Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
14.1.08 19:27

Sanela Anna Radoňská

Ahojky holky… vsechny Vas moc zdravim pri pondelku… dorazila jsem z mesta, od rana jsem nekde litala a ted si jdu dat nozky nahoru :) zaha pali jak das… manzilek zacal malovat pokojicek…nechali jsme namichat barvy, jsem zvedava jak to bude vypadat, trosku si odpocinu a jdu mu pomoct :) Jinak mi dr posunula termin :) to jsem tu jeste nepsala… 2.4. takze moznaa :) uvidime…jinak kocarek uz mame, muj vysnenej…casualplay S4. Ted az dodelame pokojik, tak se vrhnu na zbytek, strasne to leti… monitor porizovat nebudu… ale chtela jsem Vam napsat, ze na mimibazarku jsou levnejsi, nektere jeste v zaruce a take se tam na zalohu daji pujcit, poslu Vam odkaz…http://www.mimibazar.cz/nove_fotografie.php?order=1
a do textu staci napsat monitor dechu… mrknete se..:) kolik mate kg nahore holky?? PUSINKU VSEM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.1.08 20:08

Sanela Anna Radoňská

Ahojky holky… vsechny Vas moc zdravim pri pondelku… dorazila jsem z mesta, od rana jsem nekde litala a ted si jdu dat nozky nahoru :) zaha pali jak das… manzilek zacal malovat pokojicek…nechali jsme namichat barvy, jsem zvedava jak to bude vypadat, trosku si odpocinu a jdu mu pomoct :) Jinak mi dr posunula termin :) to jsem tu jeste nepsala… 2.4. takze moznaa :) uvidime…jinak kocarek uz mame, muj vysnenej…casualplay S4. Ted az dodelame pokojik, tak se vrhnu na zbytek, strasne to leti… monitor porizovat nebudu… ale chtela jsem Vam napsat, ze na mimibazarku jsou levnejsi, nektere jeste v zaruce a take se tam na zalohu daji pujcit, poslu Vam odkaz…http://www.mimibazar.cz/nove_fotografie.php?order=1
a do textu staci napsat monitor dechu… mrknete se..:) kolik mate kg nahore holky?? PUSINKU VSEM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
15.1.08 07:46

Adiko, já to teda řeknu, mám už nahoře 9kg :oops: . Nahnala jsem si je do foroty už v prvním trimestru, protože mi bylo bleee a musela jsem furt jíst. A teď přes vánoce to taky byla hrůza. Doufám, že už to moc nahoru nepůjde :roll:
V prvním těhu jsem přibrala 9kg za celé těhu a z porodnice jsem si přivezla asi 3 kg nahoře a ty mi malej vycuc při kojení, takže doufám, že i teď mi mimi pomůže se zbavit těch kg navíc. Uvidíme.
Objednala jsem si olejíček od Weledy na bříško, tak snad se mi vyhnou strie, mám o dost větší bříško než v provním těhu, dle dr. je to normální. Mažu samo od začátku, ale žádná specialita (dove), tak teď se budu rozmazlovat.
Docela by mně zajímalo jaký je asi průměrný přírůstek váhy, tak jestli napíšete, budu ráda pro srovnání.
 Katy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.1.08 08:52

Dobré ránko :-)

Adiko , jéj, a až budete mít pokojíček, hodíš nám sem foto pro inspiraci?? :D :D Dneska to budu mít poklidný, ale zítra mě taky čekají lítačky po městě…hlavně jdu ještě zítra na přednášku, tak zas budu o trošku víc vzdělaná :lol:

Katy , já jsem už přibrala 10 kilčo!!! Hm…tak se vůbec nemusíš stresovat :wink: A to poslední dobou jím míň, asi už se scvrkl žaludek díky bříšku a přes kilo a něco jsem dokonce zhubla 8O a naštěstí se váha pěkně ustálila ne neleze hore (tudíž už jsem byla pěkný pašák a měla přes jedenáct hore :oops: …)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
15.1.08 08:55

Dobreee ranko :) Tak jaa mam 8kg… a jsem 28tt. Me je to celkem jedno, rikala jsem si do 15 kg, ale samozrejme to zase moc neresim… jen jsem byla zvedava… krasny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
15.1.08 08:57

Katy - tak já jsem zatím přibrala 7 kg, hlavně ty vánoce mi teda daly zabrat :)
Všechny moc zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
15.1.08 09:00

fotecky budou :) zatim je vymalovano, do konce tydne snad vse… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
15.1.08 09:09

Ahoj holky, všechny moc zdravím.
Tak já mám za těhu 4kg, ale ty stimulace!!!!!!! To je 8kg Takže mi to klidně sečtěte dohromady, protože mě stejně nemine dát to dolů. Byla jsem na to připravená, protože mi to každý, kdo byl po rozsáhlých stimulacích říkal, ale s tímto jsem tedy fakt nepočítala. Navíc kg letěla nahoru a mimi stále nikde, to bylo to nejhorší, takže mi příjde, že už se tolik nestresuji, protože si říkám, hlavně zdravé mimi a za 3 a kousek měsíce už vidím konec nabírání a zase se to bude snižovat, o to se musím postarat. Při Tomáškovi jsem dala nahoru asi 15-16kg, strašně se mi dělalo špatně, když jsem vyhládla a i když jsem si naprosto zakázala sladké, tučné..... tak si stejně tělo dělalo, co chce, ale dala jsem to dolů. Teď budu mít snad za těhotenství míň, ale ne o tolik, abych se zastavila na stejné cifře, to si iluze nedělám, takže budu mít větší dluh než za Toma. Holky, ale nebojte, to se dá dolů, když se chce, jde to. Říkala jsem si, že kdyby byly problémy, šla bych i za odborníkem, proč ne. A pak ten orbitrek, ať je pohyb, zasloužíme si to za těhotenství.
Jak to mají chlapi jednoduché, tolik se u nich na nějaké to kg nehledí, těhotní nejsou, strie nemají, celulitidu (tu mám z prvního těhu)… ach jo, ale fakt nejhorší bylo to čekání na miminko, to mi věřte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.1.08 09:11

Já jsem se rozmlsala před Vánocemi, když jsem dělala cukroví…mno, a zbytek Vánoc přibral jen cipísek :D A co… po porodu se to dá dolů vždycy, buď to půjde samo kojením nebo se tomu bude holt muset pomoct :D Ale řekla bych, že co už se teďka konečně nestresuju váhou, tak jím hodně málo sladkýho a už je to O.K. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.1.08 09:18

Moni, hlavně že se zadařilo a dubnu bude maličké!!! Jo, kolegyně taky hodně přibírala na stimulacích a pak celkově na hormonech při IVF, nakonec se takhle snažili DESET let a mimčo mít nemůžou…juj, až je mi vždycky z toho smutno :( A proto mi vůbec nevadí, že budu mladá maminka (23 a půl až se Adámek narodí), hlavně že budu mít zdraví děti! V práci jsme spíš mladší kolektiv, sice kamarádský, ale jak to chodívá jen mezi ženskýma, stejnak je tam drbárna a tak i já vím (od kamarádek z práce), že jsem byla pěkně pomluvena, ale co … zamrzí to, ale člověk se s tím rychle srovná :wink:
Hm…to jsem se zase rozkecala a úúúúúplně z jiného soudku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
15.1.08 09:23

Ryntyntynko, já bych řekla, že když se člověk na to cítí a už nechce žít sobecky, chce žít pro někoho, rád mu dává, tak 23 je super věk. Já měla Toma ve 24 a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
15.1.08 09:26

Teď už to nepořídím do 28 (o chvilinku), ale cítím se pořád tak na 18 maximálně, to si nevymýšlím. Chtěla jsem mít děti klidně hned v 18 letech, ale to nebyl ten ideální partner, teď mám o kupu lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.1.08 09:34

Dobré ráno :)

Benďa od včerejška kope jako o život, v noci jsem skoro nespala, tak jsem dnes jako zombie :roll: a je mi zle od žaludku, ach jo :?
V noci jsme dostali sms, že se nám narodil bratranec Kubík (proto asi Beník tolik kopal :lol: ), narozen 23:10h., má 3650g a 49cm. Je to ségřin druhej kluk, už má 3 letého Tomáška. To bude veselo s tolika chlapama :lol:

Adel - my máme taky plno půjček, hypotéku, atd. a i když oba zatím pracujeme, tak to s penězma není nic moc :roll: . Docela se děsím, jak to zvládnem až budu na mateřské a budu mít o dost míň :? A to máme polorozpadlý dům a potřebujem ho alspoň částečně spravit, než se malej narodí. Mám docela hrůzu z toho, až k nám přijde na kontrolu dětský doktor, aby ho netrefilo 8O :roll:
Ryntyntyn - já jsem to ještě nezjišťovala, ale asi plínky i ubrousky mít musím. Raději si je vezmu.
Zulok - Díky :) , asi se zítra zeptám doktorky, jestli bych už nemohla být doma, jsem pořád unavená, protože v noci nespím a pak v práci usínám a všechno mě bolí. Snad mě nechá doma :? I manža by byl radči, má o nás strach a nechce, abysme se moc namáhali :lol:
Ale nevím, jestli je to dostatečný důvod k tomu, aby mě nechala na rizikáči :? :roll: , no budu doufat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.1.08 09:44

Ryntyntyn - na pomluvy se vykašli. Ti, co tě pomlouvají, ti třeba závidí. Já bych taky klidně měla mimi dřív (je mi 25), ale bydleli jsme s manžou v británii a neměla jsem dobrou práci, peníze nic moc, bydlení hrozný, atd. Tak jsme raději počkali a odstěhovali se sem. Teď to taky není úplně bez problémů, ale mám tu rodiče a ti pomáhají jak můžou. A Beník nás stejně ještě nechal nějakou dobu čekat :lol: .
Ráda bych stihla druhý mimi než mě bude 30, tak snad… :wink:
V práci se na mě asi taky pár lidí dívá divně, jsem tu teprve 10 měsíců a jdu na mateřskou :? . Tím, že tu pracuje i manža, tak si asi myslí, že toho nějak využívám. Ale ať si myslí co chtějí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
15.1.08 09:54

Ahoj holky, pro všechny: Kdy máte dítě je vaše věc a já kdybych mohla, tak ho mám už v 21 letech. Jenže bohužel to trvalo 7 let a 2 IVF a 3KETy, než se nám podařil Radimek a teď ještě jedno IVF abychom měli druhé mimi. Takže ve 30 druhorodička. Myslím, že to ještě jde na to, co máme za sebou. Ale hrozný rozdíl v tom, jak zvládám těhu fyzicky, teď je to opravdu horší, ale hlavně, že se podařilo a na konci dubna :wink:

Ryntyntyn:to je všude ty klevetilky, co pomluvěj i kdyby čert na koze jezdil :twisted: Bereš to v pohodě a to je dobře. Jo a já jsem se taky pěkně rozpapkala během vánoc, ale já jsem takovej závisláček na jídle, takže mi to dá přemáhání abych zmenšila porce tak aby nebyly zbytečně oooobr. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí