Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2589
16.1.08 12:39

Adel, jak to děláte, že si Jířu pořád někdo bere? Emu nikdo nechce a já jim ji zas nechci nutit… Pravda je, že všichni prarodiče pracujou, moji (teda rodiče) bydlí navíc v Liberci, ale stejně mě to štve. Neříkám, že nehlídají nikdy, ale většinou jsou to takový rychlovky, nouzovky atp. a vlastně nikdy nikam nejdou (bydlíme společně v domě). A přitom jsou jinak prima a Emu mají rádi, a ona navíc ani není žádná dračice nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.1.08 12:49

Ad kočárek…Už ho mám objednaný! :D :D Nakonec jsem se musela rozhoupat celkem rychle, jelikož už u Landra začal výprodej kolekce 2007 a volala jsem si dopoledne na linku dětského ráje a měli už jen jeden oranžový-jeden modrý a ještě by šel udělat z kamenný prodejny jeden červený 8O Takže jsem si dneska dopol objednala oranžovou :wink:

A sexík…u nás chuť je, je fakt, že větší u manžela, jelikož já se pořád bojím a co kdyby náhodou a taaaak. Opatrný a citlivý jsem určitě! mě spíš šlo o tu frekvenci, aby jsem nesexovali na malýho moooc často :oops: :oops: Abych si právě nějak nepřiblížila porod, jelikož jednou do měsíce či do týdne to u nás fakt není :oops: :wink: Až bude cipísek tak to bude taky určtě o něčem jiném..
Díky za odpovědi!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
16.1.08 13:29

Jéjej,
tak to abych si s tím kočárkem pohla…ještě jsem chtěla něco načíst a projít si nějaké obchody. Zatím stále vítězí X-L. Za kolik jsi ho nakonec, Ryntyntyn, sehnala?
Musím se pochlubit, byla jsem dnes na kontrole a vše O.K.! Naměřeno 1129g. Rosteme dle tabulek. Snad nám to vydrží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.1.08 13:46

Tak je dosiestováno,Jiřulka zas neusnul.Budu muset číst krtečka :D

Evi tchán s tchýní taky pracujou,a poměrně dost,ale rádi si ho vezmou,pokud můžou.Dneska mají odpol volno.V sobotu nepracujou,ani nejedou ven,tak ho poprvé budou mít celý den.Autem to mají asi 10 minut.Docela se těším,půjdem s manželem na oběd a možná do kina..třeba dojde i na ten sexík :wink: ..hehe asi ne.
Pak mám ještě jednu hlídací babičku,mojí mamču,ta už je v důchodu,takže hlídá kdykoli jdu k dr.a tak.Ale většinou sem chodí jednou v týdnu.
Mahule gratuluju ke kontrole! :srdce:
Ryntyntyn to je super,že už máš obj.kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
16.1.08 13:54

Adel , tak to máš opravdu super, že Ti prarodiče vycházejí tak vstříc. Já tu v okolí kromě pár kamarádek, s kterými se nedá počítat, nikoho nemám. Rodiče moji i manžela jsou 80-100km rozdílnými směry…holt smůla. 8) Snad to zvládnem sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
16.1.08 14:10

Ahoj

Mahule, super,že KO je dobrá,len tak ďalej.

A k tomu hlídani-ja sa zase bojím,či svojho Drobčeka vôbec uvidím :D ,keďže to bude prvé bábo v rodine,už teraz je oň bitka.
Asi si budem musieť spraviť rozvrh hodín,kto ho kedy bude mať :lol:

Pozerala som si fotky hafankov,sú sladkí.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.1.08 14:22

Tak jsem byla dneska na Uz a holcicka ma 1250g :) dneska dokonce dr. rikal, ze to je 100% holka :) a ukazoval mi buchtu :) prdelka jedna, ja jsem vzdycky po tom Uz takova namekko :) jinak mi rikal, ze uz ted mam vice odpocivat, furt totiz nekde litam a cestuju a tak ted uz opatrneji…v patek odjizdime do Rokytnice do utery a pak hned ve stredu cukr :? Krasny den holcicky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.1.08 14:26

Tak jsem přečetla Jak krtek ke kalhotkám přišel a Krtek a autíčko a jsem vy-ří-ze-ná :lol: Nějak mi vyschlo v puse..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
16.1.08 14:41

Viz výše zmiňované téma sex v těhu - nějaké odkazy:

http://www.sexus.cz/…tenstvi.html

http://www.mojedite.cz/…e_detail.php?…

Tak třeba vá to pomůže si udělat názor. podle mého, pokud nemáte rizikové těhu a jste ve formě, není důvod se sexu vzdávat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.1.08 17:28

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli budete kupovat nebesa na postýlku. Určitě koupím ten mantinel kolem postýlky ale s těma nebesama váhám. Aby to nebylz zbytečně vyhozený peníze. Stejně je to asi úplně pro malé miminko a pak se to sundavá. Já nevim …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
16.1.08 19:32

Ryntyntynka, ak tehu prebieha normalne, sexik nevadi, taky jemnejsi radsej, my ho mame zakazany, lebo je drobcek moc nizko.

Wenee, Inglesiny sa tusim hupu, ak chces hupaci kocik.

Mahulka, gratulujeeem k uspesnej kontroleeee.

Adika, gratulujeem ku kontrole a k babulke.

Hanulka, nebesa kupovat nebudem,ani som nad nimi nejak neuvazovala, mnesa to zda byt zbytocne, ale zas poznam vela ludi, co si ich kupilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.1.08 20:03

Hanule: já jsem nad nebesama neuvažovala, ale mantinel jsem koupila a to te, který je okolo celé postýlky a moc se mi osvědčil.

Jinak holky my tak sexujem méně než obvykle, ale když je to jemnější, tak to nevadí.(když je vše v pořádku) A opravdu dr doporučují sex před porodem, protože sperma působí na porod dobře, podpoeuje hladký průběh.
Nevím, jestli to souvisí, ale my jsme si „užili“ večer asikolem půl desátý a rano v pět byl malej na světě a úplně v pohodě i když mě dr při příjmu strašila, že mám mimi moc velký a že to normál nepůjde. :roll:
Rodila jsem i s kontrakcemi cca 2,5hodiny.
Přála bych to nám všem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.1.08 20:51

Katy tak ať je i druhý porod takhle v pohodě :wink:

Nebesa mě tedy vůbec nenapadly…asi bych je ani nekupovala.

Dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
16.1.08 21:12

Tak koukám, že co jsem tu nebyla, tak jste toho napovídaly. Ani to nestíhám všechno číst.
Taky se začínám koukat po kočárku a vůbec si nemůžu vybrat. Jen vím co nechci - takový kočár co jsem měla s Márou a abych ho dostala do auta, tak se musely sundávat kolečka. I když byl jinak super - prostorný, pohodlný atd. tak tohle mi vadilo. A dneska mi kolega v práci trošku pohanil X-landera, který se mi docela líbí. Asi by mi vadila ta malá korbička a hlavně nepolohovací záda … No fakt nevím. Asi nejraději bych Jané, ale zase ta cena…
Jinak nebesa nad postýlku jsou zbytečná, já je sice podědila, ale na postýlce byly jen na okrasu a jiný účel neměly.
Jinak už jsem taky navštívila Tesco - hned po novém roce jsem neodolala a koupila první růžovou věcičku :) A když jsem byla znova v Tescu min. čtvrtek, tak jsem zjistila, že opět snížili ceny a moje kombinézka je dokonce ještě levnější … tak jsem sice trošku zaplakala, ale pak jsme s Márou vybrali sestřičce další bodyčka a ponožečky … Jsem zvědavá, jak dlouho mu tahle starost o mimi vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.1.08 21:23

Ahojda při večeru 8) , tak už jsem doma konečně z Liberce a vyšťavená…už se těším do postýlky! Předáška byla dlouháááááá…ale na druhou stranu ty kredity zo to stojí :wink: V úterý si to zopáknu znova, ale to bude naštěstí pro mě zajímavější téma!

Mahul, díky za odkazy :lol: :lol: Gratulace ke kontrole :srdce:
X-landra jsem objednávala sporťáček a korbičku a vyjde to na 9.700. Což si myslím není nejhorší cena, autosedajdu budu mít buď origoš ke kočárku půjčenou od kamarádky (ona mi nabízela i korbičku, ale to jsem nechtěla) nebo od známých koupíme z Německa po jednom dítěti…to se ještě uvidí :wink: Ale z kočárku mám obrovskou radost :lol: :lol: Už abych ho měla doma a zkoušela na nečisto, hi hi

Adika, gratuluju ke kontrole! :srdce: Tak to už jste pořádný kus ženský :wink:
Já jsem zvědavá, kolik my budeme mít v úterý na KO, musím si říct, aby mi cipíska taky „zvážila“ :wink:

Haňul , nebesa kupovat určitě nebudu, moc se mi to nelíbí a navíc zbytečný peníze…a mantinel taky asi nebudeme kupovat, podle mne se tam musí dost držet prach a tak…navíc mimísko nebude mít postýlku v průvanu a tak.

Ale dneska jsem koupila krááásný hrací kolotoč nad postýlku a povlečení do ní, hm, tak ještě chybí ta postýlka :lol:
A ani nebudeme pořizovat takový ten pojízdný košíček pro cipíska, koupila jsem si nový polohovací lehátko s hrazdičkou a to jde až do lehu a je takový anatomický, takže by se tam mělo Adámkovi dobře ležet

Mějte se krásně jdu do hajan :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital