Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
4.10.06 10:12

KLARISA - už kope jo???? Jak vo závod jo??? No beran přece HEHE :D :D

není to nejak brzo? Nemá kopat az po 20.týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
4.10.06 10:12

holky, fakt máte pohyby? to je super!!! tak my prvorodičky si asi musíme eště počkat :lol:
dala jsem do alba fotku pupku, zase blbá kvalita..ale z mobilu, omlouvám se:)
to je dobře, že se mažete, tak mě nemaže nikdo :( ale to přijde:) ježkovy voči, já mám hlad, až se mi dělá mdlo..
v poslední dobu mám každou noc tak hoďku a půl přestávku ve spaní a co myslíte, že dělám..žeru! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.10.06 10:13

Klari - je to překrásnej pocit, zrovna jsem se naklonila a čekala, že bude protestovat, ale nic, asi spinká :lol: Cítím ho ale několikrát za den a zá:,–(ně v sedě nebo vestoje. V leže ani jednou.

Zabzu - máš krásný bříško. Dala bych taky fotku, ale odevzdala jsem foťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.10.06 10:14

ZABZU - ty si uz mazes pupek???????, ElastiQ???? Co to stojí? V lekarne se to kupuje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.10.06 10:16

ja s Niki citila pohyby v 18. tydnu … a rika se, ze u druhorodicek to byva uz driv … tak si prcek pospisil :lol:

Misu: no to se bude Niki divit, az bude mit Pitynka pindika 8O :lol: :lol: … no uvidime :lol: :wink:

Dneska by mel dorazit fotacek :wink: … uz se fakt tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.10.06 10:16

Klari - Teri jednou jedla jogurt a nasáčkovala se mojí mamce do koupelny když se sprchovala, prohlídla si jí a pak pravila, že má nějaký svěšený prsa, že už je stará, ale že druhá babička je má svěšený víc :lol: :lol:

Zabzu - já se mažu jen svátečně, mě to nebaví, stejně už mám prdel popraskanou, břicho mi nepopraská, to už mám vyzkoušený. Jo a moc nejím, stačí mi tak dvě třetiny toho, co jsem snědla dřív, nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.10.06 10:18

Zabzu - já měla s Teri pohyby 16+1, už hlídej a pozoruj se, může to přijít každým dnem.

Klari - tak to musíš foťáček pěkně vyzkoušet a přidat pupendo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.10.06 10:22

Misu: 8O jezis, chudak babicky :lol: :lol: :lol: :lol: … ty deti jsou tak uprimny :lol: :lol:
S tim jidlem ti teda zavidim, aspon moc nepriberes :wink: … ja se snazim uz nejist navecer, naposled tak v 17 h, a pak max ve 20 h si dam jablko nebo jogurt … ale je fakt ze chodim spat s pocitem hladu :oops:
Ale fakt uz nechci tech 19 navrch … :oops: … tak zatim se drzim … nepribiram … :wink: … od toho 20. tt to stejne pujde nahoru samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.10.06 10:25

Misu: jestli dnes dorazi, tak se hned vyblejsknu :wink: …

jdu se mrknout na Zabzinyho pupicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.10.06 10:26

Klari - už čekám přírůstky na váze každým dnem a nic, ale ono to pak půjde o to rychleji :roll: Mám to bříško nějaký špičatý.

Děti jsou fakt upřímný, nejednou mě už polejvalo horko, co na srdci to na jazyku. třeba ve frontě - mami proč ten pán před náma tak smrdí? nebo Ta paní je ale tlustá!..teď už má ale docela rozum. mamka se tomu zasměje, má hodně mladýho ducha, jak reagovala tchýně, to nevím, ale asi se jí to moc nelíbilo :P

Jdu vařit lečo, mňam mňam, pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
4.10.06 10:27

jelčo, ten krém stojí kolem 150,– a je celkem příjemný.. ale stejně, jestli mám popraskat, tak tomu nezabrání žádný krémík..ale aspoň pro to něco udělám..
mišu, tak dobře, budu mimino šmírovat, jestli se pohne :lol:
ty se máš, že moc nejíš, já furt žeru..teď si jdu dát svačinku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.10.06 10:30

Zabzu: naaadhernej pupicek :! :wink: … krasne ti brisko roste :)

Misu: Niki uz taky zacina komentovat lidi :( :roll: … nedavno jsme staly ve fronte a pred nama si asi pan uprd … a Niki to komentovalo slovy: pan dela bobika :oops: … no jeste ze to ten chlap neslysel :oops: :lol:

Misu: spicaty brisko … tak to bude kluk :) :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.10.06 10:33

Misu: ja dnes nevarim :wink: … zachvili jedeme s Niki na obed do IKEI :) … jdem vybirat novej nabytecek … Niki postel a skrinky a budem kupovat jeste rozkladaci gauc, kdyz zrusime loznici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
4.10.06 10:35

klari..dííky :) taky mám pupek do špičky:) jdete do Ikei? mňááám.. miluju tam toho lososa s bramborama, to je výborná mňamka :lol: tak si to užijte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.10.06 10:38

zabzi: takze taky kluk :) :wink: … no ja mam zatim to bricho takovy neutralni … podle tvaru nevim nevim … no uvidime, co se z toho nakonec vyklube :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí