Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
967
24.1.08 17:27

Ahoj holky,
gratulace k výsledkům cukrů......
Také jste dobré, že už dáváte takto dohromady výbavičku, no, termín mám až konec dubna, tak si to vždycky omlouvám. Chtěla jsem koupit jen pár „blbinek“ monitor dechu, novou matraci, protože ta původní je jako prkno tvrdá, ale manža se děsně zlobí, že to není potřeba a takové ty blbé řeči, chůvičku chci už teď pro Tomáška - jako telefon, když spí na chalupě v jiném patře, trošku letnějšíh oblečení, protože to po Tomovi nemám. A pak asi dokoupím až bude malý a budu vyloženě něco potřebovat.
Jinak už se cítím lépe, jen mám ukrutný kašel a rýmu, nemůžu to venku ufunět, takže každé jití ven je docela záhul. Ale chudáček Tomášek se z toho nemůže dostat. Jsem z toho docela špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.1.08 18:23

Ryntyntynka, keby to bola dievcinka, tak Sabinka. Gratulujeeem k uspesnej kontrole.

Ernatka, super, ze si stihla vsetky skraslovacie kury.

Mahulko, uz ziadne kukanie kocikov, ten, co ste vybrali, bude urco dobryy.

Katy, esteze ste vporiadku. Drobca si trosku zdriemlo v taky blby cas. A vy ho hned natriasate, ale nie, uplne en strach poznam, tiez vkuse plasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.1.08 18:33

Ahoj :)

Dnes jsem objevila super „bio“ obchod a koupila jsem si tam babyvak, weledu bylinnou koupel a nejake bio vlozky do porodnice. A manzovi se moc libila takova houpaci sit pro mimca, tak dostal od prodavacek spoustu letacku. Meli tam plno super veci, tak me odtam manza musel nasilim odtahnout, jinak bych utratila vsechny penize. Ale urcite se tam jeste podivam :lol:

Janus - dobry, ze mas cukr v poradku :)

Hanule - diky. „Objednala“ jsem si od brachy par angl.casopisu pro tehule, tak si o vikendu poctu :lol:
Taky mi kamoska kadernice delala melir a barvu a chytlo me to uplne jinak, nez normalne. Melir byl svetlejsi a barva uplne jina. Asi je to tema hormonama. Ale treba ti to chytne dobre.

Adiko - gratuluju k hotovemu pokojicku

Ryntyntyn - nase hafiny taky obcas dostanou na zadek, kdyz neposlouchaji. Je to nekdy potreba. Porad doufam, ze z toho vyrostou, ale Oxi je uz rok a ani mala zmena, je asi silena od prirody :roll: :lol:
S tim drncanim u kocarku - myslim, ze kdyz s nim pojedu po tech nasich polnackach, tak to bude drncat az az :lol:

Zulok - snad to neni nic vaznyho a budete s malym v poradku

Katy - taky jsem jeden den panikarila, ze nekope. Ale pak zase zacal, ted kope o 106 kazdy den, az mam nekdy pocit, ze chce ven pres pupik 8O :lol:

Rychlozavinovacky jsem si koupila 2 na suchy zip, ty klasicky se mi moc nelibi a tyto jdou rozlozit a pozdeji je muzu pouzit jako deku :lol:

Jinak vsem nemocnym preju, at se brzy uzdravi !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
24.1.08 21:37

Ahoj,
tak mi dneska kolega vrátil náš koupací kyblík, od kolegyňky mám slíbenou půjčit autosedačku a babyvak … Už se mi to taky pomalu sbírá. Ještě zapřemýšlím, jestli budeme stavět i druhou postýlku dole v pokoji, ložnici máme totiž v patře a běhat přes den pořád po schodech se mi asi nebude chtít. Asi spíš jo, takže budu muset koupit ještě jednu matraci, protože tu starou jsem věnovala kocourovi a pak už byla hrozná tak jsem ji vyhodila.

Evelín , máme domeček, ale bohužel u silnice, takže to moc na kočky není. To už jsem bohužel poznala :cry: A já mám holt mnohem raději ty kočky než psy. Tak si to vynahrazujeme aspoň na návštěvách u mé mamky, která jich má 5 a neustále nějaká koťata. Akorát že bydlí 200 km od nás…

Zulok , ještě mi právě chybí ty vlasy, ale jak píše Zebra, obávám se že teď ty melíry nebudou jako normálně. Ale mám šikovného kadeřníka, tak si s tím snad poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
25.1.08 07:21

Ahoj holky, tak jsme byli včera s Radimkem v solné jeskyni a jako vždycky to bylo super. Akorát měl první půlhodinu problém s půjčováním hraček, ale pak se to srovnalo.

Zebro: BIO obchod, to je dobrá věc, akorát jsem nikdy neobjevila takový výběr sortimentu jako ty. Vždy jen jídlo, ale ani jsem moc nehledala, to je pravda. V každym totiž utratím peníze a pak se raději nedívám ani do výlohy.
Taky uvažuju nad rychlozavinovačkama, ale na Radimka jsem měla do postýlky takové válečky, který ho držely v poloze na boku atd a moc mu to vyhovovalo, ale v klasické zavinovačce nechtěl být. Uvažuji o koupi aspoň jedné do kočárku, ale ješttě nevím jakou barvu kočárku budem mít, tak zatím nic nekupuji.

Jo a ještě jsem si všimla, že u těch zavinovaček ten spodní cíp není na suchý zip, navyklouzává ven, když se mimi někam nese??

ZULOK: Byla jsem tak vyplašená, že jsem pak celou noc nespala a sledovala každý pohyb. Je to zvláštní, že jsem víc vystrašná než při prvním těhu. Ale věřím tomu, že vše bude OK. :wink:

MONIKA27: Já mám naštěstí oblečení po Radimkovi schované, mimi se narodí o měsíc později než Radimek, tak využiju snad všechno :D

Příští týden jedem na hory a až se vrátíme, tak se chci pomalu pustit do příprav abych měla alespoň to oblečení, kočárek a spaní v kupě, kdyby náááhodou. I když se říká, že bůh nepotrestá matku nikdy dvakrát narozením dalšího beránka, tak já jsem vždycky ve všem výjimka, co potvrzuje pravidlo :D
Nejsem věřící, ale tohle mi kladla na srdce moje ségra, která je „zažraná“ do těhle věcí. Co vám budu povídat, manžel je býk, syn je beran a já jsem střelec, někdy je to tady opravdu „veselé“, ale je fakt, že by se manžel pro rodinua pro nás rozkrájel a Radimek přestál všechny nemoce bez jakýchkoliv problémů. Naopak já se svými zkušenostmi s manželem, vycházím s Radimkem více než dobře. Takže další mimi bude buď býk, nebo opět beran - už se moooc těším. :wink:
 aty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.1.08 10:59

Ahojda!

Dneska už jsem vzhůru od půl sedmé :roll: Jeli jsme totiž do Boleslavi zaplatit něco, resp. spíše doplatit…každopádně to bylo veselý, jelikož jsem ťuňťa…to je tím, že se mi kvůli hypotéce točí na účtě tolik peněz a já pak občas ztrácím přehled…mno, nedá se nic dělat, musím si to začít psát jak stará babča :lol:

Katy, tý jo…hory, jak já bych ráda jela si zalyžovat, u nás by to nebyl problém, sjezdovka pořádná 30 kilásků…hm, jen s tím bříškem by to byl problém, navíc bych se o sebe a maličkýho strašně bála, lepší to nepokoušet…jako moje ségra, která je o šest týdnů míň těhotná a teďka se vrátili z Alp :roll: :lol:

Zebruš, u nás je taky BIO obchůdek, ale jen na potraviny…je tedy fakt, že výběr tam mají veliký, ale stejnak z ničeho od nich nevařím…z jáhel a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
25.1.08 11:34

Ryntyntyno, já jedu taky nahory jen rekreačně, lyžovat bude manžel s Radimkem. I když si nezalyžuji, tak se tam těším alespoň na ty procházky, to víš přeci jen Prah a hory, to je velký rozdíl. :wink:
 Katy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
25.1.08 11:56

Ahojky holky, tak jsem volala skrz cukr a vse v poradku, tak jsem rada, docela fofr ty vysledky. Jinak jsme se ted vratili z Libereckeho Gennetu a jsem takova rozcarovana :) Sli jsme i na ten 4D Uz ale provadi to tam sestra a prijde mi, ze si s tim moc nevedela rady… jsou tam kratce a tak se uci… ale i tak, asi jsem byla moc natesena :) nemame ani foto, jen dvd s malym et :) ale u dr na kontrole vse v poradku, zase mi zmenila tyden :) termin porodu a doporucila jeste UZ na 33tt. Tak jsem se rovnou objednala. Ze pry to uz je mimi velike a vse se vidi tak jak ma… ted je vse v poradku, ale rozhodujici to je po 30tt. A ja jsem 28-9. No neva, hlavne ze je mala v poradku. Dr. suprova. Taky jsem se dneska probrala ve 4 hodiny rano, do trictvrte jsem se prevalovala a pak vylezla, zapnula pc a nakonec zehlila :) zkousela jsem vlozit fotecky pokojicku, ale nezdarilo se… musim je asi zmensit. Preju Vam vsem krasny slunickovy patek, krasnej vikend a marudkum at jsou brzo FIT! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.1.08 12:34

Katy, a kam frčíte do hor?? :D

Adika , super, že máš cukr O.K. :wink: Já jsem se dozvěděla teprv včera, že je v liberci taky Gennet 8O Jsem ani netušila… a to tam mají jen 4D nebo i 3D ultrazvuky? Ju, a nevyšetřovala tě dr. Bydžovská?? :wink:

Jinak, holky, vložila jsem do galerky snímky z knížky ohledně civičení na kyčelní kloub, takže jestli chcete, můžete se tam juknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
25.1.08 12:49

Zdravím při pátku!
Adi , to je zajimavy, že Ti mění neustále termín… UZ ve 12.týdnu je nejpřesnější a pak už by se to nemělo upravovat…
Ryntynytyn - kočárek jsem objednala XT oranž, objednávala jsem v brněnském e-shopu, kde mají i osobní odběr, a zrovna jsme si ho mohli vyzvednout, protože ho měli skladem-ale to uskutečníme až dneska.
Hodně dlouho jsem se rozhodovala jestli XT nebo XA, spoléhala jsem na akci, která běžela v jednom obchodu XT za 8200 a XA za 8700, ale tu jsem propásla :roll: , takže jsem si řekla, že už to nebudu odkládat a včera objednala.
Pracovala jsi jako sestřička v nemocnici? tak nějak jsem to z Tvých poznámek pochopila, možná že už jsi to někdy zmiňovala…

Holky, uzdravte se, venku je nádherně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
25.1.08 12:56

Ještě dodatek: ta cena kočárků byla sporťák+korbička.
Já nakonec budu muset ještě tisícovečku přiložit :evil: , a to mě velmi těší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.1.08 13:05

Mahul: Hm.....cena za :,-(u 8 700 je fakt pěkná! 8) Já ho budu mít za 9 700, což taky není k zahození, ale když už končili s touto kolekcí, taky mohli jít ještě víc s cenou dolů, že?? :? Nevadí…manža to sice ještě trošku rozdejchává :lol: ale jinak v poho. Jo, a budeš si ke kočárku kupovat i origoš tašku na madlo?
Pracovala :D A doufám, že ještě budu :lol: 8) Až bude maličký větší, chtěla bych se vrátit zpátky na částečný úvazek a až bude malýmu dva roku, tak si to s taťkou do jeho tří let prohodíme. Nechci totiž úplně vypadnout z toho kolotoče, pak by se mohlo i hůř vracet…třeba když to půjde dobře, tak se vrátím i do práce dřív, uvidíme :wink: ´
Mě to totiž v práci bavilo a jak jsem od září doma, tak už mi to začíná lézt trošku na mozek :roll: a navíc se mi stýská po lidech, po nočních akcičkách a táááák (pracuju totiž na JIPu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
25.1.08 13:15

Ryntyntyn, divila jsem se, že ta akce byla jenom v jednom obchodě a ostatní nic…dělali ji s tím, že vyprodávají kolekci 07 a teď už mají neceněno na 08 a dodavatel loňskou kolekci prý již nemá...... přitom další prodejci (včera jsem obtelefonovávala obchody v Brně i ty internetový) vesele prodávají kolekci 07 dál bez slev a to nejen skladové zásoby! Tak jsem z toho jelen :o
A na jakém oddělení jsi pracovala?
Já jsem doma teprv od vánoc, ale už je mi to taky dlouhý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.1.08 13:22

Mahul , taky si myslím, že v tom mají bordel! Nejdřív, že by měla být nová kolekce až po březnu, tudíž na objednání až dubnu, nakonec už mají obchody teďka koncem ledna. Pak že bude o dost dražší nová kolekce, což zatím taky není moc pravda, alespoň na dětským ráji…Jen mě mrzelo, že měli už jen z barviček oranžovou, mě by se možná víc líbila za zelená, ale těžko říct…maželovi se zase líbí oranžová, tak uvidíme, co na ni řekne v reálu :D Jinak si myslím, že rozdíl v kolekcí je jen ta vložka uvnitř (v nové je černá) a to stupadýlko je jiné…jinak vše sedí-rozměrově :wink:
Dělala jsem na koronární jednotce, což je intenzivak pro kardiologii, u nás pro Kardiocentrum-takže tam spadají veškerá onemocnění se srdcem, a JIP- lečí ty nejvážnější, takže infarkty různého stupně, selhání srdcí-taky různé stupně a ještě spousta jiných onemocnění. A ty jsi pracovala kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.1.08 13:24

Jdu se venku projít, u nás je dneska fakt nádherně až je hřích sedět jenom doma…jdu se kouknout do města a mamce naproti s hafinou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí