabídnout dětem širší pole možnosti a aktivit. Když je jen vystrčíš na zahradu a stěžuješ si, že tam něco ničí, tak jim nabidni a hlavně tatínek, návod na zajímavější činnost.
Přijde mi tedy rozdíl, zda si kluci staví na zahradě bunkr, což je normální a ještě to rozvíjí manuální zručnost a nebo schválně něco ničí demolují z nudy.
Kluci jsou parádní a není nic složitého v tom, jak s nima jednat k oboustranné spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
19.12.20 17:06

@Mellam Tak pozor! Ven chodíme fakt hodně! a ano, venku se chová lépe :mrgreen: tohle vše stihne za tu chvilku, co jsme doma. V létě a když bylo hezky jsme domu chodili fakt jen na oběd a pak až večer. Od září teda chodí do školky, tam se taky vcelku vybije. Ale po o nespí od cca 15 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
19.12.20 19:59

@123Soňa to jsou divoši! Přesně tohle potrebujou.

Příští pronájem sháním taky se zahradou! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
20.12.20 08:03
@mado píše:
@Pudloslava tak tu destrukci synů vlož do užitečné roviny, můžou chystat dřevo, vytrhávat plevel…

no dyť jo, píšu někde, že mi doma šítpou nábytek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.1.21 23:51
@me57h píše:
Já měla podobnou výchovu a rozhodně mi nic takového nehrozí.

Jo, máti z tebe vychovala internetového trolla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
9.2.21 09:03

No jaký by to bylo, normální. Mají svůj klučičí svět, rvou se jako koně ale mají se rádi a jeden bez druhýho nedají ránu. Jsou od sebe skoro 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí