Poradna duly
Jana Čurdová
misunko neboj…podle mě pokud to není bolest která se nedá vydržet nebo nepřejde do dvou tří hodin, tak je to v poho.......
já to teď zatím nemívám ale když se nedostavila menzoška a pak pár dní poté jsem taky hekala a nevěděla jak si lehnout sednout, termoforem si hřála bříško a svíjela s v křečích…ale přešlo to vždycky třeba za pět minut…a teď dobrý.....určitě je to v pořádku, neboooooj ![]()
jojo pálivý mi vždycky chutnalo…sladký taky ale na to teď fakt chutě nemám…
ahoj zdeni
tak ses rozhodla nás natvštívit? ![]()
Illenka - jasně, vobracene nez kdyz pocítáš datum porodu, u kterýho vodečteš tři měsíce a přičteš týden a výchozí bod je první den posl. menstruace, tak se s tím nějak poper ![]()
Jelen - to nejsou střeva, mě bolí břicho jako na měsíčky a to dost.
misunko, a jestli se bojíš tak zavolej na gyndu a zeptej se. tohles při prvním prckovi neměla??? jaký vůbec bylo tvý první těhu ve srovnání s tímhle?
MISUNKA - mě to bricho bolelo vzdycky hodne dole, cca 6cm spodek bricha, kdybych si udelal vodorovnou čáru, tak vod tam dolů, asi konce střev??
No nevím, se porad s MUDr, ale upravit stravu by neskodilo.
MISUNKA - moizná ti mudr jen rekne, ze se ti to tam roztahuje a zvetsuje, ale radeji se voptej.
Dajano - já to všechno zapomněla, ale těhu bylo problémový, krvácení a tak. Vím jen, že tenkrát mi bylo blbě hned, teď ne, je to nějaký jiný. Vůbec si nepamatuju, jestli mě bolelo břicho.
jé, přemejslely ste někdy s manzelem, KDE ste toho vaseho potomka zplodili?? HEHE ![]()
MISUNKA - asi tak klasicky jak ti dva na tom balkoně nad dětským hřištěm?? hehe, nebo kdo to tady vykládal neska ráno ![]()
jo, potřebuju poradit… KDE mám jako nahmatat toho mimiša?? Ste říkaly, ze uz vám roste bricho a cejtite tam bouli. já vůbec ale nevím KAM si máknout ![]()
misu, já to občas mám..teď už míň než třeba před týdnem nebo 10 dny, to bylo hodně intenzivní, fakt bolesti jako třeba první den MS
teď už jenom čas od času mě začne bolet v kříži a mám takové ty menstruační bolístky a pak to přejde.. teď spíš ta záda..
my jsme si ho přivezli z Polska od Baltského moře..to byla nádherrná dovolená
![]()
no já už to tu psala. my máme prťouse od Písku
ale malej Orlík se nám zdál blbej jako pracovní název tak proto ten cipísek ![]()
ZABZU - jé, to je zupr, malá baltická rybička ti tam uvízla a vyroste z ní beran, to sou vjeci ![]()