Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
19.10.06 10:37

Ahojky, tak mi zebrali skumavku krve a šla jsem dom příští týden na kontrolu :D

Misu - taky se přimlouvám za svatbu :D vždycky to nemusí dopadnout špatně :wink:

Jelena - ale vždyť nemusíte dělat velkou svatbu, jenom svědky a je to, to byl můj sen a byla z toho trapárna :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.06 10:49

saal, takže za týden máš výsledky jo? hele a jak nakonec dopadla ta tvoje svatba, měla jsi opravdu jen svědky, nebo se Ti tam nakýblovala celá famílie :)
jelčo..jojo, chcu vidět, jak mi rostou nohy v mém věku..tak leda do země :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
936
19.10.06 10:59

Asi zabza - no neměla z naší strany asi jenom 10 lidí z manželovy asi 40 :evil: tchýně si pozvala koho chtěla, bylo to vlastně podle jejího. Dokonce i dechovku jsem tam měla (nesnáším) a musela jsem se vdávat v kostele ikdyž jsem zapřísáhlý ateista :cry: a manžel je taky nevěřící, ale musel jako děcko chodit do kostela a oni si furt myslí, že je věřící :D Holt všechno se vnutit nedá :lol: Ještě teď mě to žere a nerada na tu svatbu vzpomínám :roll: hlavně že je to za mnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.06 11:01

saal, sorrry, opravdu jsem to já..omlouvám se za tu anonymitu, ale nechci se přihlašovat na cizím PC.. ty brďo, to Tě opravdu chápu, nesnáším, když mi někdo něco vnucuje a jestli je to taková důležitá věc jako svatba tak tím tuplem.. muselo to být pro Tebe dost nepříjemné.. možná taky proto se do svatby nehrnu, popravdě kromě mamči, bráchy a taťky nejsem moc rodinně společenská

• Citovat
  • Upravit
936
19.10.06 11:10

Zabza - no já taky nejsem nějaký bavič v rodině, všechno jsme to dělali kvuli rodičům, protože to platili, tak jsme museli vydržet :evil: Jsem si musela na tu akci jít k doktorce pro prášky na uklidnění abych to nějak zvládla :roll: Kdyby můj manžel nabyl tak měkký tak bysme to udělali jenom s těma svědkama a měli vystaráno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
19.10.06 12:00

Čau ženský,
včera jsem byla v Praze, tak jsem zas měla co číst - teda spíš jsem to jenom prolítla…

Jelena - když budete kupovat oblečky, tak hlavně nedej jenom na úžasnou barvu a úžasný obrázky - tak jsem zprvu vybírala já. Důležité je třeba zapínání a taky si teď vzpomínám, jak jsem koupila úžasný bodíčka s krátkým rukávem, který jsem nakonec ani jednou neoblíkla. Vždycky jsem dávala dlouhý, i v létě pofukuje, tož tak od chytré kamošky :wink: .

Jo a ty ses dostala ke trojkám? Já jsem byla na zhruba 3,5 už před, takže teď to vidím něco přes 4 (ráno jsem zjistila, žemi to přetejká už i z té mé maxi) - co já budu dělat :cry: :cry: :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
19.10.06 12:01

holky já to teda budu mít jen se svědkama…

Zabzu…ty o tvé svatbě tvrdě uvažuj…ve vašem případě bych teda jinak neporodila. A špatné zkušenosti snad má z bejvalou…svatba za nic nemůže.

Jelena…Jak nechce??? Já vlastně ani nevím jestli ten můj chtěl…sem to tak nějak brala jako hotovou věc a on neodporoval… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.06 12:29

JITI - díky moc za rady. Jaký má teda být zapínání???? Kde jako je nejlepčí? Fakt absolutně netuším 8O

NITA - nech nás se Zabzu, my to máme vošetřený :D
Takle mi aspon furt nadbíhá, HEHE

jelena

• Citovat
  • Upravit
1706
19.10.06 12:49

jelena…zapínání jak ne čem…kabátky jsou nejlepší zapínání ve předu a bodýčka je potřeba se zapínáním i na ramínkách, takový jen přetahovací stáli za prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.10.06 12:51

nito - jenže teď se jmenuju stejně s Terezkou a pak se budu jmenovat stejně s prckem. všichni stejný jméno nebudem mít nikdy. :cry:

Musím se vám pochlubit, mám dneska Ježíška :lol: :lol: :lol: Mám konečně vysněný foťák a ještě jedny těhu kalhoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
19.10.06 12:53

Misu…já chci Jakubovi jméno časem změnit… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.10.06 12:53

Bodýčka - hlavně ne takový ty u krku jen přeložený, to jim pak táhne na ramínka a vytahujou se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
19.10.06 12:54

Misu…taky mám takovou zkušenost, prostě patentek na ramínku je potřeba…ale bodíka s krátkým rukávem mě nevadikli…nosil to vespod a na to kabátek…

Jo zlatý punčošky a kšandama…ty jsem dávala od 5 měsíců a byli super…pěkně to drželo a nic nevylízalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.10.06 12:55

Nito - jméno bych Terezce změnit nemohla, to by její táta nikdy nedovolil

Au au, bolí mě zase v kříži a bříško dole. Akorát jsem vyprděná z toho foťáku a zapomněla jsem koupit Danovi svačinu do práce, takže musím ještě zase letět do obchodu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.10.06 12:55

Jelena - nejlepší jsou body ne trička, nebo nějaké halenky, na zapínání na ramínka a mezi nožkama :D ty používáme pořád a jsou parádní, protože se nevykašou a potom nefučí na záda a jak psala Jiti tak s dlouhými rukávy, taky máme plno s krátkým rukávem a nepoužíváme, hlavně pro malinké mimi, je furt zmrzlé :D

My jsme si teď dali špagety mňam, ale nakrmit tím Niku bylo šílené, ona to neumí soukat do sebe tak měla ty špagety uplně všude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí