Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
17.1.08 14:11

Hanule, bezovy se mi taky libil, ale nejak zvitezila prakticnost, tak jsme vybrali tmave modrej se svetle modrou fleesovinou, tak doufam, ze na nem nebude spina hned videt . A navic asi budeme kupovat modrej kocar, tak at se to trochu hodi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.1.08 14:20

Zebruš tak jsem si počítala to jméno z numerologie a řekla bych, že to sedí.Mě vyšla 6,přítelovi 7(to sedí úplně na jeho povahu),Matýskovi 8 a jestli jednou budeme mít Terezku, tak ta dostane do vínku 1.
Počítala jsem to i rodičům a bráchovi a řekla bych, že to sedí úpně přesně. Mamka má 6 - a o tom není pochyb, ona je ta rodina, to zázemí. Taťka s bráchou 1 - Na bráchu to sedí na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.1.08 14:39

Tak jsem dala do galerky fotky sveho pupku :lol:

Hanule - me to taky vychazi, ja mam 9 a i me zivotni cislo (z data narozeni) je 9 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.1.08 14:43

Taky jsem se pustila do prani mimi vecicek. Zitra je vyzehlim a pak je dam do sacku a zalepim, aby se na ne neprasilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.1.08 14:53

Včera jsem byla v dorgerii a koukala jsem na všechno jak vyvoraná myš a nemohla jsem si vůůůbec vybrat, takže nakonec jsem nevybrala nic :roll: Koukala jsem na vlhčené ubrousky Babylove (z DM) a cena dobrá a slyšela jsem, že i nedráždějí prdelky…plínky nevím jaký koupím, ale už bych se do toho měla pustit! To nepočítám zbytek věcí…

Já už mám doma fusak od Emitexu a je fakt dobrý :D My máme kombinaci černo-sv. šedou…kočárek je sice černo-oranžový, ale konstrukce je šedivá a ve vnitř je taková ta šedivá vložná taška, tak to se bude taky hodit :wink:

Na praní mimi-věciček si musím nejprve koupit ten prášek Lovelu a taky nějaký „bělidlo“-to asi ten Vanisch bílý, jelikož jak jsme dostali některé věcičky tak jsou zašedlé a chci je zkusit vybělit, aby jsem je mohli používat :wink:

Do postýlky taky určitě něco koupíme, zatím tam mám jedno povlečeníčko s prostěradlem a hrací kolotoč, jůj, už se těším, až mu ho budu pouštět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.1.08 15:04

tak jsem si počítala tu numerologii a řekla bych, že na mně a manžela sedí! Já mám za 9 a polovička za 1 a Adam bude mít taky 1 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.1.08 15:09

Taky vam tak chutna ledova cokolada? Uz jsem snedla skoro cely sacek, tak me asi bude pekne blbe :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.1.08 15:20

Ta ani moc ne-e… já jsem měla dneska po dlouhý době chuť na sladký a tak jsem neodolala arašídové nugety, mňam, tu hold miluju :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
17.1.08 15:26

Zebrus, pupek mas super :D Ale nevim, jestli jsem spatne videla ci co, ale vypadalo to jakoze nosis klasicke dziny 8O Ja se do svych nevesla s nohama a zadkem asi v 18 tydnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.1.08 15:35

Evelin - to ani nahodou, ja se do normalnich uz taky davno nevejdu. To jsou tehu dziny, akorat jsem na foto zahrnula tu latku, co je normalne pres bricho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.1.08 15:46

Ahoj :D

Haňule- my sme kúpili plienky Pampers New born,boli za výhodnú cenu a je ich tam 98ks,tak som viac ani nekupovala,uvidéme,či Drobcovi :,-(nú.
Kozmetiku som už nakúpila,od Niveii a samozrejme,ako vždy,keď kupujem niečo Mrňusovi,tak som toho nakúpila kopu.
Penu do kúpeľa,šampón,telové mlieko,krém,olejček, zase som podľahla nákupnej horúčke :oops: a som zvedavá,či všetku tú kozmetiku aj využijem.

Zebra -ľadová čokoládka je mňamky,ale mne teraz strašne chutia karamelové veterníčky,mňam :D

Dnes som chcela oprať tie Drobčekove vecičky,len neviem,či to môžem dať prať vetko spolu.Bojím sa,či to nemôže pustiť farbu,keďže sa tam nachádza aj pár žltích a zelených vecičiek.A nerada by som zničila tie ostatné snehobiele.
Ale snáď by tie detské vecičky nemali púšťať farbu,dúfam.
Asi to najskôr skúsim oprať v rukách a uvidím.Inak idem vyskúšať Lovelu-tekutú,tak som zvedavá,pretože doteraz som prala naše veci v sypkom prášku,ale pre dieťa sa mi zdá tekutý lepší.Asi je to iba môj pocit,ale myslím si,že tekutý sa lepšie z vecičiek vyplácha.

Zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.1.08 15:53

Wenee - ja mam ted tekuty prasek Batole, krasne voni. Prala jsem vse zaraz - i svetle barevne (krome hodne tmavych veci) a nic nepustilo, prala jsem to na 40 a nechala jsem to 2× vymachat, aby tam zadny prasek nezustal.
Je to vsecko tak malicky, ze to skoro ani neslo veset :lol: . Uz se tesim, jak to budu moct pouzit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
17.1.08 16:22

Zebro, to pak jo :D

Holky, vy uz perete? Ja zatim porad jen nakupuju a na prani se chystam az tak na brezen, snad do te doby neodjedu do porodnice …

V sobotu se chystame na (doufam) velkej nakup pro mimco, jeste si musim udelat seznam, ale uz se docela tesim, porad mam pocit, ze doma nic moc nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.1.08 16:50

Evelin - me se vcera v noci zdal sen, ze uz mam mimco a nemam doma nic nachystany. A manzovi se zdalo, ze rodim. Tak jsem se rozhodla, ze si radeji vse nachystam a budu mit klid :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.1.08 17:08

Tý jo, holky, vy jedete :wink: Počítala jsem si finance na tento měsíc a zjistila jsem, že ještě můžu v klidu utrácet :lol:
Já bych to chtěla mít do konce února všechno porychtovaný, co kdyby náhodou mě to chytlo už v březnu :wink: (hm, už to vidím, budu určo přenášet :D )

Prášek koupím asi taky tekutý, jinak doma používáme persil a jednou tekutý, jednou práškový…podle toho, který je v akci :wink: Přeci jenom to jsou pálky…chjo.

Wenee, já určitě pro začátek budu používat jen čistou vodu a olejíček (koupím snad nějaký gut v lékárně), to se totiž nejvíc doporučuje a pak bych taky chtěla najet na Niveu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí