Poradna duly
Jana Čurdová
jo, jak sem jela domů busem, mi volali z té kliniky a prý poměr z toho NT vyšetření mám 1:9900. To je jako dobrý nebo ještě to ujde?? NEvíte někdo?? ![]()
DAJÁNO - ty už budeš doma????? Ty uz nekces pracovat??? Jejda, to sou zmeny… ![]()
Ahoj babizny. ![]()
Jak je? já se docela nudím…bože co já budu dělat ???? ![]()
Jelena…nic mi tam nepíchali…to je jen vložka na umrtvení zubana… ![]()
No tééééda já mám na vás konečně čas a nakonec tutrpím samomluvou???
Kdepak jste ???? jeleno ???
zdravím po ránu ![]()
ahoj Nitko
já jsem tu ![]()
jak to že se nudíš? máš konečně čas na sebe a na odpočinek a na úklid bytečku
na to se obzvlášť těším..u nás je stále co přebírat a vyhazovat
jsem takový malý skladníček ![]()
Nitko a co ta vaše svatba? (teda jestli si tě s někým nepletu) ![]()
Jeleno teda Horácius je nádhernej
a pak že nebudeš dobrá máma
už tě ta depka přešla?
myslím že jo, že se oba s přítelem začínáte těšit ![]()
DaJana…no uklízet budu až příštá¨í týden, přebrat a vyházet je toho potřeba dost, ale nechci tento týden nic přehánět…mám být spíše v klídku…ale až mi otrne vrhnu se na to.
Svatba bude 11.11. v 11h…ale půjdeme jen se svědkama, tak to není nic moc chystání. Něco teda upeču a audělám nějaké obložené mísy a chuťovečky…a posedíme u nás doma…
DaJana a co ty? Už jsi teda rozhodnutá zůstat doma?
no jo vlastně
tak se koukej šetřit
žádný přehánění přesně jak píšeš!!!
jéé to je krásný datum a bude se krásně pamatovat
tak to už je za pár ![]()
Nitko a co pupíček? už ti povyrostl? ![]()
já se taky musím zase vyfotit, zdá se mi že se nějak poulí pupík jeden
už i lidi který mě tři měsíce neviděli si všimli že jsem jaksi taková oplácaná
ale prý jim bylo blbý se zeptat kdybych jen ztloustla ![]()
no jo, jsem rozhodnutá každým dnem víc a víc…venku začíná být hnusně. stejně bych na zimu už nechtěla jezdit a ve firmě je fuk zda půjdu teď nebo za dva měsíce - šéfové stejně nejsou schopní někoho sem najít včas - už je za ty léta znám
takže aspoň ten můj zástup budou řešit ještě letos…což je fajn i pro mě. ale jsem ochotná jim nabídnout že nějaký urgentní věcí můžu poslat z domova, ale zase musím vybalancovat to, že nebudu sedět u pc doma pár hodin denně. rozhodně nebudu hlídat každej příchozí mai..to ať se dou bodnout. ještě musím tak nějak promyslet co řeknu šéfům a hlavně kolegyním na firmě- jsou to děsný zvědavky
hned se budou ptát co že mi to je…tak nevím co jim řeknu
asi že špiním a nechci riskovat…nevím jinak co si vymyslet. a je to nemusí vůbec zajímat.....baby jedny
jj těším se na ranní vyspávání a na procházky až bude líp a nebudou mě ty nohy bolet.....
DaJanaka.....no já jsem zhubla 4kg…to mě docela potěšilo ![]()
A v práci jim v podstatě nemusíš vůbec nic zdůvodňovat…ať si trhnou nožkou…prostě ti Dr. doporučil být doma a je to…
Se mnlu teda ten můj vůbec nediskutoval…
prostě mě nechäl doma a bylo…Než jsem se stačila rozkoukat tak jsem stála na chodbě s neschopenkou v ruce
Ale zase mám jistotu, že jsem pro mimi udělala maximum. ![]()
Neboj ty kyčle tě třeba přejdou mě v tom týdnu jako teď tebe zase příšerně brali záda a ghlavně když jsem dýl seděla. V autě jsem za volantem skoro bulela jak to bolelo, tam kor nemůžeš ani pohnout.
no tak hlavně že to pak přešlo ty záda…to muselo být teda krutý…a přetrpěla's to a jezdila jsi dál? ![]()
novidíš, takhle se musí
neschopenku do ruky a šup mazat domů
však s tvou diagnózou bych si taky nic nelajzla…koukej se šetřit, hezky odpočívej a načerpávej síly…bašti vitamínky a uvidíš že to přejde ![]()
no jo nemusím ale je to takový divný ze dne na den najednou přijít s neschopenkou..ono na venek se na člověku těžko pozná jak mu je že jo..jenže to tu asi moc lidí nechápe. já to ještě promyslím, šéfům řeknu jen že mám zdravotní problémy při kterých mi bylo doporučeno být doma v klidovém režimu a holkám tady řeknu buď to samé a že se o tom nechci bavit (což je takový nápadný) a nebo teda že mám nějaký problémy a pak to nějak rozvedu.....no uvidím…každopádně sem pak s tou neschopenkou chci zajít osobně…ať to šéfům řeknu osobně. je mi blbý jim to jen zavolat a neschopenku poslat…navíc tu mám ještě věci
nemůžu si to všechno vzít dneska ![]()
musím pracovat Nitko, nezlob se, to víš, poslední den v práci
tak si to musím užít ![]()
zatím páček.....budu nakukovat ![]()
Ahojky,
zase se po delší době ozývám a všechny vás spolutěhulky zdravím.
Máme se jakžtakž. Jen je mi furt blbě, včera a předevčírem jsem poprvé zvracela. Žádný ranní nevolnosti, jsou celodenní.
K tomu blbě spím a jsem pořád unavená.
Absolutně to nechápu, protože při Markétce jsem neměla jedinou komplikaci a o těhotenství jsem až do AMC vůbec nevěděla.
Taky už jsem zhubla 3 kila, ale radost z toho nemám. Nejhorší je se při tom všem ještě věnovat Markétce. Mám toho fakt dost.
KO mě čeká až příští čtvrtek a domluvíme se s doktorem na termínu odběru krve na tripple testy.
Mějte se všechny krásně a ať vám není špatně a mimísci se maj moc fajn.
bolero…neboj už to brzo přejde…
a když to prožíváš jinak, tak by to mohl být klouček…co říkáš??? ![]()
zdravím holky ![]()
bolero čauki..teda nevolnosti jsou hrůza.. taky mě to v tomhle období chytlo, ale zvracela jsem jenom jednou..teď už mám jen občas takové divné pocity, chjo..
DaJi, máš recht, zůstaň doma, taky bych chtěla pracovat dlouho, akorát jsem začala uvažovat nad tím, jak se dopravovat v zimě do práce, nevím, ještě to zvážím..
Nito, gratuluji k nastávající svatbě..pěkné datum, zrovna ten den máme z rádia Megakoncert, tak tam budeme všichni oxidovat ![]()
dneska mě pobavil mail, který přišel z rodiny.. konečně tam napsali, že jsme v druhém trimestru a dneska se věnovali psychické labilitě, což u mě platí na 100procent.. to je hrůza, ale je to asi normální.. tak jsem si myslela, jak budu stabilní, ale jsem totálně labilní ![]()
Klouček?
No všichni to říkají, ale ono to spíš vypadá na hodně zlobivou holčičku
![]()