Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
16.1.08 09:01

Holky, chtěla jsem se ještě zeptat na takovou intimní věc: Nebojíte se sexovat??? Já vím docela asi blbý dotaz :oops: Spíš sem chtěla zeptat, jestli to nějak nevadí nějak na plodové blány či čípek a tak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.1.08 09:42

Tato je moje hafinka (pokud se mi tedy povede vložit foto :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.1.08 09:45

Hm…tak ještě jeden pokus:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.1.08 09:46

Naposledy, pokud to nevýjde, tak jsem nemeho největší a… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.1.08 10:32

Ryntyntyn jak to vidím,tak my už asi sexovat nebudem,takže ti neporadím..jedině,všeho s mírou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.1.08 10:34

Adel , s mírou zaručeně :wink: :D :D Zkusím hodit řeč s gyndařkou v úterý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
16.1.08 10:56

Adel, to by mě také mrzelo, ošidit zákazníka na čase..... vždyť člověk tyto služby využívá i pro relaxaci a ta chce čas.
Ryntyntynko, s tím sexováním…ke konci těhu se to doslova doporučuje, protože prý i to sperma ovlivňuje hypofýtu, aby se rozjel porod, pak se cvičí děloha…, ale samozřejmě to neznamená, že se člověk po jednom sexu rozrodí, to vůbec ne, spíš ke konci se fakt snažit hodně, čím častěji, tím lépe.
Teď se trochu bojím, slyšela jsem blbé story, ale u nás to fakt nepřeháníme, takže se to dá jednou za měsíc asi snést, žádné blbosti u toho neděláme, nic, co by mě jen trochu bolelo. Ale je fakt, že třeba po IVF se v prvním trimestru sexovat nesmí, takže jsme to preventivně dodržovali také, pak už občas něco bylo a teď už zase docela málo. Takže opatrně bych se nebála, pokud ti to doktorka nezakázala, že se třeba začínáš chystat na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.1.08 11:07

S tou pedikůrou to podle mě bylo tak,že si mě nenapsala do notesu,když jsem se tam objednávala,psala si tam totiž manžela na masáž,a mě asi ne.Takže se v klidu vykecávala s tou paní přede mnou asi do 17.20 a já měla jít od 17.No a další měla na 17.40…takže na mě jí zbylo těch 20 minut.Nožky mám pěkný a každopádně už k ní nepůjdu. :wink:

Jsem ráda,že včerejšek je za mnou,to tedy byl den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.1.08 11:29

Ryntyntynko kočárek se jmenuje „King“, to je psané na kočárku ale značku co je v papírech jsem zapomněla. Vyráběl se jen do konce roku. Pak mu dali jinej název a trochu ho vylepšili - podle nás přeplácali. Už se nám tak nelíbil, tak jsme tam zavolali, že bychom chtěli původní verzi. Neměli s tím vůbec žádný problém. Prostě nám ho vyrobili na zakázku. Dokonce jsme si mohli nadiktovat kombinaci barev a to vše za 10tis.

No ale jak říkám nechci to zakřiknout. Snad nás nezklame a nebudem třeba reklamovat.

Jinak s tím sexem je to u nás podobné i když teď je úplně jiná chuť než v prvních 5měsících. Docela bych sexovala :oops: ale už se zase bojím. Vždycky si představím jak mi rupne voda a je po chuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.1.08 11:30

Ahoj maminy :D

Adel, tak to by me teda nastvalo :? Kdyz uz si neco zaplatima tesim s en ato, tak bych ocenila, aby to stalo za to i casove… Ja chodim na masaze ke svagrove a to je fakt super. Moc nezaplatim a jeste mam tu masaz dvakrat tak dlouhou a jetse si dobre pokecame :D

Co se tyce sexiku, tak ja se prvni mesice docela bala a bylo zvlastni, ze jak jsem na sex mela pred tehotenstvim chut hlavne ja, tak se to najednou otocilo a chtivy je u nas manzel :D Tak mame sexik tak jednou za tyden a zadne skopiciny u toho nedelame a zatim vse v poho. Doktorka mi na zacatku rikala, ze sex ano pokud je vse v poradku, ale citlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.1.08 11:47

Evelin jednou týdně?To u nás nehrozí :D Jednou za měsíc je svátek.Musíme to trošku naplánovat,rozložit sedačku v obýváku atp. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
16.1.08 11:57

Ahojky :D

Monika27- Si zlatá,dík za radu,ale prepočítala som si,že ak by som to objednávala z Čiech,tak by ma to vyšlo skoro narovnako,pretože,keď si prepočítam slovenské na české koruny + poštovné a balné,tak sa mi to neoplatí.A neva,do zdravia dieťatka treba investovať.

Haňule- gratulujem k novému kočíku.Bodaj by som aj ja už mala aspoň vybratý.A dúfam,že Ťa nesklame.

Ryntyntynka- my sme pri sexe tiež opatrní a s mierou.Neviem,ako je to so sexom v tehu,môj doktor tvrdí,že by mala byť pauza celých 9 mesiacov,ale každý lekár Ti povie niečo iné,takže nakoniec sa aj tak musíš zariadiť podľa seba.

Ešte k tomu môjmu problému s výberom kočíka.
Mne sa totižto všetky zdajú také nemotorné a ťarbavé,dokonca sa poriadne ani nehúpu.Ja neviem,ale predstavujem si to inak.
Veď sa s tým nedá ani riadne otočiť.
Sú všetky také,alebo som iba zatiaľ nemala šťastie?

Prajem Vám pekný deň, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.1.08 12:04

Hanule, tak jedna straost uz je z krku, ze? Tak at se vam s nim dobre jezdi… Ja jsem rada, ze uz mame apson vybrano a kupovat budem asi v unoru.

Wenee, jj je to boj nejaky kocar vybrat. Se divim, ze kdyz je tolik moznosti, tak zadna neni idealni …

Adel, jednou za mesic 8O To by u nas asi neproslo - teda pokud bych nebyla ok, tak jo, ale divat se na ty smutny oci nevydrzim dlouho :lol: Nastesti uz ted mam i docela chut… :oops: A vy jinak spite oddelene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.1.08 12:29

Právě,že spíme zatím v ložnici s Jiřulkou.Takže když večer usne,v obýváku máme rozkl.sedačku. :wink:

Jsme po o a jdeme spát,tedy doufám.Pak si pro Jiřulku přijde děda a budu sama doma,manžel má odpoledku.

Tak zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.1.08 12:33

Aha, tak to chapu… Ono te spontaneity s ditetem asi pak moc neni :roll: Preji prijemnou siestu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí