Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak mi zebrali skumavku krve a šla jsem dom příští týden na kontrolu ![]()
Misu - taky se přimlouvám za svatbu
vždycky to nemusí dopadnout špatně ![]()
Jelena - ale vždyť nemusíte dělat velkou svatbu, jenom svědky a je to, to byl můj sen a byla z toho trapárna ![]()
saal, takže za týden máš výsledky jo? hele a jak nakonec dopadla ta tvoje svatba, měla jsi opravdu jen svědky, nebo se Ti tam nakýblovala celá famílie ![]()
jelčo..jojo, chcu vidět, jak mi rostou nohy v mém věku..tak leda do země
![]()
Asi zabza - no neměla z naší strany asi jenom 10 lidí z manželovy asi 40
tchýně si pozvala koho chtěla, bylo to vlastně podle jejího. Dokonce i dechovku jsem tam měla (nesnáším) a musela jsem se vdávat v kostele ikdyž jsem zapřísáhlý ateista
a manžel je taky nevěřící, ale musel jako děcko chodit do kostela a oni si furt myslí, že je věřící
Holt všechno se vnutit nedá
Ještě teď mě to žere a nerada na tu svatbu vzpomínám
hlavně že je to za mnou ![]()
saal, sorrry, opravdu jsem to já..omlouvám se za tu anonymitu, ale nechci se přihlašovat na cizím PC.. ty brďo, to Tě opravdu chápu, nesnáším, když mi někdo něco vnucuje a jestli je to taková důležitá věc jako svatba tak tím tuplem.. muselo to být pro Tebe dost nepříjemné.. možná taky proto se do svatby nehrnu, popravdě kromě mamči, bráchy a taťky nejsem moc rodinně společenská
Zabza - no já taky nejsem nějaký bavič v rodině, všechno jsme to dělali kvuli rodičům, protože to platili, tak jsme museli vydržet
Jsem si musela na tu akci jít k doktorce pro prášky na uklidnění abych to nějak zvládla
Kdyby můj manžel nabyl tak měkký tak bysme to udělali jenom s těma svědkama a měli vystaráno ![]()
Čau ženský,
včera jsem byla v Praze, tak jsem zas měla co číst - teda spíš jsem to jenom prolítla…
Jelena - když budete kupovat oblečky, tak hlavně nedej jenom na úžasnou barvu a úžasný obrázky - tak jsem zprvu vybírala já. Důležité je třeba zapínání a taky si teď vzpomínám, jak jsem koupila úžasný bodíčka s krátkým rukávem, který jsem nakonec ani jednou neoblíkla. Vždycky jsem dávala dlouhý, i v létě pofukuje, tož tak od chytré kamošky
.
Jo a ty ses dostala ke trojkám? Já jsem byla na zhruba 3,5 už před, takže teď to vidím něco přes 4 (ráno jsem zjistila, žemi to přetejká už i z té mé maxi) - co já budu dělat
.
holky já to teda budu mít jen se svědkama…
Zabzu…ty o tvé svatbě tvrdě uvažuj…ve vašem případě bych teda jinak neporodila. A špatné zkušenosti snad má z bejvalou…svatba za nic nemůže.
Jelena…Jak nechce??? Já vlastně ani nevím jestli ten můj chtěl…sem to tak nějak brala jako hotovou věc a on neodporoval… ![]()
JITI - díky moc za rady. Jaký má teda být zapínání???? Kde jako je nejlepčí? Fakt absolutně netuším ![]()
NITA - nech nás se Zabzu, my to máme vošetřený ![]()
Takle mi aspon furt nadbíhá, HEHE
jelena
jelena…zapínání jak ne čem…kabátky jsou nejlepší zapínání ve předu a bodýčka je potřeba se zapínáním i na ramínkách, takový jen přetahovací stáli za prd…
nito - jenže teď se jmenuju stejně s Terezkou a pak se budu jmenovat stejně s prckem. všichni stejný jméno nebudem mít nikdy. ![]()
Musím se vám pochlubit, mám dneska Ježíška
Mám konečně vysněný foťák a ještě jedny těhu kalhoty
Bodýčka - hlavně ne takový ty u krku jen přeložený, to jim pak táhne na ramínka a vytahujou se
Misu…taky mám takovou zkušenost, prostě patentek na ramínku je potřeba…ale bodíka s krátkým rukávem mě nevadikli…nosil to vespod a na to kabátek…
Jo zlatý punčošky a kšandama…ty jsem dávala od 5 měsíců a byli super…pěkně to drželo a nic nevylízalo…
Nito - jméno bych Terezce změnit nemohla, to by její táta nikdy nedovolil
Au au, bolí mě zase v kříži a bříško dole. Akorát jsem vyprděná z toho foťáku a zapomněla jsem koupit Danovi svačinu do práce, takže musím ještě zase letět do obchodu ![]()
Jelena - nejlepší jsou body ne trička, nebo nějaké halenky, na zapínání na ramínka a mezi nožkama
ty používáme pořád a jsou parádní, protože se nevykašou a potom nefučí na záda a jak psala Jiti tak s dlouhými rukávy, taky máme plno s krátkým rukávem a nepoužíváme, hlavně pro malinké mimi, je furt zmrzlé ![]()
My jsme si teď dali špagety mňam, ale nakrmit tím Niku bylo šílené, ona to neumí soukat do sebe tak měla ty špagety uplně všude ![]()