Poradna duly
Jana Čurdová
Poradí mi někdo jak je to s tím poměrem na tom NT vyšetření?? Já nevím jestli 1:9900 je OK nebo tak tak..
čus jelčo.. hele s tím NT nemám zkušenosti.. fakt nevím..taky mi brali krev, ale tu pravděpodobnost mi neřekli.. ale kurňa, je to dobré ne? kdyby to bylo třeba 1:350, tak by to byl průser..
Jelena na 100% je to dobré…
Už tady o tom někdo psal , že klimit je myslím do 3 nebo do 4.....
Bolero…myslíš? Já myslela, že holčičky nezlobí…
Kluka už máme, tak bych holku brala… ![]()
tak spíš jsou preferovány holčičky? já se přiznám, že na ufona taky spíš myslím jako na holku..ale je mi to fakt jedno, hlavně..však víte co ![]()
NITO: mě je to úplně šumák, co to bude, jen když už to v bříšku přestane zlobit.
Manžel by chtěl holčičku. Bere to z ekonomický stránky, na holčičku už všechno máme, na kluka toho bude muset být dost novýho
Je to praktik.
Ale pokud to bude holka, vysvětlíte mi někdo, proč je to druhý těhotenství o 100% jiný než to první?
bolero…no trochu divný to je, ale člověk nikdy neví co se v jeho těle zrovna děje…já to teď taky trošku hůř snáším, ale cca jen tak o 15%…beru to, že je mi o 7 let víc… ![]()
Já po Jakubovi nemám nic, vše jsem rozdala, tak je to v podstatě jedno, ale mám zr¨droj na dědění holčičích věci… ![]()
bolero, já si myslím, že to může být i jinou fyzickou kondicí než při prvním těhotenství.. jinak netuším.. moje kámošky, co mají víc dětí říkaly, že každé těhu je jiné..i přesto, že máš pak děti stejného pohlaví..prostě to tak je..
musím říct, že jsem tak šťastná, že jsem těhu, ale ještě si to nedokážu užívat..fakt jsem psychicky strašně vyšťavená, mám strach, ale doufám, že se to uklidní..
Zdroj mám taky, manželova sestřenice má 3 kluky, psolenímu je půl roku a nerozdávala jsem nic, počítala jsem s brzkým sourozencem ![]()
…a jsem jen o 2,5 roku starší, ale z toho jsem 2 roky doma. Předtím jsme chodila do práce a asi byla akčnější. I když s Markétkou mám tý akce taky dost.
Ale jsem o 10 kilo těžší, to je ten zá:,–(ní rozdíl. ![]()
bolero to ti nikdo nevysvětlí
ale je to prostě individuál…
moje mamka má dvě dcery a každý těhu bylo jiný a to nás měla poměrně mladá - 21 a 23 let a stejně jí napodruhé bylo hůř, zvracela až když čekala mě při druhém těhu…
moje ségra čekala dva kluky a taky každé těhu jiné. jsou od sebe o 3 roky a při prvním měla chutě na sladké, při druhém na slané a stejně jsou stejného pohlaví
při druhém dítěti jí taky bylo hůř…
je to záhada
na to by se vědci měli zaměřit ![]()
moje mamča taky říkala, že při bráchovi jí bylo hůř..je mladší o dva roky..myslím si, že je to tím, že organismus je mírně opotřebenější ![]()
No holky, zrovna dneska si teda připadám opotřebená dost!!!! ![]()
NITA - o tom někdo psal , že klimit je myslím do 3 nebo do 4..... ***** ale čeho 3 nebo 4? Tisíc? hehe
su neska kcíplá myš, co vy? V Brně je krásné sluníčko svítidlo, jak u vás?