Poradna duly
Jana Čurdová
Ryntyntyno: my jedem do Josefova dola, stále tam prý je 40cm sněhu, tak doufám, že to ještě vydrží.
Hezkou procházku, my jsme byli venku celé dopoledne a nááádhera ![]()
JInak holky pěkný víkend přeju.
Katy
RYNTYNTYNA: To vis ze vysetrovala
Ja takova prisna, ale nakonec moc mila
U ni to bylo super… jen to 4D me zklamalo, jak jsem byla tady u nas, tak tam bylo krasne vse videt a nic zamnute a tady jen zlute fleky…no jo no, aspon, ze jsem neplatila tech 1190,– ale „jen 360,–“
Je pravda, ze to tam je spickove a moderne zarizene, byla jsem i s Romou a tak jsme si to uzili, hezky nam vse ukazovala, povidala a nakonec nas jeste objednala.
Ted tu zvonil postak, prisla podlozka na prebalovak ![]()
Zkusim ty fotky.
Je mi take divne, jak mi to meni, ale spise si myslim, ze to bude v tom dubnu… od 2-14 ![]()
Adika: Ona vypadá příšně, ale je to jedna z nejlepších lékař na porodnici, tedy asi spíš byla…asi už nedělá v nemocnici. Já jsem jí zažila u porodu (coby žákyně na kukajdě) a fakt byla dobrá, taky bych ji tam chtěla…máš pravdu, že je zvláštní, že ti to pořád mění…já měla první termín dle poslední MS a teďka mi podle SONA upřesnili o jeden den míň.. ![]()
Katy, procházka super, je fajn pročistit si hlavku ![]()
No je dost odmerena, tady se po:,–(te… neee tady…tady koukejte, ted na me nemluvte…vysetruji
ale pak se usmivala, povidala nam a je to pekna baba… ![]()
No 22.2. jdu na dalsi, tak uvidime co mi rekne. Tesim se! Krasny vikend!!!
Ahoj holky,
počasí super,dopol jsme byli s Jířou 2 hoďky na hřišti.
Adi hory ti závidím,taky bych někam jela aspoň na pár dní…
Přeju pěkný víkend všem ![]()
Katy, super, ze ste si uzili solnu jaskynu. A jasne, ze bude smimiskom vsetko dobre. Musime mysliet optimisticky.A pekne si uzite hory.
Zebrusko, gratulujem k objaveniu super obchodu
Adika, gratulujem k uspesnej kontrole a aj k vysledkom cukru.
Ryntyntynka, super, ze si si uzila prechadzku.
Pekny vecer a viikend.
Dobré ránko sobotní…
Adika: Tak to už si nepamatuju, jestli byla i dřív odměřená…aspoň ví, o čem mluví ![]()
Přeji všem krááásný víkend, měl by být i teplý, tak uvidíme ![]()
Já dneska frčím s našima po návštěvách…do Prahy k tetě a pak k babče, tak už se na ně těším, jsem je viděla naposledy před Vánocema!
No, a zítra taťka slaví padesátku
Takže to zas bude žranice, mňamka
A přijdou další příbuzní ![]()
Tak ![]()
Ahoj holky
![]()
Zase som tu dlho nebola a veru mala som čo robiť,aby som prečítala všetky Vaše príspevky.
Gratulujem všetkým k dobrým výsledkom na cukre.
Dúfam,že choroby sú už fuč a že ste všetky zdravé.
Písali ste tu,ako ste vyplašené,keď Drobci nekopú.
Tak ja mám dnes ten deň,keď sa Drobec neozýva,takže pekne stresujem.
Už sa neviem dočkať,kedy sa ozve.
Asi vyskúšam Vašu metódu a poriadne s bruškom zatrasiem,snáď dá vedieť,že sa mu to nepáči.
Včera sme boli v Tescu,kde zvyčajne nechodíme a práve mali výpredaj kojeneckého tovaru,tak som nakúpila.Normálne som nechápala tie ceny. Kúpila som dvoje body,tri tričká a platila som za to 195 Sk.Nenormálna cena a to som doobeda kúpila v jednom obchode jedny body a tie stáli 209 Sk. Budem musieť do toho Tesca chodiť pozrieť častejšie,či nie sú akcie.
Normálne som z toho nadšená.
No na dnes asi končím,majte sa pekne a krásny weekend, ![]()
Ahoj maminky, my máme termín 1. dubna:-) ale tipuji to spíše na březen…
nevíte jak si nastavit takovou tu časovou osu s obrázkem? já na to nepřišla:-( ach jo.. poraďte.
díky
Martina a Matýsek ![]()
Wenee, Tesco je super obchod na kojenecké slevy. Také tam chodívám, porídila jsem krásné tričko za 60kč, pak dupačky s bryndáčkem (to je to pod krkem při krmení či slintání) za 120kč. Takže fakt super ceny. Čas od času tam něco mají, takže je dobré to tam chodit kontrolovat.
Dobré ránko, tak už máme poseldní lednový týden…jůůů ![]()
Wenee , i u nás teďka mají slevy v Tescu, ale musím říct, že tam mají hafo krásných věciček na holčičky, fakt hodně, ael na na chlapečky skoro nic! Tedy co by bylo ve slevě! Takže jsem se tam byla kouknout, ale nic jsem nepořídila. Pravda, že už nesmím pořizovat nic z vel. 56 nebo to dopadne tak, že maličký bude mít jen jednou na sobě… a až nakoupím základní věcičky z hygieny, lékárny a tak, pak se vrhnu na větší velikosti
![]()
Šamanka , vítej
Zkus klinout na můj či na jinačí metřík (který se ti líbí a pokud to půjde) a pak tě to na vytvoření navede samo…až to budeš mít, tak ten odkaz - celý- si zkopíruj do nastevení-do podpisu a bude ![]()
Jinak po tomto víkendu jsem opět najedená a přeslazená, jůůj. U babči samý dobroty (znáte je, jak umí hostit) a včera ta oslava, ale bylo to dobrýýýý (hlavně dortík
)
Dobré ráno, dneska vyrážíme do mateřkého centra a pak se budem balit a připravovat na hory ![]()
Taky jsem byla v Tescu v sobotu a nic na kluky ![]()
Nejdřív musím dát do kupy oblečení po Radimkovi a pak budu dokupovat. Asi koupím jen něco na cestu z porodnice a pak bodyčka, ale taky už větší velikosti.
Jakou budete kupovat kosmetiku?? Já asi niveu, osvědčila se mi jako velice dobrá. Ještě je výborná kosmetika seba med, ale ta je pro hodně citlivou pokožku.(naštěstí u nás nikdo nemá problémy s pletí, tak snad nebude potřeba)
Katy
Zdravím při pondělku!
Je opravdu nádherně, doufám, že ne pouze u nás ![]()
U nás byl víkend pracovní, uff už abychom to měli z krku, upravujeme pokoj, kde bychom mohli být všichni tři. Ještě chvilinku to potrvá, protože se dělají i stavební úpravy…Máte někdo fotečky pokojíčků již online?
dobre ranko holcicky… tak jsem konecne vlozila par fotecek… jeste neni vse hotove, ale uz se to rysuje
Jinak si zacinam uzivat kopanicko … zacina to byt sranda… vecer uz nevim jak si lehnout… tlaci me na zaludek.. je to des
i malo jim ted, nejak mi to nejde. Jak se citite vy? Zaha to uz ani nemluvim
Kraaaaaaaaaaasny den!!!
Adiko - krásné fotečky, už se vám to úžasně rýsuje…
Jinak se žáhou mám taky trochu potíže - před těhu nic ale teď si to teda začínám „užívat“ ![]()
A kopáníčko je taky veselé - naštěstí teda večer lehnu do postele a spím jak dudek - jsem takový spací typ - usnula bych kdekoli a kdykoli, akorát vstávat ráno do práce je pro mě horor.....myslím, že až se mimíšek narodí, tak mi to vstávání dá asi pěkně zabrat… ![]()