Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
4.10.06 13:59

Ahoj Saal, půjdu na NT+ screening. Právě příště jdu na utz - to budu 13+0 - takže akorát. Už jsem zvědavá na výsledky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
4.10.06 14:02

Ahojky…tak vás zdravím z domova…byla jsem u zubaře a to byl teda zážitek…mám hrozně hklubokej kaz, bolelo to jako čert :cry: sem to vůbec nemohla vydržet… :cry: a injekci mi nemohli dát…hrůza…brrr. tak tam mám arzenovou vloužku a za 14 dní znovu… :roll:

Jdu vás dočíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.10.06 14:19

Jejda Nita nestraš já tam musím taky a nechce se mi furt to oddaluji :roll:

Romca - tak to půjdeš na poslední chvíli :D možná bych taky šla, ale už jsme to nestihli, trošku mi přidali podle ultrazvuku dní a bylo pozdě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
4.10.06 14:29

Saal - ten screening se dělá do 14 týdne, ne? Stíhám akorát :lol: Jsem ráda, že se to tady dělá a stálo mě to jen 550 Kč :D
K zubaři jdu příští středu - už se moc těším :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
4.10.06 14:39

No právě…já toho zubaře odkládám od jara …a takto to dopadlo :cry: Hrůza…bolelo fakt příšerně…
Jinak já jdu na kontrolu 17.10.....

No jo no a každou chvilku mi volají z práce, nechala jsem tam toho za sebou tolik rozhrabanýho…hrůůůza…No jo no, ale nepočítala jsme s tím, že odejdu ze dne na den. :oops:
Bohužel nemoc nečeká až budu mít čas… :lol:

DaJana…těch kyčlí se neděs…to fakt může přejít… :wink: mě taky strašili se zádama, že bude hůř a mě to normálka po měsící přešlo a a byla jsem zas jak za mlada :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.10.06 14:45

Romco - mě říkali do konce 13 týdne a já jsem byla asi dva dny před koncem a tam brali krev jenom pondělí a čtvrtek a ten čtvrtek byl zrovna svátek, takže bohužel byla jsem tam v úterý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.10.06 14:46

NITA- mne se den pred dovolenou ted rozpadl zub, proste sám vodumrel a celej vypad, zůstala z nej jen 1/5. MUDr. to ted nechce resit, ze me nemůze vopíchat, tak prej až po porodu. NAŠTĚSTÍÍÍÍÍ to vůbec nebolí!!!! Ale vím co to je když umrtvujou zub, pred rokem a půl mi umrtvovali 3 zuby během 2mesiců, děs..........
takze ted s miminem se muzu tesit na další štrapáce, to mi vypadnou asi secky, chjo…

NITO, vydrz to, jestli je to jenom kaz, i kdyz hlubokej, děkuj Bohu. Páč jestli bude MOC hlubokej a budou ti muset tahat nervy, tak ti hrábne bez injekce. Kaz je jeste zlatej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.10.06 14:51

Jelena - ty tu píšeš hrozný věci, mě nedávno taky odumřel zub a rvali mi nervy sice s umrtvením, ale i tak to bylo nepříjemné. Já mám strach já tam nejdu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
4.10.06 15:04

ahoj holky, než to vždycky dočtu, uf

blahopřeju všem, co byly na kontrole a mají tak super výsledky!!!
já chci taky :cry: , ale musím počkat ještě skoro dva týdny (do 16.)
ale manža už to vzal jako fakt, že jde taky a už se docela těší a hladí mi bříško a tak :wink:

dneska je mi tak nějak mdlo, vždycky to nějak rozeženu pitím, ale dneska ani hektolitry nepomáhají
to bude to počasí, asi se mění tlak
taky nějak nemám na nic chuť, jím jen ovoce, do ničeho nešťavnatýho se mi vůbec nechce :?

no jsem ráda, že se nám to tu tak pěkne vyvíjí a všichni mají výsledky OK, když občas kouknu na mojedite.cz, mám pocit, že neexistuje neproblémové těhu
prostě holky držíte mě nad vodou! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
4.10.06 15:07

jo a ještě pozoruju, že začínám být pěkně nesnášenlivá k nemocným spoluobčanům

pořád hlídám, kde kdo kašle, jestli si dal ruku nebo ne, kdo smrká, pšíká a vůbec vypadá nemocně, ať v MHD nebo v práci
a na všechny ty hnusné nezodpovědné marody pouštím zamračené ksichtíky :evil:
a pak se doma cpu zázvorem a medem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
4.10.06 15:14

jelena…jj to tahání nervů znám…brr no, ale ten arzén by měl ten zub umrtvit…tak uvidíme..... :roll:
Ještě tam mám jedno takové nadělení…ale ten prej není tak hroznej, tak se těším… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
4.10.06 17:11

holky nevim jak vy, ale ja byla a asi jsem i ted v tehu obzvlast imunni, vsichni kolem psikali, kaslali…a ja nic a to jsem pracovala v prostredi kam prevazne chodili nemocni lide…

Nejak nestiham cist,JELENO proc jsi mela extra vysetreni -drahe ?

jinak kdyz cek onemocni-coz vam nepreju, je dobra vincentka - mineralka,pastilky… na kasel Hedelix, na vykaslavani Mucosolvan, na bolest v krku Halls, Anticol, Vincentka pastilky.
no ja brala jen RENNIE - palila me zaha jak cert.

ciao D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
4.10.06 18:12

Ahoj holky, já vás chci jen pozdravit.
Jsem ráda, že ste všechny zdravé a miminka rostou.
Vůbec, ale vůbec nestíhám všechno číst.
Ale od prosinca budu doma, takže na vás budu mít čas :D
Já jsem zdravá a všechno je snad v naprostém pořádku :D

Tak já se zase ozvu.
Zatím papa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.10.06 22:56

no to je zase novinek ;-) nevím nevím kdy to zapracuju do tabulky ;-) snad brzo :-))))

pomalu v práci likviduju oblíbené položky v pc, historii explorera, soubory co jsou soukromé ;-) obrázky a taaak…dnes jsem přitáhla domů igelitku plnou čajů a cukrů a hrneček…ale toho si nikdo nevšimne ;-) v pátek asi vyklízím definitivně…uvidíme…čím víc o tom přemýšlím tak tím víc se mi chce zůstat doma. co v práci taky :lol: no ale stejně jako Nitu, taky mě čeká pár telefonátů z domova, budu muset řešit hodně moc věcí po mailu než tam najdou za mně náhradu…snad si pospíšej. jen nevím jak jim decentně naznačit že nehodlám u pc trávit dvě hodiny denně jen jejich problémy! ;-) snad na něco přijdu nebo jim to dojde…budu na nemocenské z nějakého důvodu tak si z prací můžou trhnout pedálem ;-)

Romčo gratuluji k úspěšné kontrole ;-) jasr tobě taky, aj Dalif se snad má dobře ;-)) prostě všici co sem zavítaj jen tu a tam ale myslej na nás :-) zdravím ;-)))

ty kyčle mě bolej romčo nějak víc..hlavně nalevo :-/ je to na palici…vstávat z postele, ze záchodu, ze židle…nic moc jako.....snad se to nezhorší nebo doufám spíš že to přejde teda ;-) já se ptala zda to nemůže být nedostatkem vápníku a gyndr mi řekl že ne 8O taky mě to napadlo. ale pro jistotu jsem si ho koupila a baštím ;-) tak uvidíme zda se to projeví…

jdu spinkat, zítra do práce a v pátek na ten uzv s manžou ;-) budou měřit Kulihráška :-) konečně se dozvím termín porodu :lol:

dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.10.06 23:08

NITA- šmárjá, jakej arzén?? Nic si tam nenechávej píchat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí