Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
28.1.08 15:19

Adiko, krasny povleceni… se nad nim na netu porad rozplyvam a stale odolovam ho koupit :D

Ryntyntyn, ja vel. 56 skoro zadnou nemam, zacala jsem hlavne na 62 a dost toho mam i v 68… Jeste chci koupit nejake kabatky a zbytek asi dokoupim az podle potreby…

A zitra uz asi budeme mit prebalovaci komodu, huraaa! jsem zvedava, pac to mame na zakazku, takze to bude podle nasich predstva, akorat ja si to nikdy neumim dopredu dost dobre predstavit, jaky to asi skutecne bude, takze to pro me bude prekvapeni :D

A kosmetiku taky neresim… Rikam si cim min, tim lip. Dokoupit se to da vzdycky. Ale asi si koupim bepanten (ci jak se to pise), pry je to dobre i na prsa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
28.1.08 15:54

Ahoj holky, taky bych se ráda podívala na ten opěvovaný pokojíček, ale nevím kam. Poraďte mi, jestli se můžu taky podívat, tak kam :D
Díky
Bepanthen je fakt nejlepší, já si ho určitě koupím na bradavky a ze začátku na mimi ho určitě použiju. :D

Katy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.1.08 17:02

Katy, v hlavnim menu je fotogalerie, tak na ni klikni a potom si najdi ve „verejnych albech“ alba „diskuse“ a v nich pak „duben 2008“ a je to :D Snad je to srozumitelne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
28.1.08 17:04

https://www.emimino.cz/modules.php?…

jinak nepremyslej a jdi do nej :) je opravdu moc krasny :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.1.08 17:26

Taky určitě půjdu do Bephantenu, je fakt dobrý, i ta cena mu odpovídá :D

Katy , tak už máš zbaleno do hor?? JInak pořád hlásí, že v Josefově Dole je dostatek sněhu :lol:

Holky, a jak vložím fotku přímo k nám do diskuze z fotogalerie?? Už jsem to zkoušela a nějak pořád na to nemůžu přijít… :? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
28.1.08 17:51

Ahoj holky,
s kosmetikou moc nevím, hlavně chci něco přírodního. Osobně mám citlivou pleť a ekzém. Tom to má po mně, ekzém (zatím) ne. Myslím, že pro začátek fakt olejíček či to zmiňované sádlo. Olej ale prý dělá film a kůže hůř dýchá, ale myslím si, že to tak horké nebude. Při Tomovi jsem dalal na doktorku, olejíček jsem brzy přestala používat a mazala ho Indulonou modrou, ale ta mu neseděla, prostě jemu ne, takže už to neudělám. Doktorka mi to nevěřila, že mu to nesedí. (ale to byla ještě ta původní doktorka, máme už jinou).
Teď na Toma používám bio karité Saloos (tak nějak) ten mu dělá moc dobře, prý je i něco pro mimouše, ale chci, aby to obsahovalo jen oleje, vosky, bylinky ještě ne natož něco syntetického.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.1.08 18:04

Ahojky,
tak jsem v rychlosti prolítla vaše příspěvky.

Adika pokojíček je krásný, takový teploučký, my máme stejnou borduru, ale jiné barvičky. Přidala bych fotku do galerky, ale Jířa tam má momentálně takový čurbes, že bych se styděla - tak až tam zítra uklidíme, udělám foto.

Jinak se mi asi vrátili nevolnosti, v to bych teda nedoufala, ale je mi pořád tak zle, že nemám ani náladu si sednout k počítači. Navíc se mi čím dál víc zdají porodní sny, sice žádné drama - naštěstí, ale i tak mě to vždycky vzbudí a musím nad tím pak celý den přemýšlet.

Tak se zatím mějte, ať vás nic netrápí a já jdu nějak zabavit to naše dráče, je dnes nějaký protivný - taky kdo by nebyl, když je venku tak hnusně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
28.1.08 19:32

Adika, nadhernaaa vybavicka a krasne brusko, moc ti to pristine

Adelka, drzim palce na kontrolu. Dufam, ze bude vsetko vporiadku.

Ahoooj Jenka, nech ste uz zdravuckii, ach jaj. Manzel uz mesiac kasle, no des.

Wenee, bledomodra je velmi pekna aj pre dievcatko.

Ryntyntynka, supeer, tak budete mat postielku.

A minule davali v telke o kojeni, a ze na brdavky je dobra borova voda a babatku vobec nevadi a da sa pouzit aj pre mimiska na ocka.
A na telicko aj ja planujem prirodny olejcek, slnecnicovy al. olivovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
28.1.08 19:52

Ahoj holky, nááádherný pokojíček moc moc moc :D
To se to bude miminku spinkat.
LucyH: porodu se neboj, hlavně mysli pozitivně na miminko a uvidíš jak to půjde hladce :wink:

Když se v noci vzbudíš, tak pohlaď bříško a řekni mimi, že se na něj moc těšíš. :)

Na hory mám napsaný seznam, zítra jdu na kontrolu, asi tak ve středu začnu pakovat. Už se moc těším, taky koukám na sníh a doufám, že se tam udrží.
 Katy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
28.1.08 21:32
monika27 píše:
Myslím, že pro začátek fakt olejíček či to zmiňované sádlo. Olej ale prý dělá film a kůže hůř dýchá, ale myslím si, že to tak horké nebude.

Nemám to teda nastudované z konkrétních odborných zdrojů, ale tvrdí se, že rostlinné oleje jsou blízké tukům pokožky a tudíž pro ni snadno vstřebatelné a využitelné. Na rozdíl od minerálních olejů (ropné produkty), které jsou běžnou součástí kosmetiky a které kůži prostě nedovolí dýchat. Tož tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.1.08 21:59

O porodu se mi zdálo na začátku těhotenství a teďka už dlouho nic :wink:

Tak postýlka už je doma rozlořená, zítra ji zkusíme s manžou složit, schválně kolik bude vrzat a tak :lol: Je taková obyč a bude přeci trošku potřebovat údržbu (kterou by dotala tak či onak)… :D

Až budu kupovat olejíček pro Adamčika tak rostliný, hm, to si musím zapamatovat :D Díky, Moni, za info :wink:
Ještě že takové disuze existují, můžeeme nabírat inspirace a zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.1.08 08:49

Dobré ránko!

Dneska po ránu jsem zabrouzdala na stránky dětského ráje (což jsem tedy neměla…) a zjistila jsem, že nová kolekce X-L s korbičkou se prodává asi jen o dvě stovky dráž než budu kupovat já…chjo… :-( :-( To kdybych bývala věděla, tak si počkám… :evil: Jsem to si to uspíšila a mám to (oni totiž hlásali, že nová kolekce má být o dost dražší, i v prodejně dětského ráje mi to tvrdili…)!!
Pardon :oops: :oops: , musela jsem si postěžovat, doma to říct nemůžu, jelikož už slyším odpověď drahýho…Tak ti treba, hm :?
Ono to je ve finále jedno, jelikož se kočárky liší malinkatými rozdíly (jízdní vlastnosti a tak jsou stejný¨…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.1.08 10:44

Ryntyntyn nesmutni, ono je to vždycky tak, já jsem si proto řekla, že budem kupovat až v dubnu, to už snad nebudu mít tolik času to srovnávat jinde. I tak se pak ale určitě vyrojí kočárky levnější nebo hezčí, co naděláš! A beztak, až v něm budeš vozit Adámka, tak to bude ten nejhezčí kočárek na světě - protože v něm bude tvoje nejkrásnější miminko!

Katy já se porodu nebojim, mám na něj pozitivní vzpomínky, takže se spíš těšim, jen mě udivuje v jaké intenzitě se mi teď zdají sny právě o porodu a pak myslím na to, co bych nechtěla zapomenout a zanedbat. Jediné z čeho mám trochu obavy, je to, aby manžel včas dorazil. Pokud bude zrovna v práci, bude to trvat minimálně 2,5 hodiny, než se dostane do porodnice. Tak spíš přemýšlím, jak mu to co nejvíce usnadnit a co by bylo nejlepší. Určitě bych na to totiž nechtěla být sama, hrozně mi u Juráška pomáhlo, že tam se mnou byl a mohli jsme si povídat, případně když jsem potřebovala, doběhl pro sestřičku, podával, přidržoval a masíroval - bylo to fajn.
A hlavně pořád myslím na to, že nesmím zapomenout na toaleťák! :lol: Mám takovou lehce úsměvnou historku, jak jsem pěkně na poslední chvíli doběhla na záchod po klistýru (nebudu popisovat tu smršť!), nicméně když vše ustalo, zjistila jsem, že na záchodě není papír a ani se erární nedodává. V tom na mě začala klepat sestra, že mi musí natočit ozvy miminka - nevěděla jsem co dělat. Naštěstí součástí záchodu byl sprchový kout, tak jsem tam rychle hupsla, a pak celá mokrá vylezla ven (ručník jsem pochopitelně měla na pokoji) - sestra na mě zírala jestli jsem normální.
Takže s úsměvem vzpomínám na podobné krušné chvilky a už si dopředu plánuju, jak se jim vyhnout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.1.08 10:46

Ahojky :D

tak neviem,nie je náhodou apríl 8O ?Pretože u nás sa strieda tak počasie,že aj apríl je slabý.Dnes je tu veľmi škaredo :( ,tak idem radšej ku kamoške na pokec,jak ju poznám určite mi zlepší náladu.

Inak,včera som bola v meste a ako som predpokladala,zase som nakúpila pre Drobčeka.A zase v Tescu Cherokee.Teraz som tam objavila balenie 7 kúskov body za 390Sk,parádička a sú strašne zlatučké :D .A ďalšie body 2 kúsky za 87 Sk.No body už nakupovať nebudem,mám ich už dosť,teraz sa musím zamerať na dupačky a kabátiky.Ibaže tie v Cherokee nemajú,teda akciové.Škoda :( .

Ryntyntynka- radšej si nemala pozerať tu novú kolekciu kočíkov,teraz Ťa to zbytočné hnevá.
Ale kašli na to.Veď určite aj kočík zo starej kolekcie bude super,inak by si si ho nevybrala.Teš sa z neho a novinky si nevšímaj.

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
29.1.08 11:46

Ryntyntyno , z toho si nic nedělej. Já teď posledních 14 dní nedělala nic jinýho než seděla na netu a po inzerátech vybírala kočárek. Dneska mi ho manžel doveze z Prahy a já mezitím našla zase nějaký další, možná i lepší… Mamka i manžel ze mně šílí. Už si od toho musím dát pohov a zaměřit se na něco jiného :lol:

Wenee , to Tesco to je mor, co? Včera jsem tam šla jen na rychlý nákup a stejně mi to nedalo a nakoukla jsem do dětskýho oblečení. A koupila si už na zimu dětskou kombinézu - ve výprodeji za 75 korun. Tak mi to holt nedalo… Jinak bodýčka i overálky mám taky zn. Cherokee z výprodeje.
Ale je pravda, že mají převážně holčičí barvičky. Tak v tom máme holt výhodu. Aspoň malá nebude muset chodit v modrém po bráchovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí