Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
22.8.06 11:08

misunko neboj…podle mě pokud to není bolest která se nedá vydržet nebo nepřejde do dvou tří hodin, tak je to v poho.......

já to teď zatím nemívám ale když se nedostavila menzoška a pak pár dní poté jsem taky hekala a nevěděla jak si lehnout sednout, termoforem si hřála bříško a svíjela s v křečích…ale přešlo to vždycky třeba za pět minut…a teď dobrý.....určitě je to v pořádku, neboooooj ;-))))

jojo pálivý mi vždycky chutnalo…sladký taky ale na to teď fakt chutě nemám…

ahoj zdeni :-)) tak ses rozhodla nás natvštívit? ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 11:10

Illenka - jasně, vobracene nez kdyz pocítáš datum porodu, u kterýho vodečteš tři měsíce a přičteš týden a výchozí bod je první den posl. menstruace, tak se s tím nějak poper :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.8.06 11:10

Jelen - to nejsou střeva, mě bolí břicho jako na měsíčky a to dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.8.06 11:12

misunko, a jestli se bojíš tak zavolej na gyndu a zeptej se. tohles při prvním prckovi neměla??? jaký vůbec bylo tvý první těhu ve srovnání s tímhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 11:12

MISUNKA - mě to bricho bolelo vzdycky hodne dole, cca 6cm spodek bricha, kdybych si udelal vodorovnou čáru, tak vod tam dolů, asi konce střev??

No nevím, se porad s MUDr, ale upravit stravu by neskodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 11:13

MISUNKA - moizná ti mudr jen rekne, ze se ti to tam roztahuje a zvetsuje, ale radeji se voptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.8.06 11:14

Dajano - já to všechno zapomněla, ale těhu bylo problémový, krvácení a tak. Vím jen, že tenkrát mi bylo blbě hned, teď ne, je to nějaký jiný. Vůbec si nepamatuju, jestli mě bolelo břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 11:15

jé, přemejslely ste někdy s manzelem, KDE ste toho vaseho potomka zplodili?? HEHE :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.8.06 11:17

Jelen - my úplně klasicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 11:18

MISUNKA - asi tak klasicky jak ti dva na tom balkoně nad dětským hřištěm?? hehe, nebo kdo to tady vykládal neska ráno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 11:19

jo, potřebuju poradit… KDE mám jako nahmatat toho mimiša?? Ste říkaly, ze uz vám roste bricho a cejtite tam bouli. já vůbec ale nevím KAM si máknout 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.8.06 11:19

misu, já to občas mám..teď už míň než třeba před týdnem nebo 10 dny, to bylo hodně intenzivní, fakt bolesti jako třeba první den MS :) teď už jenom čas od času mě začne bolet v kříži a mám takové ty menstruační bolístky a pak to přejde.. teď spíš ta záda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.8.06 11:23

my jsme si ho přivezli z Polska od Baltského moře..to byla nádherrná dovolená 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.8.06 11:24

no já už to tu psala. my máme prťouse od Písku ;-)))) ale malej Orlík se nám zdál blbej jako pracovní název tak proto ten cipísek ;-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 11:24

ZABZU - jé, to je zupr, malá baltická rybička ti tam uvízla a vyroste z ní beran, to sou vjeci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí