Poradna duly
Jana Čurdová
saal, no právě, uvažuju o tomdle, není tak těžký, hlavně se dobře ovládá.. mám k dispozici jeden starší, ale je tak těžký, do auta to pořádně nedáš, pro mě je důležitá dobrá ovladatelnost, lehký, hlavně, ať se dá složit a vleze do auta..
jelčo, nevím, jak dlouho tu budu..teď jsem zrovna v náladě, kdy bych vypadla hned teď..
přidávám foto kočárku:)
zabžu
proč už nemůžeš nosit punčochy? Já je tedy ještě nevytáhla, ale spoléhám na ně, že nebudu muset kupovat těhu ![]()
jinak my o víkendu viděli v reálu inglesinu magnum (můj favorit - kočárek), tak manžel říkal: hmm, vobyč kočár
ale předběžně ho odsouhlasil ![]()
jo a fakt žijeme na malém městě
včera jsem jedné studentce opatrně sdělovala, že po vánocích už bude mít jiného lektora (nevěřili byste jak jsou někteří studenti konzervativní
), protože jsem těhotná (dvojčata jsem chtěla taktně zamlčet)
a ona povídá, já vím, budete mít dvojčata, mně to říkala ta a ta …
no protě maloměsto ![]()
ahoj maminy
! Vsechny vas zdravim pri uterku
!
Zabzu: moooc peknej kocarek
, hele a tech 10 tis je i s hlubokou korbickou, sportak a autosedacka?? Mne pred dvema lety vysla Inglesina skoro na 20 tis, zaklad 16 000 + autosedacka + taska + plastenka + moskytiera …
Zuzi: mas pravdu, musim s tebou jenom souhlasit, ze Kralupy jsou malomesto
![]()
čau klariso
hele v letňanech mají CaA ten těhu pás, koupila jsem si černý a je super!
měli ještě tmavě hnědý, za 250Kč
klari, líbí se Ti? to jsem ráda.. za 10,000 je to se sporťákem a hlubokou korbou, nánožníkem, ale bez sedačky..
zuzu, takže Kralupy jsou maloměsto jo?
je fakt, že takové věci se strašně rychle rozkřiknou:))) já jsem původně z vesnice a tam je to teprvá masakr..ale o tom by mohla říct své saal, že? ![]()
Zabzu - je to tu prdel a ikdyž nejsem z nějakého velkého města, tak je to hodně velký rozdíl. Ale co tu bydlím už tří roky nikoho neznám a já tady raději ani nikam nechodím, když do obchodu tak jde manžel já jezdím jedině do Vsetína, v jednotě nic nemají ![]()
Jediní s kým se bavím jste vy a můj muž a Nika, no někdy tchýně a tchán, asi brzo zblbnu z té samoty ![]()
Tak můj favorit kočárku je roan kortina nebo marita
http://mimi-vyskov.com/…K0010ABC.jpg
zabzu: popravde … libi … zrovna ve ctvrtek jsme byli jako rodinka na prochazce v Praze ve Stromovce a jedna mamca tam presne s timhle drandila
… tak jsem manzelovi rikala, ze se mi libi
… tak mi to ale zatrhnul
… prej at o novym vubec nepremejslim … tak ale Inglesina je taky dobra … jen ve mne furt hloda takovyto … s novym miminkem … novy kocarek … ale koupim si asi az novej sportak … ![]()
zuzi: moc dekuji za tip, tak hned v sobotu si pro nej do Letnan dojedu
… a jen za 250
… jsem si myslela, ze to bude drazsi
… Zuzi a kde vubec v kralupech ucis? … Mam porad oci na stopkach, jestli te nekde nepotkam ![]()
saal: ja jsem si taky myslela, ze kdyz v Kralupech nebydlim nejak moc dlouho, ze tu budu sama … takova opustena … a ted se tu snad zdravim s kazdym druhym … jsem asi moc ukecana ![]()
no mně se nejvíc líbí inglesina, protože je to kombinace i s autosedačkou
asi půjdem do nějaké starší, když se nějaká pěkná najde,
zatím musíme počkat, jaký vůbec budeme potřebovat
pořád to ještě nevzdávám, i když tamten pěkný červený dvoukočár už je pryč
v nejhorším koupíme nový
klarisa
učím po firmách a pak třeba i večerní kurzy, te%d teda prakticky jenom fráninu
ten těhu pás mají pověšený na stěně u spodního prádla pro těhulky,
když vejdeš do CaA tím vchodem, před kterým jsou na chodbě šachy, tak je to hned kousek po levé ruce
ZUZ - a myslís, ze tydle těhu krámy budou mít v C+A i v Brně?? sou tu dva shopy o kterých vím.
K čemu je těhu pás?
Zuzi: diky za popis … to musim bezpecne najit ![]()
tak to budeme po Kralupech s Inglesinou drandit obe
… ja mam Magnum - cerveno-modro-bezovou barvu