Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
17.1.08 19:55

Zebrus, ja mam porad pocit, ze kdyz si reknu, ze mam tri mesice do porodu, tak ze je to jeste docela daleko, tak se jeste moc nestresuju…

aby to nedopadlo pak tak, ze ty co uz jsou nachystany s vybavou i taskou do porodnice prenasely a ja jeste v plnem viru priprav neletela do porodnice :D

Ryntyntyn, co je to gut - to je znacka nebo nazev vyrobku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
17.1.08 19:58

Katy, tak zelam aj druhy porod taky vybornyy. A to s mazlickem , hracakmi je dobry napad. Urcite je to pre drobca dobre, mat tuliaceho kamarata.

Ahoj Ernetka, super, ze uz si kupila oblecko pre princeznicku,

Moni, mena Michal a Daniel su velmi pekne, drzim palce pri rozhodovani.

Zebruska, tak teraz pekne oddychovat, hej? To len prospeje a aj my mame autosedacku, co nepasuje na kocik, dostali sme od sestry pouzitu, tak sa tesiime.

Ryntyntynka, pekne si to poriesila s menom, sikulka . drziiim palce na boj s kvasinkami a na test na cukor.

Holcinky, chcela by som sa spytat na fusak , citala som, ze mate Emitex… a to je zimny ci letny, vobec neviem, ako hruby kupit. Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.1.08 20:02

Já koukala na netu na tu kosmetiku od Weledy a docela se mi líbí.Zkusím možná objednat olejíček a pak speciální olej na masáž bříška-na prdíky.A uvidím,nevím co jiného do začátku, jo vlastně ještě krémík na prdku.Čistá voda a olej bude zatím asi stačit.A pak uvidím.Ještě,že se dá vše objednat přes net.Tady u nás nic moc výběr.
Jinak mi holky říkala dnes mamka, že se má v únoru hodně zdražit drogerie. Já teda žádný zásoby dělat nebudu. Jezdíme do Německa,je to tam levnější ale asi si ještě nakoupím pleny. Ty jsou tam bohužel dražší než u nás.
Holky už mi z těch cen a peněz hrabe.Ne, že bychom na nic neměli ale je toho tolik a tak drahé. Máme našetřeno celkem dost ale v červnu děláme fasádu a patřebujeme toho ještě tolik koupit. Teď jsem například chtěla jen takový malý koberec do kuchyně. Něco barevnýho. Bude jaro, tak jsem to chtěla rozveselit. Líbil se mi moc jeden s barevnýma kytkama - úúúúžasnej. Tak já, že ho objednám. Myslela jsem si, že bude tak za 1000,– jenže ejhle … oni za něj chtějí skoro 5.000,– Je to normální?!!!
Ach jo… Takhle ten domek nebudeme mít zařízený podle našich představ ani za 10let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.1.08 20:11

Zulok tenhle fusak je zimní.Taky jsem asi 14dní řešila zda ho koupit ale vzhledem k tomu, že ho pak využijeme na podzim jsem se nakonec rozhodla a objednala ho. Pokoušela jsem se i zjistit jaké jdou předpovědi počasí na duben ale nepodařilo se mi to. Je to moc dopředu, jediné co jsem zjistila je jak „snad“bude v únoru.
Líbil se mi ze všech nejvíc, je praktický,cena ujde a některé holčiny už ho mají doma, tak jsem dala i na ně.
Těším se až přijde. Snad příští týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
17.1.08 20:14
Katy1 píše:
Zebro, to je dobře, že tě nechala doma, raději nic neriskovat. Tvrdnuří bříška je pěkně nepříjemný, ale prý když je to tak 10× za týden (a nijak silný), tak to je prý normál. Takže já se do toho v pohodě vejdu. Mám spíš problém s kyčlema a se sponou a do toho ještě se mi rozestupují břišní svaly či co, prostě samá perla. Ale nic co by vadilo miminku, takže já to nějak vydržím a po porodu se to dá do kupy, doufám teda, že stejně jako po tom prvním, akorát nevím co s těma svalama, ale dr říkal, že mám docela pevné břišní svaly, takže byse to mohlo vrátit cvičením. (z operace mám hrůzu, tak snad se jí vyhnu :roll: )Katy

Katy, tak to máme podobný, teda až na ten porod :) - měly jsme SC. Taky mě trápila stydká spona, ale kupodivu spíš ze začátku, teď je to - ťukťuk - dobrý. No, a břišní svaly mám rozestouplý teď podruhý taky skoro od začátku, jde to holt všechno napodruhý tak nějak rychleji… Ale taky předpokládám, že to nijak nevadí, no, mám to teď tak na 5cm, snad moc nepřeháním :) A jinak mám pocit, že tohle s pevností svalů moc nesouvisí, to by spíš možná věděla Týnka.

Jo, a kosmetika - Weleda má něco jako BabyClub- členství je zadarmo pro těhotný až pak do 1roku miminka, sleva 10%. Já to minule řešila tak, že jsem jim poslala fotku průkazky jako přílohu přihlášky, co mají na netu.
A na olejíčky máme osvědčený Nobilis- mají všemožné druhy, kvalitu si všichni pochvalují - www.nobilis.cz Další olejáři a spol. jsou www.eone.cz a www.ellinor.cz , taky si je pochvalují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
17.1.08 20:41

Hanulka, dik, tak idem kukat fusaky, je ich tolko, ze neviem, ktory, hm, april je taky cas, ze je este tak divne a maj je uz teply. mozno tensi fusak a deku, aach jaaaaj. :roll: ale zas v lete vo fusaku nebude a potom je jesen a chladno, takze asi zimnyyy.. :? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
17.1.08 20:45

Pytala som sa v jednej diskusii, co chodim a tam mi poradili ohladom kojopodprsenky, ze o 2 cisla vacsiu, ale radsej nekupovat, lebo ze sa prsiaq upraviav sestonedeli, tak neviem, ale zas vozname, co do porodnice je, ze aj kojopodprdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.1.08 20:59

Zuločku já mám pořád svou starou podprdu.Prsa se mi zvětšili tak o půl čísla, žádný zázrak tak taky nevím jak to vyřeším.Asi si do porodky koupím jednu větší a když bude třeba tak vyšlu přítele a bude mi muset koupit a přivést nějakou jinou.Koupím si asi levnou a pak si objednám nějaké pořádné až po tom šestinedělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
17.1.08 22:21

Ahoj holky,

tak jsem tu dneska nebyla a zase jste se pěkně rozepsaly.My byli dopol.s Jiřulkou plavat a odpol na návštěvě u kamarádky,má stejně starou holčičku a v září čeká druhé mimi.

My měli dost dlouho plenky Pemprsky,někdo říká,že jsou nejlepší,a měli jsme je levnější přes tchýni.Teď už používáme levné z Tesca,ty bych tedy pro úplně malé mimi nechtěla,ale teď jsou super.Ale myslím si,že třeba Hagís jsou taky dobrý.

Ze začátku z kosmetiky jen něco na prdku a na tělíčko slunečnicový olej z lékárny.V porodnici nám říkali,hlavně ne třeba Johnsona,to až tak od půl roku.Jo a jak psala Haňulka,ten olejíček od Weledy na bolest bříška je super…

Pěkně mě večer honí mlsná,mám chutě na koblihy… :wink:

Zebro to je dobře,že budeš doma,aspoň máš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.1.08 08:36

Dobré ránko…

Haňul, kosmetika taky bude podražovat?? Hm..tak to koukám, že navštívím lékarnu a drogerii co nejdřív…

Plenky zkusím koupit ty Hagísky, kamarádka najela od začátku na Pemprsky a pak když chtěla přesedlat na jinou značku, tedy levnější, tak se jí maličký potom opruzoval…takže pořád používají Pemprs a to je malýmu 20m…Ubrousky jsem viděla za dobrou cenu v DM-ty jejich německé Babylove :wink:

Evelín, gut jako dobré… :oops: :wink:

Zuločku , já ani nebudu kupovat letní pytel…to podle mě bude stačit jen deka a popřípadě nánožník na korbičce… Do koupi fusaku jsem šla proto, co kdyby náhodou jsme ho v dubnu potřebovali? (To počasí je teďka nevyzpytatelné…) a potom dá se použít i do sporťáku, což v zime určo využijeme, jen budu muset koupit ten větší nánožník od Emitexu na sporťák…
Jo, a chtěla bych ještě teďka využít tu zkrácenou verzi do autosedajdy, abych do ní nemusela maličkého tolik nabalovat…mno, uvidíme :wink:

Adél, tak to naše kamarádka čekají stejně mimi :wink:

Jo, a podprdu si chci taky koupit nějakou levnější a po šestinedělí uvidíme, co a jak bude s těma prsama…mě se zatím zvětšily tak o velikost 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.1.08 08:41

Dobre ranko :lol:

To je takova pohoda byt doma, muzu se v klidu nasnidat, uklidit, atd. Predtim jsme vse museli stihat o vikendech, tak jsem si ani neodpocinula.

Ryntyntyn - Taky bych to vsechno chtela mit do konce unora nachystany, ale nevim, jestli to stihnu.

Evelin - me zase prijde, ze to utika nejak moc rychle a ze moc casu nemam, tak panikarim :oops: .

Zulok - ja mam taky ten zimni Emitex, letni se me zda zbytecny - kdyz bude chladneji, tak pouziju deku.

Hanule - to je blby, jestli se zdrazi drogerie, ale ja taky zasoby delat nebudu. To bysme museli delat zasoby vseho, urcite se toho brzo zdrazi vic :roll:
Ja jsem mela velke plany, jak udelam cely nas dum do africkeho stylu, ale kdyz vidim ty ceny, tak nevim nevim. Koberce jsou hrozne drahy, i ty obyc. :roll:

Evi - o tom Weleda klubu jsem zapomela napsat, ja v nem jsem. Stacilo poslal kopii tehu prukazky. Poslala jsem to emailem. Ale zjistila jsem, ze na netu stoji ty Weleda vzorky 49Kc a v DM drogerii je maji za 39Kc, tak jsem je radeji koupila v DM. Pres net by se to ani s tou slevou myslim nevyplatilo - s postovnym.

Me taky jeste sedi normalni podprsenky, ale uz je mi v nich nepohodlne. Tak si asi koupim par levnych vetsich a az pak pozdeji rovnou kojici.
Kamoska pouziva vse od Babylove z DM porad a pry je to dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.1.08 09:06

Zebruš , ráda chodím nakupovat do DM-ka…přijde mi to tak takový sympatický…u nás máme v centru i Tesco, ještě v takové komunistické budově (Ještěd)…ale vždycky je tam HAFO lidí…je to tam malinkatý a dlouhý fronty u kas :roll:
Taky si ráda vychutnávám tu ranní pohodičku :wink: Vstanu si, ranní hygiena, nasnídám, pak se rozkoukám u PC a pak pracovat…

Jdu udělat polovičce snídani a pak frčím do města na nákupu…jo, máme tady takový obchůdek s dětským oblečením na náměstí a minule jsem koukala, že tam mají 50-ti procentní slevu, ale to tam bude prd výběr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
18.1.08 09:10

To je pravda, Zebro , že pokud něco mají v nějakém řetězci, tak je to většinou levnější než u domovský firmy- Weledy, zvlášť když k tomu máš třeba jako v dm tu jejich 10%slevu ;) Tohle se hodí pak na nějaké speciálnější věci, které v drogerce nemají, a nejlíp když je můžeš koupit v nějaké kamenné prodejně, kde prodávají nebo objednají celý sortiment Weledy- neb to poštovný je mor…
 e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
18.1.08 09:56

Ahojky po ránu,
tak jsem prcka odvedla do školky, manžu teď povezu na nádraží a pak bych si nejraději dala dvacet. Jsem pořád nějaká nedovařená. Jenže budu asi muset sednout k šicímu stroji a zkompletovat Juráškovi masku. V neděli jdeme na maškarní, tak jsem zvědavá, jestli si to náš manekýn nechá obléknout.

K těm plínám, některá jste psala, že máte do porodnice pampers newborn. Taky jsem je koupila, než se Jířa narodil, ale v porodnici nám bohatě vystačili ty jejich a když jsme přijeli dom, tak jsem zjistila, že newbornky nám jsou malé - takže nedělejte moc velké zásoby.

Já jsem si koupila na prťouska konečně první věc, :,-(u tří bodýček. Jsou modrá s nějakými autíčky - takže vyloženě klučičí. Chci ještě nějaké ty dupajdy a konec, protože hadříků máme hromadu a kolikrát ještě s cedulkami. Jinak jsem zatím ještě nic připravovat nezačala, prát budu, až bude venku vlídněji a budu moct sušit na balkoně, neboť doma to je děs a spíš si chci akorát připravit písmně seznamy věcí, co kde budu potřebovat. Minule jsem měla do porodnice vše v jedné tašce a pak mi toho na sále dost chybělo a naopak na pokoji přebývalo. Je fakt, že jsem teď s těmi přípravami taková laxnější, i když už se na to těšim, zatim to ale neřešim.

Ale úplně se mi vybavuje, jak jsme se s manžou my chystali na to první, bylo to naprosto odlišné a takové vzrušující až lehce přehnané, teď k tomu přistupujeme mnohem racionálněji. (přiznám se, že mi někdy to první velké těšení chybí!) Tak si to naplno užívejte, je to neopakovatelné! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.1.08 10:19

Lucy to je dobrý nápad s tím sušením prádla až bude lepší počasí,ale co když zrovna v březnu začne mrznout?

S nákupama jsme na tom podobně,ale já ještě nekoupila vůbec nic.. :oops:

Jo a ze začátku jsme prdelku myli jen vodou a žínkou,ubrousky jsme používali až později,ale ty z DM používáme dodnes.

Asi se nějak domluvím s manželem,až bude tchýně hlídat Jiřulku a zajedem aspoň něco málo koupit na mimi,udělám si radost…teď jsme kupovali jen samé potřebné věci jako autosedačku a to není ono..

Zebruš a Ryntyntyn taky mám ráda ranní pohodičku a vychutnáváme si jí i s Jiřulkou.KOukáme na kousek snídaně na nově,pak na kouzelnou školku,u toho si čtu,papkáme… :wink:

Jdu se mrknout,jestli dávaj něco v kině :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital