Poradna duly
Jana Čurdová
Hanule, bezovy se mi taky libil, ale nejak zvitezila prakticnost, tak jsme vybrali tmave modrej se svetle modrou fleesovinou, tak doufam, ze na nem nebude spina hned videt . A navic asi budeme kupovat modrej kocar, tak at se to trochu hodi ![]()
Zebruš tak jsem si počítala to jméno z numerologie a řekla bych, že to sedí.Mě vyšla 6,přítelovi 7(to sedí úplně na jeho povahu),Matýskovi 8 a jestli jednou budeme mít Terezku, tak ta dostane do vínku 1.
Počítala jsem to i rodičům a bráchovi a řekla bych, že to sedí úpně přesně. Mamka má 6 - a o tom není pochyb, ona je ta rodina, to zázemí. Taťka s bráchou 1 - Na bráchu to sedí na 100%.
Tak jsem dala do galerky fotky sveho pupku ![]()
Hanule - me to taky vychazi, ja mam 9 a i me zivotni cislo (z data narozeni) je 9 ![]()
Taky jsem se pustila do prani mimi vecicek. Zitra je vyzehlim a pak je dam do sacku a zalepim, aby se na ne neprasilo ![]()
Včera jsem byla v dorgerii a koukala jsem na všechno jak vyvoraná myš a nemohla jsem si vůůůbec vybrat, takže nakonec jsem nevybrala nic
Koukala jsem na vlhčené ubrousky Babylove (z DM) a cena dobrá a slyšela jsem, že i nedráždějí prdelky…plínky nevím jaký koupím, ale už bych se do toho měla pustit! To nepočítám zbytek věcí…
Já už mám doma fusak od Emitexu a je fakt dobrý
My máme kombinaci černo-sv. šedou…kočárek je sice černo-oranžový, ale konstrukce je šedivá a ve vnitř je taková ta šedivá vložná taška, tak to se bude taky hodit ![]()
Na praní mimi-věciček si musím nejprve koupit ten prášek Lovelu a taky nějaký „bělidlo“-to asi ten Vanisch bílý, jelikož jak jsme dostali některé věcičky tak jsou zašedlé a chci je zkusit vybělit, aby jsem je mohli používat ![]()
Do postýlky taky určitě něco koupíme, zatím tam mám jedno povlečeníčko s prostěradlem a hrací kolotoč, jůj, už se těším, až mu ho budu pouštět ![]()
tak jsem si počítala tu numerologii a řekla bych, že na mně a manžela sedí! Já mám za 9 a polovička za 1 a Adam bude mít taky 1 ![]()
Taky vam tak chutna ledova cokolada? Uz jsem snedla skoro cely sacek, tak me asi bude pekne blbe
![]()
Ta ani moc ne-e… já jsem měla dneska po dlouhý době chuť na sladký a tak jsem neodolala arašídové nugety, mňam, tu hold miluju
![]()
Zebrus, pupek mas super
Ale nevim, jestli jsem spatne videla ci co, ale vypadalo to jakoze nosis klasicke dziny
Ja se do svych nevesla s nohama a zadkem asi v 18 tydnu…
Evelin - to ani nahodou, ja se do normalnich uz taky davno nevejdu. To jsou tehu dziny, akorat jsem na foto zahrnula tu latku, co je normalne pres bricho ![]()
Ahoj ![]()
Haňule- my sme kúpili plienky Pampers New born,boli za výhodnú cenu a je ich tam 98ks,tak som viac ani nekupovala,uvidéme,či Drobcovi
nú.
Kozmetiku som už nakúpila,od Niveii a samozrejme,ako vždy,keď kupujem niečo Mrňusovi,tak som toho nakúpila kopu.
Penu do kúpeľa,šampón,telové mlieko,krém,olejček, zase som podľahla nákupnej horúčke
a som zvedavá,či všetku tú kozmetiku aj využijem.
Zebra -ľadová čokoládka je mňamky,ale mne teraz strašne chutia karamelové veterníčky,mňam ![]()
Dnes som chcela oprať tie Drobčekove vecičky,len neviem,či to môžem dať prať vetko spolu.Bojím sa,či to nemôže pustiť farbu,keďže sa tam nachádza aj pár žltích a zelených vecičiek.A nerada by som zničila tie ostatné snehobiele.
Ale snáď by tie detské vecičky nemali púšťať farbu,dúfam.
Asi to najskôr skúsim oprať v rukách a uvidím.Inak idem vyskúšať Lovelu-tekutú,tak som zvedavá,pretože doteraz som prala naše veci v sypkom prášku,ale pre dieťa sa mi zdá tekutý lepší.Asi je to iba môj pocit,ale myslím si,že tekutý sa lepšie z vecičiek vyplácha.
Zatím ![]()
Wenee - ja mam ted tekuty prasek Batole, krasne voni. Prala jsem vse zaraz - i svetle barevne (krome hodne tmavych veci) a nic nepustilo, prala jsem to na 40 a nechala jsem to 2× vymachat, aby tam zadny prasek nezustal.
Je to vsecko tak malicky, ze to skoro ani neslo veset
. Uz se tesim, jak to budu moct pouzit ![]()
Zebro, to pak jo ![]()
Holky, vy uz perete? Ja zatim porad jen nakupuju a na prani se chystam az tak na brezen, snad do te doby neodjedu do porodnice …
V sobotu se chystame na (doufam) velkej nakup pro mimco, jeste si musim udelat seznam, ale uz se docela tesim, porad mam pocit, ze doma nic moc nemam…
Evelin - me se vcera v noci zdal sen, ze uz mam mimco a nemam doma nic nachystany. A manzovi se zdalo, ze rodim. Tak jsem se rozhodla, ze si radeji vse nachystam a budu mit klid
![]()
Tý jo, holky, vy jedete
Počítala jsem si finance na tento měsíc a zjistila jsem, že ještě můžu v klidu utrácet ![]()
Já bych to chtěla mít do konce února všechno porychtovaný, co kdyby náhodou mě to chytlo už v březnu
(hm, už to vidím, budu určo přenášet
)
Prášek koupím asi taky tekutý, jinak doma používáme persil a jednou tekutý, jednou práškový…podle toho, který je v akci
Přeci jenom to jsou pálky…chjo.
Wenee, já určitě pro začátek budu používat jen čistou vodu a olejíček (koupím snad nějaký gut v lékárně), to se totiž nejvíc doporučuje a pak bych taky chtěla najet na Niveu.