Poradna duly
Jana Čurdová
Adel - u mě ty hormony taky pěkně pracují - všechno a všichni mě štvou a jsem dost protivná
Snažím se raději teď s nikým moc nekomunikovat
![]()
Koukám, že hormony pracujou všude…
, už aby bylo všemu konec! Nejvíc to asi odprdí ta moje malá prďolka, když neposlouchá a já se nad ní rozčiluju, ale naštěstí to pobírá a neoplácí ![]()
Zebruš : Jsem ráda, že nakonec budeme bydlet v novém a už tam snad nebudeme už přestavovat, jenom já nábytek v bytě-to je totiž moje úchylka
V pokoji nejde jen tak něco přestavovat, tak už se těším až se vyřádím a tak si jen přemisťuju „výzdobu“ ![]()
U nás se do vody nerodí a ani nevím, jestli bych do toho šla…u nás jsou dost velké porodní boxy a vanu tam mají, ale jen na první dobu+ty ostatní pomůcky. Jen doufám, že až budeme rodit, tak nebude narváno a já si celou první dobu neprotrpím sama na „hekárně“ bez manžela ![]()
Jinak v porodnici mají oblečení přesně jak u Adel a počet plínek je taky omezený.
No u mě to bohužel odnáší Jířa
Chudák mimi si taky asi říká co se to děje..Ale už je to snad lepší,prohlížíme si knížky,za chvíli dorazí máma a pak jdu na tu pedikůru..
U nás to nejvíc odnáší manža, protože jsme skoro pořád spolu (pracujeme spolu, jen každý v jiné budově). A když jsme doma, tak i naše hafušky. Jsou ještě mladé (1 rok, 8měsíců), takže zlobí
a to je teď něco pro mě a mé hormonální nálady. Tu starší máme z útulku ![]()
Zkusím dát do galerie jejich fotky, jo? Však jsou to taky ještě miminka, i když psí, tak to snad neva ![]()
Adel, odreaguješ se na pedikuře a zase bude líp ![]()
Zebruš , jen tam dej ty fotky, já jsem si tam taky dovolila dát naše hafíky
-tedy ještě bez Aris- její fotky se mi normálně vymazaly v počítači a ve foťáku mám, ale jak už je starší, tak až si v tom budu dělat ordung, tak je sem taky dám ![]()
Tak jsou v galérce, hafuše
. Teď mě ségra poslala email s fotkama malýho Kubíka. Já už se tak těším na Beníka, miminka jsou super roztomilý
![]()
Wenee, tak si to objednej přes internet tady od nás. To by asi neměl být problém, nevím, nezkoušela jsem to, ale proč by byl?
Zebrus, ti vasi hafani jsou k sezrani, fakt roztomili! ![]()
Jo hormony, taky to znam, akorat ja jsme pres den sama doma, tak muzu rozcilovat akorat sama sebe, ale na to se mam moc rada
A kdyz jsem doma s manzelem a neco se chysta, tak reknu ze jsem tehotna, tak at me nerozciluje. Rikam si, kdy jindy to muzu na neco svest, ze? ![]()
Adel, co pedikura? Odreagovala ses?
Holky, vy jste takove stavitelky? Ale ty hypoteky jsou fakt docela zahul a je docela jedno, jestli si ji clovek vezme na byt nebo dum. V Brne ty ceny bytu nejsou zadna sranda ![]()
S tim pediatrem se zkusim jeste poptat, samozrejme je lepsi mit nekoho na doporuceni, popr. kdyz je to jeste nedko znamy. Ted je aspon fajn, ze si clovek muze vybrat a nespadat pod urciteho doktora kvuli bydlisti…
Ahoj holky,
tak pedikůra byla příjemná,akorát to vzala hopem,byla ve skluzu,tak to trvalo jen 20minut místo čtyřiceti.
Ten dnešek se mi prostě nějak nedaří.. ![]()
Jo toho pediatra nám doporučila známá,jsme celkem spokojený a někam člověk chodit musí,že jo.Takový zkušenosti jako Monika,nebo která jste psaly ty hrůzy,to naštěstí nemáme..
Holky máme kočárek. Přišel už včera ale k našim a my ho viděli až dnes. Je úúúúžasnej. Ani jsem nedoufala, že bude tak krásnej. Není to žádný značkový kočárek ale vyrábí se u nás, tuším v Jablonci? Je to čtyřkombinace i s autosedačkou. Má super teréní kola. „Tlumiče“ vzadu i vepředu, takže do terénu … Jde houpat, přehazovat rukojeť. Jsou k němu 2tašky na rukojeť, síťka protí hmyzu, pláštěnka … Dá se na něj přidělat autosedačka kterou máme k tomu.
Jsem úplně unešená. Doufám, že už v květnu nebudu třeba nadávat a nezklame mě.
Jinak je to kombinace modré a béžové … Až ho vyfotím, tak dám do galerky.
Čusky,
holky já vám ty kočárky závidim, už bych ho taky měla nejraději doma.
Jinak s tím pediatrem taky doporučuji krátký telefonát, ať o vás vědí, ono pak shánět rychle někoho, když máte doma čerstvé miminko asi není nic moc. My teda naštěstí tohle řešit nemusíme, náš doktor je velice ochotný, takže nebyl žádný problém a o druhém mimču už ví z poslední Juráškovi kontroly, takže v poho.
Zítra jdu Jířovi shánět zimní kombinézu, loňská už je mu malá a ve čtvrtek mají ve školce výlet do hor. No a při té příležitosti asi neodolám nějaké modré pidi-věcičce. Jak jsem tak přehrabovala ty dupajdy po Jířovi, tak jsem zjistila, že máme všechy barvy (včetně růžových), ale žádné modré. Jířa byl totiž překvápko a tak byla první výbavička neutrální. V sobotu jsme se stavili v Tescu a tam mají zrovna výprodej mimi oblečení, tak jsem jen zaslintala, bohužel bylo před výplatou.
No jdu se vyvalit chvíli před bednu a pak hupky do pelíšku, papa
Adika, jeej, to budete mat pekne byvanicko, ked ste malovali.
Katy, ja uz mam hore 15 kg,ooch, a to nejem sladke ani tucnee
Ryntyntynka, 23 je super vek, aj ja by som mala 23 keby nam neodislo drobciatko do nebicka.
Zebrusko, gratulujem k bratrancovii.Myslim,ze ti dr. nebude robit problemy, ze chces byt doma, drziim palceee.
Weneee, gratulujeeem k autu. A chystam san a uplne obycajny porod, u mna nejaky specialny ako do vody.. nepripada do uvahy, kedze som na rizikovom.
Adelka, super, ze si si uzila pedikuru.
Hanulkaaaa, gratulujeeem ku kociku.
Uz som rozmyslala nad pediatrom,musim sa spytat sestry, ako je to u nas, kedy sa ma vybavit. V:,–(e to je inak. A tie moje hormoony, vcera som sa rozplakala, keby som tak este vedela preco…aach jaaaj, chudak manzel
Hani, tak to je bezvadné, že se ti kočárek líbí, to pojedeš jako správná spokojená maminka.
Tak ještě jukám před spaním.
Já už mám hore 10 kilo ale zatím jsem v klidu, doufejme, že to půjde dolu tak snadno jako při Jurajdovi, to jsem zhubla dokonce ještě víc než jsem měla před těhotenstvím.
Jinak jsem si dovolila vložit i tu naší chlupatou předložku
, jak jsme doma - je to klasickej gaučák (manžel jí říká princezna na hrášku, protože čím více polštářů, tím lépe), ale venku je to neřízená střela, je to s ní docela hoňka, když před sebou teď valim ten sud
!
Tak se opatrujte pá
Dobré ránko ![]()
Holky , roztomilý pejskové
Až si dojdu pro foťák, tak stáhnu semka i já naši mladou slečnu
Lucy, našich jorkšírka (kdeže už bude babče v únoru 12 let) je taky taková princezna na hrášku, krom toho, že venku už tedy žádní ďábel není ![]()
V tescu mají výprodej mini věciček? Jůůůůj, tak to se tam musím dneska zastavit!! Sice máme na maličkýho asi už vše (oblečení), ale něčemu pěknýmu modrýmu neodolám (taky aby jsem měli v něčem pěkném chodit do poradny!)
Haňul , super, že už máš kočárek! A to más Patrona?? Taky si budu co nejbližší době objednávat, ale shodli jsme se doma, že bez nové autosedajdy…tu budeme odkupovat od známých, mají letos kupovanou(vlastně vloni
) z Německa a mají ji po jednom dítěti a je zachovalá, takže ty naše dva draky taky přežije. Akorát je blbý, že to nepůjde na:,–(it na podvozek, ale kolikrát bych to asi využívala??
Adél , škoda, že jsi měla takovou krátku relaxaci, mě by to docela naštvalo, kdyby mě za stejnou cenu o polovinu ošidila! Zrovna včera jsem se taky na ně vrhla a říkala jsem si, že přes to bruško to není ončo a že už to moc nejde, tak jsem to zkusila na manžu a neprošlo mi to ![]()
Wenee, je paráda mít vlastní auto a nebýt zavislý na někom, taky jsme to poznali
Je teda fakt, že jsme vždycky měli nějaký to auto, ale na dalekou cestu se stím spouštět bylo rizikový, to jsem totiž už jednou prožili! Teďka už máme novější a pohoda-ŤUK, ŤUK, ŤUK ![]()