Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
28.1.08 10:51

no to ja vecer take lehnu a spim az do rana, ale to brisko zacina byt sranda :) konec ledna… je to strasny jak to letiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.1.08 11:08

Ahoj holky,

spaní dobrý a jím taky pěkně,ale poslední dobou se vůbec ráno nemůžu probudit,nohy jak když nejsou moje..nevím jestli je to tím počasím nebo čím.Nejradši bych se povalovala..
Mahu tady je teda ošklivo..Měli jsme jít k zubaři,celá rodina,ale volala sestřička,že je dr.nemocná…
Zítra jdu na KO,držte palce!!!Po té poslední,kdy se jí nezdálo děl.hrdlo a hnala mě na utz,mám docela strach :(
O víkendu jsme se byli mrknout v Ikea na postel,tak snad jí koupíme.Ještě musíme Jiřulkovi objednat postel a matraci,zajet se tam taky podívat,miminkovi koupit novou matraci,ta stará už je po třech dětech!Snad to všechno stihneme…
Adi pěkné fotečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
28.1.08 11:09

ahojky maminky a mimiskove :-)
tak se opet po delci dobe hlasim ...... tedy, nejak nas ty chripecky a nachlazeni furt zmahaji :-( ja uz nastesti jen tak decentne ale tedka pro zmenu poslednich 10 dnu marodil manzilek, dneska sel poprve do prace. jako bychom si to furt predavali. no doufam ze uz se z toho konecne vyhrabem, uz je to morna :oops: sice nastesti neteplotuju ale skrabe me furt v krku a jsem takova malatna. uz jsme chteli jit porizovat ve velkem vecicky pro hubertka ale nakonec jsme nikde nebyli, takze zatim nic nemame. dneska je u nas krasne, clovek se hned lip citi tak doufam ze uz se konecne tento tyden vyhrabu do mesta a zacnu nakupovat vecicky :lol:

tedy koukala jsem na galerku a holky to jsou krasny velikaaaansky briska!!!
a co teprva ten nadherny pokojicek adiky . teda, to jste sikulky. to my to mame vsechno jeste pred sebou. tedy az na to malovani. i pred tehu jsem byla vzdycky dost citliva na barvy, laky atd. takze radeji s malovanim pockame az par mesicu po porodu kdyz se na par dni odklidime v rodicovstvu :-) moooooc hezka kombinace barev. taky jsem uvazovala nad oranzovou a zlutou.

katy ja mam taky moc rada kosmetiku od nivei. pouzivam ji uz snad sto let :-) ale pro mimiska s ni zatim nepocitam. u nas pry vsichni lekari maminkam nedoporucuji kupovanou kosmetiku, ale prirodni tuk. mimiskam se u nas rika „:,–(elnicci“ a co jsem se ptala maminek tak to doopravdy vetsina tak praktikuje. prvni moje reakce kdyz jsem to slysela byla sice priserna, skoro jsemse osypala pri myslence natirani se :,-(lem, ale pry s tim maji dobre zkusenosti i u deti s ekzemkem a citlivou pokozkou, takze skodit by to snad nemelo, spis naopak. tak si rikam ze to asi preziju ten odpor a zkusim to. kdyz to nepujde, tak pak asi zkusim nejakou prirodni znacku na zacatek a pak az bude drobecek starsi tak nabehnem na nivejku :-)

samanko , vitej a at se ti u nas libi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.1.08 11:22

Adika: Tý jo..tolik oblečků :D JInak pěkný pokojíček, taky už se těším, až začneme pokojík zútulňovat pro tři :D

U nás spaní v pohodě, večer lehnu a i přes probíhající fotbalový zápas v bříšku usnu, v noci jednou na záchod a pak chrápeme až do 8, kdy se vzbudí hafíková a chce vyvenčit :lol:

Pálení žáhy je tedy zážitek…manžel trpívá na jaře a na podzim na žaludek (něco jako náběh na vředy…) a jsem mu nidky nevěříla, jak to dokáže být ošklivý :roll: :? A taky papkám míň, jelikož se tam toho už tolik nevejde :D Jdu ukuchtit obídek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
28.1.08 11:28

Adel - taky jsme koukali v Ikee - na postýlku pro mimíška - jedna se nám tam moc líbila, akorát že nemá stahovací bočnici - holky myslíte, že to vadí a že by bylo lepší vybrat nějakou se stahovací bočnicí? A jakou kupujete matraci? Chtěla bych i monitor dechu Nanny a ten prý nemá být pod tvrdou matrací, tak už mi z toho všeho začíná jít hlava kolem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.1.08 11:32

Ahoj :D

Veru,dnes je aj u nás krásny deň,hneď je svet krajší.Včera to bola katastrofa,desný dážď,vietor,zima.Takže dnes ráno ma slniečko veľmi potešilo :D .

Ryntyntynka- máš pravdu s tým,že tesco malo v akcii hlavne veci pre dievčatká.A keďže mi netušíme,čo to bude,tak sme kupovali vecičky v bledo modrej,myslím,že dievčatko modrú v pohode môže.A je pravda,že by sme toho nakúpili oveľa viac,ale skoro všetko bolo v ružovej a to sme radšej neriskovali,lebo ak to bude chlapček,tak ružové šatky by sme určite nevyužili :lol: .
Tie dievčenské šatičky boli fakt sladké.
A čo sa týka väčších veľkostí,ja už tiež kupujem č.68,do zásoby.

Katy1 -ja som si tiež vybrala Niveu.Už som aj nakúpila od nej všetko možné,možno to ani nevyužijem,ale keď mňa chytí nákupná horúčka,tak to je so mnou hrozné.Nakúpim,čo vidím :oops:
A ako tak čítam niektoré príspevky,tak na začiatok tučím stačí nejaký olejček.Čo už so mnou :oops: ?Prinajhoršom to miniem ja na seba.

Adika- Problémy so záhou som mala asi tak štyri krát za celé tehu.
Vraj je na to dobrá lyžička suchej sódy bikarbóny a potom zapiť vodou,no ja som to neskúšala,pretože som mala pocit,že ma ten prášok zadusí,tak neviem :nevim: .

Adel- držím palce na zajtrajšej kontrole.

Dnes idem do mesta a určite neodolám a kúpim niečo Drobčekovi,už sa teším.

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.1.08 11:39

Ahoj Janusa

Daj si www.nanny.sk a tam máš všetko podrobne vysvetlené.
Ja som tiež chaosila,že aký madrac,my totiž chceme ten s kokosovým vláknom a tiež som počula,že na nanny nemôže isť hociaký madrac.Tak som sliedila na nete a včera sa mi podarilo nájsť náhodou túto stránku a kokosový madracm môže byť.
Tak si stránku nájdi a preštuduj si ju.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.1.08 11:42

Janusa my stahovací nemáme,chtěli jsme jí koupit,ale kamarádka zase říkala,že si tam dítě může přiskřípnout prsty,tak si necháme tu co máme.Matraci jsme měli obyčejnou molitanovou,tak koupíme novou,nějakou úplně obyč.Jiřulkovi už do nové postele pořídíme pořádnou zdravotní.
Wenee ze začátku jsme používali je slunečnicový olejíček z lékárny,jinou kosmetiku až o dost později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
28.1.08 11:51

Wenee - díky za odkaz na stránku k Nanny - pěkně si to pročtu a snad budu chytřejší :D
Adel - taky díky za tipy, tak snad dobře vybereme…je to hotová „věda“ to vybírání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.1.08 12:19

Ahoj holky,

snad jste si uzily vikend a dostavate se uspesne z nemoci!

Zdravim nove prichozi !!!

U nas to spani zacina byt docela divoke! Uz mam sve hodiny, kdy si musim v noci odskocit a to se pak mimis probere a zacne radit. Takze v nedeli jsme se vzbudili v pet a do sedmi jsem se prevalovala :? Nastesti to zatim neni kazdou noc, ale i tak na to nejsem vubec zvykla a moc me to netesi :?

Jak jste tady psaly s tim strachem, ze se mimco dlouho neozvalo, tak mi s nim taky obcas zatresem, jestli je vse ok a docela to zabira :D

Matraci mame kosovopohankovou myslim, tak snad to mimisovi bude vyhovovat…

Adi, moc hezky fotky, to mate soupravu do postylky Feretti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
28.1.08 12:44

Tak vás zase všechny zdravím a přeju hodně sil do té chřipkové sezóny, no i na další naše speciální neduhy :) Žáha je fakt supr věc, to už mám bohužel taky vyzkoušený, křížokyčelní skloubení zlobí teď několik dní (teda jen na pravý straně, tak aspoň že tak ;) ). Ryntyntyn, dík za ty fotky, snad to pomůže, i když mám pocit, že jsem se už kroutila na vše strany :roll: a pořád nic. Tak to zkusím podle odborného návodu :wink:
Jo, postýlku máme stahovací, pěkně ještě po mně s bráchou, ale sloužila dobře, prsty se nikdy nepřiskříply a sloužila vlastně až do Vánoc, to už byla bočnice pořád stažená, aby Ema mohla vylézat sama a přitom měla nějakou protipadací zábranu. Ale s nestahovací zas nemám zkušenost, takže nemůžu zodpovědně srovnat :)
Mějte se hezky a dobře! Zdraví
 e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.1.08 13:21

Evi , není zač, snad to pomůže :wink: Já se taky pokaždý kroutím jak had :lol:

Adél , držíme pěstičky na zítřejší KO!

Dneska jsem byla dávat sousedce nějaké věcičky na charitu (to co jsem na maličkýho podostávali a není to pěkný či se mi to nelíbí) a ona jestli nebudu potřebovat postýlku, že jednu má v autě rozloženou. Takže se na ni večer půjdu juknout a manža hned, že to mám vzít, že to odbarví a znovu nalakuje a taaak… :D 8) Takže budeme mít asi i postýlku z krku a matraci do ní koupíme asi nějakou polokokosovou…
Kamrádka má postýlku se stahovací bočnicí a vůbec to prý ani nevyužívají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.1.08 13:23

Jo, a z kosmetiky ze začátku nebudeme používat nic, jen koupím v lékárně olejíček :wink: A z vlhčených ubrousků na prdelku nějaké s heřmánkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
28.1.08 13:54

Ano. Povleceni Feretti :)
Diky za pochvalu, ja se tam furt chodim divat :) Jeste doplnky a je to… :wink:
Hadriky jsem skoro vsechny dostali :) a neco malo je cheroke a z MMB je toho hafo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.1.08 14:25

Adika: Povlečení je fakt pěkňoučký 8) My máme zatím jedno a to modré :D

Řekla bych, že už snad mám kompletní vel. 56 a nevím, jestli budu teďka už kupovat 62 (to už mám taky věci ) či dokonce 68 (pár kousků se tam taky nejde)…uvidíme jak porosteme a tak, i když je fakt, že taky neodolám a jak jdu do města, musím něco koupit a to jsem už naštěstí nebyla dlouho v C-Ačku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí