Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoja,
tak já se přidávám k těm prstařkám
, mě to teda vyhovuje víc než do žíly, po tom se mi vždycky udělá špatně, ale tohle šlo.
Evelín já jsem vždy dávala plínu, bodýčko a dupajdy, připadá mi to lepší, než aby mimčo škrtila v pase nějaká guma, přeci jen oni mají ti drobečci taková vypasená bříška, tak jsem ho prckovi nechtěla moc stahovat. Ale třeba v létě jsme měli jen bodýčko samotné, případně nějaké lehké kraťásky. Já doufám, že si letos budeme užívat sluníčko už pěkně od dubna. Jurajdu jsem si přivezla v lednu a ani se mi nechtělo do té zimy na procházky, tentokrát si to ale hodlám užít a hrozně moc se na to těšim.
Já měla na malinkym mimi taky raději dupajdy,než ho hned navlíkat do nějakejch džínů a tak.
Když se narodil Jiřulka,tak byla zrovna taková ta zima,jak pořád sněžilo a mrzlo,Jířa spal tři hodiny v kočárku,tak jsme s kamarádkou a jejím mimi kroužily v parku,už jsme byly zmrzlé,ale věděly jsme,že se vzbudí,když pojedem domů…Tak teď na to vzpomínáme…
,když ty zimy ve městě nestojí za nic a kluci už nám malinko povyrostli.
Dobré ránko ![]()
Já mám tedy připravené body i košilky…body jsem si koupila, jelikož mi připadají parktičtější a košilky jsem podostávala
Včera jsem si v tom už dělala pořádek a zjistila jsem, že bych si měla ještě dokoupit dvoje dupačku 56
jo, jo…a už mám vymyšlený, v čem půjdeme z porodnice
Tedy, pokud to ještě nezměním ![]()
Mě tedy nevyhovuje odběr žádný…já můžu odebírat to mi fakt neva, ale jak se má odebírat mě, tak pomalu omdlévám, hrůza a to mám jen jednu takovou celkem dobrou žílu v loketní jamce a zbytek by museli brát ze zápěstí nebo z ruky
Už se těším naporod, až mi budou zavádět kanylku
![]()
Zítra asi pofrčím do poradny (už jsem tam měla být v úterý…) a při tý příležitosti si vyzvednu kočárek!
Koukala jsem na netu (už to nesmím dělat!), mají už novou kolekci a sporťáček v ní vyjde cca o tři stovky dráž (je totiž v akci…), ale ještě nemají korbičky(které doufám v akci nebudou a budo peklně dražší jak slibovali!!
)…mno, hlavně aby sloužil ten můj mě dobře
![]()
Preji dobre rano,
diky holky za ujasneni. Ja si taky myslela, ze se to tak dava body a dupacky a mamce uz to prislo moc vrstev pres zadek, ale asi je to v poho. A taky mam hlavne dupacky a overaly, nechtela jsem ty kalhoty s gumou kupovat prave kvuli tomu, ze mi prijde, ze kdyz ty deti jen lezi tak je zybtecny je jeste stahovat gumou pres bricho… ale neodolala jsem a koupila jsem laclovy rifle a kratase s laclem ![]()
Jeee Ryntyntyn uz bude mit kocarek!
A preji, at je v poradne vse ok i ta tvoje viroza!
Taky doufam, ze uz bude od dubna krasne teplo a budeme moci jezdit na delsi prochazky, to jsme tak praktikovali s manzelem i loni, akorat jsme pak casto skoncili nekde na zahradce na pivku, tak uvidime, jak se bude chtit prckovi na pivo ![]()
Zulok a mas moznost si satek od nekoho pujcit? treba jen na zkousku?
Ahoj všetci ,
dnes tu je krásny deň
,síce sa ochladilo na nulu,ale je krásne slnečno.
Takže behnem do mesta a ako sa poznám určite zablúdim do detského obchodíka a niečo Drobčekovi kúpi
.Už sa teším.
Neviem,čo to je,ale už asi dva dni ma pichá v boku,je to presne taká pichlavá bolesť,ako keď dlho utekáte a už nevládzete a začne Vás pichať v boku.Nepichá ma tam stále,ale za tie dva dni to bolo dosť časté.
Stáva sa Vám niečo podobné?
papa
Wenee, u nas taky krasne sviti slunicko ![]()
Jinak k tomu pichani v boku: kamaradka mi popisovala to same a ptala se na to sveho a doktora, jestli je to v poradku a on ji s humorem odpovedel, ze v tehotenstvi uz neni nic normalni a nezbyva nez to vydrzet. Me taky obcas picha v podbrisku, ale nejsem si jista, jestli je to to stejne, ale nejak to neresim…
Tak, at se ti vydari nakup ![]()
Hlásím, že i u nás je krááásně slunečno
Konečně!!!
Tak dneska mě tak naštvala ta hafina až jsem myslela, že to se mnou šlehne! Přijdu do pokoje a tam pohroma! Normálně mi ukradla kytičku s takový nižší poličky v chodbičce (pěkně tam holky zazimují) vytáhla celou tu kytku i všechnu hlínu z toho květináče…takže hlína všude! Doslova!
Chystala jsem se dneska uklízet, ale takhle jsem to musela vzít pěkně z gruntu…pak dám foto do galerky, aby jste se alespoň vy mohly pobavit ![]()
Evelín , taky už se na něj patřičně těším
HLásím, že je viroza na ústupu ![]()
Wenee, mě taky popíchává v boku, tak ti nevím, jestli je to od tý kyčle, co si vždycky šikovně přeležím v noci…nevím, jak je to možný, aĺe mě se to daří ![]()
Zulučku , tý joo, ty už máš bříško
A už máte i vybrané jméno? Myslím Matyášek (nebo tak?, jsem totiž skleroza a zapomněla jsem, co tam bylo připsané
)
Ahoj ![]()
Tak jsme rano byli zaplatit dan z nemovitosti - tak mam zase o starost mene. Nenavidim vyrizovani na uradech, a tim, ze manza nemluvi cesky je to jen na me. Tak z toho vzdycky mam hruzu. Ale co jsme se odstehovali z Brna, je to nejak jednodussi, tady jsou na uradech docela mili a pomuzou
V patek nam prijede na navstevu manzuv bracha a bude tu az do pondeli, tak se asi nejspis na net nedostanu - jsou oba pocitacovi maniaci a nepusti me k tomu. Ale doveze me pry nejaky detsky obleceni po nekom z rodiny, tak budu mit co delat ![]()
Evelin - to je dobre, ze mas cukr za sebou. Me brani krve taky nevadi, ale radeji se nedivam. Ale nastesti mam docela dobry zily, tak se jim to hned povede. Do prstu me pichali kdysi, kdyz jsem byla mala (uz nevim proc) ale dost to bolelo.
Janus - ja uz jsem z tech kocarku uplne vedle, mam vybrany Herqules, ale ted mi rekla segra, ze pry nedrnca a drncaci jsou lepsi. Ale ja mam pocit, ze drnca, tak ho asi stejne objednam a uvidim. Stejne bych asi na kazdym kocarku nasla neco, co me vadi nebo chybi ![]()
Wenee - ja jsem na to ocni radeji volala a pry cocky mit nemuzu, tak si radeji vezmu bryle a treba po ceste do niceho nenarazim
.
V boku me takto taky pichalo, ale nejak to preslo, tak ani nevim, co to bylo. Porad si rikam, ze jak roste deloha, tak to asi nejak citit musim a treba je to ono ![]()
Ryntyntyn - taky uz mam ve zvlastinim pytliku oblecky, ve kterych pujdeme z porodnice.
To je dobre, ze je ti lip a na hafinu se nezlob - je jeste mala a hloupa, ty nase zase miluji odpadky a rozhrabou vzdycky cely kos - tak ho musime davat daleko od nich - potvurky
Ja par kalhot pro malyho doma mam, ale asi budu vsecky ty gumy v pase povolovat, nez mu je dam - ani ja sama nemam rada tesnou gumu v pase
Tak už vím výsledky toho cukru - a všechno v pořádku, tak jsem ráda… ![]()
Jinak píchání mám občas taky, ale ani tak ne v boku, spíš v podbřišku nebo na jedné nebo druhé straně břicha - ptala jsem se na to u dr. a prý je to z toho, jak se zvětšuje děloha. Tak snad to je v pohodě.
Ahojky, na píchání v podbřišku nebo v tříslech mi dr.řekl, že je to jak roste děloha. Mě už asi 2měsíce tohle netrápilo ale poslední 2dny si to vynahrazuju.Píchá skoro pořád.A je fakt,že i pupík roste teď víc.
Holčiny hlásím se k virózám. Včera jsem celý odpoledne telefonovala se záchodem
Dnes je to dobrý ale bolí mě v krku. Snažím se to vypotit. Horečku zatím nemám ale bolí mě všechny kosti.
Janusa, gratuluji k dobrym vysledkum a k moznosti pokracovat v pojidani sladkeho ![]()
Hanule, preji rychle uzdraveni! Dobre si odpocin. Tech nemoci je ted kolem nejak hodne. Mi rodice jsou oba nahromade. My se s manzelem zatim drzime a kdyz zacnu citit, ze kolem neco obchazi, tak si dam pomeranc a vincentku a zatim to vzdycky zabralo, ale co neni muze jeste byt…
Tak to vypada, ze pichani v boku a v podbrisku je asi normalni ![]()
Zebrus, tak to si uzij nasvtevu i oblecky
My budeme mit navstevu z USA zacatkem unora, ale jen na dva dny, tak to snad bude v poho ![]()
Hani, tak mám také virozu, ale prý to už teď nijak nevadí. Smrkám, kašlu, měla jsem i teplotu, teď už to snad pomine. Nejprve to chytil malý, ten měl 40 teploty, pak manža, pak volali tchánovci, že jsme je nakazili, že jedou od doktorů,pak jsem padla i já, ale to bylo jasné, to nejde ustát, navíc izolaci nelze provádět. Snad se nic nestalo miminku, víc mě nezajímá, já to přežiju.
K těm košilím do porodnice. Přikláním se k používání nemocničních, ať si svoje nezničíš od krve. Koupila bych si raději nějakou pěknou „kojící“, aby byla na knoflíky k prsům, aby jsi v noci nemusela nic složitě provádět......To jsem zpočátku neměla a při kojení jsem byla nahá, byla mi zima, prostě nic příjemného. Také si nějakou kojící půjdu koupit.
Jinak s němi utěrkami místo ručíku, to je bezva nápad.....Ten využiji, je to hygienické, praktické.
Vložky jsem si musela koupit svoje, měli jsme doporučené ty síťované nazývané porodnické… No ty staré klády. Ale prý to v tomto případě není od věci, protože nemají igelit a člověk se pak snad prý lépe hojí, protože rána větrá a nezapařuje se. Rodila jsem císařem, takže jsem rány na spodku neměla, nemůžu to zhodnotit. Asi si ty klády koupím jen v případě, že to bude vypadat, že se tělo připravuje na porod. S Tomáškem jsem totiž měla stále CS 0 až snad do porodu.
Ahojky HOLKY! Vsechny Vas po delsi dobe zdravim! Vratili jsme se z hor a uz mam za sebou cukr, tak i ja mohu napsat, ze nejhorsi na tom bylo cekani
dokonce jsem to vypila jako prvni a neprislo mi to vubec hrozne, ted jen doufam, ze vysledky budou ok. Jinak pokojicek je hotov…dneska jeste prijde prebalovak a je to vse. Zacnu pomalinku tridit oblecky a prat. Dneska jsem ji koupila hracku na kocarek a flasku a plinky
tak mam radost. Taky mi prijde, ze cim dal vic kope… uz to neni jen tak, kdyz lezim na boku tak to zacina byt zajimave
strasne to leti, prijde Vam? V patek jedeme na 4D, nechame si to i nahrat, tak se nemuzu dockat a hned jak dorazim, tak se Vam pochlubim jake to bylo… sama jsem zvedava!!! Preju Vam KRASNY SLUNICKOVY DEN!!! Pusinku na briska! ![]()