Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
24.10.06 12:26

saal, no právě, uvažuju o tomdle, není tak těžký, hlavně se dobře ovládá.. mám k dispozici jeden starší, ale je tak těžký, do auta to pořádně nedáš, pro mě je důležitá dobrá ovladatelnost, lehký, hlavně, ať se dá složit a vleze do auta..
jelčo, nevím, jak dlouho tu budu..teď jsem zrovna v náladě, kdy bych vypadla hned teď..
přidávám foto kočárku:)

http://www.autosedacky-kocarky.cz/…1/0/XA-d.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.06 12:35

zabžu
proč už nemůžeš nosit punčochy? Já je tedy ještě nevytáhla, ale spoléhám na ně, že nebudu muset kupovat těhu :?

jinak my o víkendu viděli v reálu inglesinu magnum (můj favorit - kočárek), tak manžel říkal: hmm, vobyč kočár
ale předběžně ho odsouhlasil :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.06 12:37

jo a fakt žijeme na malém městě
včera jsem jedné studentce opatrně sdělovala, že po vánocích už bude mít jiného lektora (nevěřili byste jak jsou někteří studenti konzervativní :) ), protože jsem těhotná (dvojčata jsem chtěla taktně zamlčet)
a ona povídá, já vím, budete mít dvojčata, mně to říkala ta a ta …

no protě maloměsto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.10.06 12:42

ahoj maminy :) ! Vsechny vas zdravim pri uterku :wink: !

Zabzu: moooc peknej kocarek :wink: , hele a tech 10 tis je i s hlubokou korbickou, sportak a autosedacka?? Mne pred dvema lety vysla Inglesina skoro na 20 tis, zaklad 16 000 + autosedacka + taska + plastenka + moskytiera …

Zuzi: mas pravdu, musim s tebou jenom souhlasit, ze Kralupy jsou malomesto :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.06 12:46

čau klariso
hele v letňanech mají CaA ten těhu pás, koupila jsem si černý a je super!
měli ještě tmavě hnědý, za 250Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.10.06 12:48

klari, líbí se Ti? to jsem ráda.. za 10,000 je to se sporťákem a hlubokou korbou, nánožníkem, ale bez sedačky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.10.06 12:59

zuzu, takže Kralupy jsou maloměsto jo? 8O :lol: je fakt, že takové věci se strašně rychle rozkřiknou:))) já jsem původně z vesnice a tam je to teprvá masakr..ale o tom by mohla říct své saal, že? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
24.10.06 13:05

Zabzu - je to tu prdel a ikdyž nejsem z nějakého velkého města, tak je to hodně velký rozdíl. Ale co tu bydlím už tří roky nikoho neznám a já tady raději ani nikam nechodím, když do obchodu tak jde manžel já jezdím jedině do Vsetína, v jednotě nic nemají :roll:

Jediní s kým se bavím jste vy a můj muž a Nika, no někdy tchýně a tchán, asi brzo zblbnu z té samoty :cry:

Tak můj favorit kočárku je roan kortina nebo marita
 http://mimi-vyskov.com/…K0010ABC.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.10.06 13:06

zabzu: popravde … libi … zrovna ve ctvrtek jsme byli jako rodinka na prochazce v Praze ve Stromovce a jedna mamca tam presne s timhle drandila :wink: … tak jsem manzelovi rikala, ze se mi libi :wink: … tak mi to ale zatrhnul :( … prej at o novym vubec nepremejslim … tak ale Inglesina je taky dobra … jen ve mne furt hloda takovyto … s novym miminkem … novy kocarek … ale koupim si asi az novej sportak … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.10.06 13:09

zuzi: moc dekuji za tip, tak hned v sobotu si pro nej do Letnan dojedu :wink: … a jen za 250 8O … jsem si myslela, ze to bude drazsi :wink: … Zuzi a kde vubec v kralupech ucis? … Mam porad oci na stopkach, jestli te nekde nepotkam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.10.06 13:13

saal: ja jsem si taky myslela, ze kdyz v Kralupech nebydlim nejak moc dlouho, ze tu budu sama … takova opustena … a ted se tu snad zdravim s kazdym druhym … jsem asi moc ukecana :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.06 13:14

no mně se nejvíc líbí inglesina, protože je to kombinace i s autosedačkou
asi půjdem do nějaké starší, když se nějaká pěkná najde,
zatím musíme počkat, jaký vůbec budeme potřebovat
pořád to ještě nevzdávám, i když tamten pěkný červený dvoukočár už je pryč

v nejhorším koupíme nový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.06 13:17

klarisa
učím po firmách a pak třeba i večerní kurzy, te%d teda prakticky jenom fráninu

ten těhu pás mají pověšený na stěně u spodního prádla pro těhulky,
když vejdeš do CaA tím vchodem, před kterým jsou na chodbě šachy, tak je to hned kousek po levé ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.10.06 13:20

ZUZ - a myslís, ze tydle těhu krámy budou mít v C+A i v Brně?? sou tu dva shopy o kterých vím.
K čemu je těhu pás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.10.06 13:20

Zuzi: diky za popis … to musim bezpecne najit :wink:
tak to budeme po Kralupech s Inglesinou drandit obe :wink: … ja mam Magnum - cerveno-modro-bezovou barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí