Držkopád na hubu

elenkazed
3.1.13 14:31

Držkopád na hubu..

Nedávno jsem psala svůj deníček, kde jsem „bilancovala“ se svým životem- co se událo, co mě potkalo…Rozzuzlení? Jsem v 8+3 tt = miminko přišlo v době kdy jsme se přestali snažit( sex 2* za měsíc) a já zůstala sama…uplně…Jsem slušně řečeno v pr**i! Ulevilo se mi, ano…ale? Nevim jak to zvládnu..děsí mě to už teď, co budu sama dělat??? Miminko miluju, podporu mám…prožila jsem si toho dost a tohle je ta pomyslná „kapka“…Budu mít já někdy něco bez nervů? stresu…Chtěla sem úplnou rodinu..chtěla sem miminku dopřát tolik věcí..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
3.1.13 14:41

Lepsi byt sama nez s idiotem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
3.1.13 14:43

Nejde se podívat na deníček-abych pochopila souvislost co bylo předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.1.13 14:44

@elenkazed sama nejsi máš toho prcka v bříšku tak se drž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
3.1.13 14:48
  • Citovat
  • Upravit
elenkazed
3.1.13 14:49

@quinny mám, já vím…jen momentálně mám v hlavě „blázinec“ jestli to zvládnu, utáhnu, všechno…

• Citovat
  • Upravit
47759
3.1.13 14:56

Denicek jsem přečetla, holka máš to těžký, ale psala si, že podporu máš :think: tak to určitě zvladnes :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
3.1.13 14:56

Zakladatelko, ještě před měsícem jsi psala, jak jsi si jistá, že ho nikdy neopustíš, ani on tebe, co se tedy za ten měsíc stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.1.13 15:01

@elenkazed takže partner odešel? Zvládneš neboj, určitě se najde někdo kdo tě podrží, co rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
3.1.13 15:03

@Buzulumab Když ti vědomě někdo jen lže, celej den leží, nepomáhá, doslova jenom žere, vycucává tě tak to nejde jinak…Je to sice jen pauza..ale? Odešel se slovy :miluju tě, já balila tašku s tím samým..Uvidíme, třeba se změní..Ale já se už ocitla fakt na dně :-( chodila pomalu na 12 hodin do práce, víkendy jen abych nás utáhla? A on nic?? nešlo to, třeba se poučí..

• Citovat
  • Upravit
elenkazed
3.1.13 15:05

@quinny partner odešel, na můj popud…mam rodinu která mi podrží, ale vypořádat se musim sama. Mě řeknou maximálně to bude dobrý.

• Citovat
  • Upravit
281
3.1.13 15:08

Držím palce :hug: určitě to zvládneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.1.13 15:17

@elenkazed a nebylo to všechno dané tou nemocí? není u něj šance že se to s delším užíváním léků zlepší..co tak zásadního se stalo od napsání deníčku, že sis řekla dost?

Ono ani není jak jinak ti pomoct..každý žijeme svůj život :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
3.1.13 15:17
:hug: :hug: :hug:

Drzim ti palce, je to osud, zvladnes to.At uz s nim nebo bez nej, neboj se. Soustred se na mimco, je to to, po cem jsi touzila, akorat zivot sam to malinko pozmenil. Nenech se tim zastrasit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
3.1.13 15:27

@quinny Není to nemocí, po konzultacích s psychiatričkou je závěr, že je plně stabilizován-léky v pořádku, reakce na ně také akorát zpohodlněl. Je to jeho přístup. mohla jsem prosit a nic…ty lži a všechno bylo vyčerpávající..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová