Poradna duly
Jana Čurdová
Januso: Gratulace k dobrým výsledkům ![]()
Zebruš: Já jsem se na ní nezlobila dlouho, ale v ten moment…Aspoň si bude pamatovat, že se to prostě nesmí! (po výprasku, jinak ji nebijeme, jenom novinama-jednou…
)
Ten můj kočárek taky přímo nedrncá, kamarádčinu mimču (má ten samý) to nevadilo a chrápal hned, jak se dal do korbičky
Takže si myslím, že to už je spíš jen takový přežitek udrncávat dítko k smrti (druhá kámoška měla klasik trojkombinaci a malý si na to tak zvykl-na drncání-že jí jinak než v kočárku neustnul), takže ve finále babo raď
![]()
Přeji brzké uzdravení všem nemocným!!! ![]()
Adiko: Juj, vy se máte, že už máte hotový pelíšek pro maličkou, vlastně pokojíček! ![]()
Já už se musím s nakupováním tento měsíc krotit, jinak nevím nevím, jak vyjdeme do výplaty
![]()
Tak jsem se konečně pokusila najíst a musím říct,že je mi líp.Řekla bych, že jsem to snad překonala…ťuk,ťuk.Ale u mě je to vždy takhle,jeden den je zle, tak rychle citrón a potit a druhý den už je dobře.
Užila jsem si nemocí ažaž, tak už mi snad dají pokoj. Byla jsem pořád samá angína a předloni se to tak vystupňovalo, že jsem dostala zánět lymfatických uzlin a v podpaždí se mi na lymf.uzlině udělal nádor.Byla jsem na operaci, čekala na výsledky … Hnus, snad nejhorší chvíle v mém životě. Všechno dopadlo dobře a od té doby bych žádnou chřipku nepodceňovala a hlavně nepřecházela. Je fakt, že jsem pak tělo asi rok čistila Homeopat. a různýma masážema lymf. a mám pokoj ale ŤukŤukŤuk.
Jinak jsem vám chtěla napsat, že mám také košilky a bodíčka.Body ale musím ještě nějaké malinké koupit.Mám nejmenší asi 68.A pak mám 56 ale s krátkým rukávkem, chtěla bych ještě určitě s dlouhým.
Jinak jsem dnes objednala zavinovačku od Emitex. Bílou s vyšitým modrým ptáčkem. Tak bude hezká do kočárku. Nechci totiž to klasické krajkové plymo. Kočárek je sportovní a mě se to ani moc nelíbí. Krom toho je to na 14dní a pak stejné dám deku a zbytečně vyhozené 500kilo…
Tak já se jdu zase natáhnout. Zítra jsem objednaná ke kadeřnici, tak ať to nemusím rušit. Holky byla jste některá na melíru nebo barvě? Myslíte, že to nevadí? Já už vypadám hrozně. Musím s tím něco udělat.
pa a nemoci pryč …
Ryntyntynko ještě jsem Ti chtěla napsat co se nám stalo loni na jaře. Máme malou zahrádku ale chtěla jsem kytičky alespoň do těch venkovních velkých truhlíků. Tak jsme objednali lilie(jsem na ně ujetá) asi za 1600,–
Celý dopoledne jsem je sázela.
Náš Maxík - zahradník si jich asi 2dni vůbec nevšímal a třetí den …
Byl venku čůrat a dlouho tam byl tiše, tak jsem se vyrazila podívat.
On celý černý od hlíny stál v truhlíku, celej truhlík vyhrabanej, Lilie všude… Myslela jsem, že mě raní mrtvice…
Bohužel jsem tehdy měla takový vztek a nefotila, dnes toho lituji a jen se tomu smějeme… Lilie jsme za:,–(ili znovu a byli nádherné. Užasně kvetli… A náš Maxík má od té doby přezdívku Maxík-zahradník ![]()
Jsem to napsala dobře 500kilo
Jsem myslela 5ti-kilo ![]()
Už fakt jdu do pelechu.pa
Wenee a Evelinka, dufam, ze vas moc nebude trapi pichanie v brusku.
Ryntyntynka, vy mate teda nezbedneho hafana, radost v dome. Hihi.
A dakujem za pochvalu bruska. Meno mame vybrane uz asi vyse roka, ze ked bude chlapciatko, tak Matusko.
Januska, supeer, ze je cukor vporiadku.
Hanulka, aach jaaaaj, nech si rychlo fit, co je to tu v:,–(e sama viroza.
Moni aj tebe rychle uzdravenie prajem.
Adika, vitaj domaaa.
Dnes som bola na hematologii, a ze mam velmi vela bielych krviniek, pravdepodobne ze mam dakde zapal. aach jaaaaj bojim sa, tak zajtra al pozajtra idem k dr. a ide sa hladat zapal. a pritom ma nic neboli.
peknyy veceeer
Haňul , taky pěkný nezbeda váš Maxík
Teďka se už tomu taky směju
Je fakt, že s hafikama je nakonec víc sradndy a radosti, ale na druhou stranu si to taky umí pěkně vybrat … naše malá taky už přišla na kouzlo zahrady a hlavně mamčiny skalky, taťka mě furt „straší“, že až se odstěhujeme, že si taky pořídí štěňě-něco většího a pošle mi ho na zahrádku
Srandista…
Juj, to jsi měla ošklivé onemocnění, hlavně že jsi už v pohodě! ![]()
Taky nechci dávat klasický plymo do kočárku, stejně jako ty budu mít sportovnější a navíc se mi to nelíbí…ani nechci používat klasickou zavinovačku, ale jenom ty rychlo, myslím si, že svůj účel splní, tak co ![]()
Zuločku , a pokud to bude holčička?? Ať ti to u dr. dobře dopadne a žádný pořádný zánět to není! ![]()
Taky budu mít rychlozavinovačku na suchý zip.Bílou do kočárku a pak koupím nějakou barevnou do postýlky.Prý se v ní miminkám lépe usíná,tak jsem zvědavá.
Tak já si jdu pomalu lehnout.
Dobrou noc ![]()
Ahoj holky,
Zulok ať jsi v pořádku!
Marodové brzy se uzdravte a ať nikoho nic nebolí a gratuluju k úspěšným cukrům.Koblihám zdar ![]()
Haňul rychlozavinovačka je super věc,mám dvě,jednu mi dokonce ušila kamarádka,a ještě si určitě jednu koupím. ![]()
Klasickou zavinovačku mám taky,tu jsem dostala po někom,tak v ní jel Jiřulka z porodnice a chvilku jsem jí používala i v kočárku,ale pak už vůbec.Tak to tak asi zas udělám.
Holky dneska jsem se celkem vyřídila,dopol jsem byli nakoupit a celkem hodinu a půl jsme courali.Po o naštěstí Jířa usnul,tak jsem taky spala a pak jsme se hned oblíkli a šli zas ven,pro změnu na dvě hodiny!Normálně chodíme tak na hodinu…Pěkně mě bolí nohy a to jdem zítra plavat.Tak držte palce,ať to přežiju ve zdraví.Dobrou nocičku ![]()
Ahojky,
doufám, že marodi se mají už mnohem lépe.
Haňule, barvení by prý vadit nemělo, jen to u někoho hůř chytá… Nevím, každopádně mám od tohoto týdne volněji v práci, tak už jsem stihla kosmetiku i pedikúru a na ty melíry se taky co nevidět chystám.
A koukám, že máte samé „radosti“ s pejskama
Taky bych chtěla …
Bohužel jsme tohle téma doma řešili už několikrát, ale manžel je tak trochu proti chlupaté domácí zvířeně - když jsme si před třema rokama dovezli z návštěvy u našich kotě (mamka má chovnou stanici sibiřek), tak to rozcházel hodně dlouho. Loni nám kocourka bohužel přejelo auto - holt bydlíme příliš u silnice a od té doby nechce o žádném zvířeti slyšet, protože jsme museli Marečka dlouho uklidňovat a mě to taky dlouho trvalo, než jsem si zvykla, že už není. Ale pro:,–(ili jsme si aspoň akvárium, tak máme od víkendu 240 l akvárium a pomalu ho začínáme zařizovat. Aspoň něco malého živého do baráku přece patří, ne ![]()
Opět po delší době- byla jsem si „odpočinout“ u rodičů.
Všem marodům zdar! Snad se brzy vyzdravíte.
Konečně jsem dneska objednala kočárek, tak snad brzy nezačnu litovat a vybírat jiný…
Ahojda!
Haňul: Já jsem byla na melíru ve čtvrtým měsíci a chytlo se mi to dobře. Měla jsem resp. ještě mám
blonďatý a barevný. Taky se tak v únoru chystám ke kadeříníkovi, tenhle měsíc už néééé, moc jsem totiž utratila za Adámka
![]()
Ernat: Když jsem vloni chtěla psa, tak o tom taky nechtěl manža slyšet, jenže pak se k nám zběhla fenečka (někdo ji musel vyhodit, asi roční štěňátko) a mě se zželelo těch jejích smutných očiček…v létě jsme byli na dovče na Slovensku a manželův desetiletý brácha ji venčil a utekla mu…škoda, brečela jsem jak želva…a teďka chtěl Aris on, já jsem si totiž chtěla počkat do baráčku a koupit si velkýho hafana a on chtěl šmudlinku na mazlinkování
Tak třeba by se taky poddal malýmu hafanovi ![]()
Jinak jsem se vrátila z poradny, krásně nám tluče srdíčko, jsem zavřená, tak co víc si přát
Příští čtvrtek jdu na ten cukr (zrovna dneska na něm byla kolegyňka-těhulka, jsme se totiž potkaly u nás na odd.) a pak na velký ultrazvuk, tak na ten se těším ![]()
Jo, kočárek ještě na prodejně nemají, dneska měli přivézt z Prahy na prodejnu do Liberce zboží, ale jsou taky všichni nachcípaní, tak taky až příští čtvrtek (kdyby jsem prý pospíchlali, tak nám ho zašlou…) Ale koupila jsem si tam plínky a dvoje modrý dupajdy co nám chyběly do počtu ![]()
Ahoj holky,
tak co marodi, uz je lip?
Zulok, doufam, ze vse bude ok…
Ryntyntyn, kdy se chodi na ten druhej velkej UTZ? To je super, ze kontrola dopadla dobre…
Ernat a mate dum nebo byt? My zvire zatim resime tak, ze si pujcujeme od nasich psa, ale zijeme primo v centru mesta, takze je potreba ho 3× denne vencit, coz je nekdy dost napalici… Loni jsem hrozne chtela kralika, ale nejak jsem otehotnela, tak to zatim vsechno asi pocka ![]()
Jo a chtela jsem se zeptat, jestli kupujete detskou prikryvku, tak jake rozmery??? Zjistila jsem, ze jsou asi dva a nevim, ktery je beznejsi - jestli 100×135 nebo 90X130. Koupili jsme totiz uz dve povleceni na ten vetsi rozmer, ale nevime, jaka velikost je beznejsi nebo jetsti se pak da sehnat povleceni na obe velikosti uplne stejne…
Asi jdu obedvat, zatim ![]()
Ahoj holky, marodi držte se a brzy s euzdravte.
Já jsem včera měla infarktovou situaci, byla jsem dopoledne s Radimkem v práci, pohodička. Doma odpolko jsem si lehla a odpočívala a večer kolem 21 hod. jsem si uvědomila, že jsem necítila to naše imi v bříšku celou dobu co jsem doma. Pravidelně v půl devátý večer probíhá u mě v bříšku fotbalový zápas a teď nic. NO asi půl hodiny jsem různě šťouchala a šimrala a furt nic až si toho všimnul manžel, tak se přidal a nakonec mi zatřásl břichem jak blázen ( to už jsem propadaladocela slušné panice a on podle barvy v obličeji taky), a miminko se konečně probralo a začalo kopat. Uff, při prvním těhu jsem takhle nebláznila, ale je fakt, že jsem nevěděla o tolika smutných událostech, co potkalo maminky v mém okolí. Takže jsem už v klidu, dneska kope o 106 a já to vydržím do úterka, protože to jsem objednaná na 10:30 do poradny a dr. Plašim co ![]()
Jo a dneska je tu psí téma, tak taky něco přidám, my bysme oby chtěli pejska (o Radimovi ani nemluvím, ten tahá na provázku za sebou petláhev jako, že je to pes a musíme ho brát i ven
), ale bydlíme ve 2+kk a čekáme druhý mimi, tak je to docela blbý, ael dnes mi přišlo na mail od jedné maminky z mateřského centra, že se jedné zlaté retrívřici narodilo moc miminek a že by je potřebovali rozdat, tak jsem žhavila telefon a manžel taky, ale byl to bohužel asi špatný vtip, páč nikdo telefon nezvedal a pak byl vypnutý.
Tak se mějte hezky a bacilové ať jsou pryč
![]()
Mahul , a jaký jsi nakonec objednala??
Evelín , on je to v podstatě už třetí „velký“ utz, resp. je to třetí screening v těhu a provádí se 30 TT… tý jo, to už není možný, že jsme se dostali taaaak daleko
Zrovna dneska se mě sestřička ptala co těhu a já jsem jí říkala, už aby byl alespoň 38 TT…ona, to vám to ale potom začne, brečení, noční vstávání, kašičky,…
Ale i na to se těším ![]()
Katy , já provádím občas to samé, ale tedy o v menší míře, zatím doma neměníme barvy
Je to strachem o maličkýho, bohužel do vnitř nevidíme a napojit se na jeho linku taky nejde (i když jsem se o to už pokoušela
)
Jinak máte veselý procházky ![]()
Tý jo, holky, tak únorňátka už mají druhý dítko a to je terpv konec ledna… ![]()