duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1037
18.9.08 14:12

ty jo peto, ten je krasnej! taky gratuluju k prukajde! tady se to najednou nejak mnozi!! :lol: jen tak dal! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.9.08 14:14

merssy já než jsem otěhotněla jsem se měla objednat na operaci se zády, měli mě myslím buď vytahovat tu vyhřezlou ploténku nebo transplantovat titanovou destičkou či co, podle nálezu, ale vykašlala jsem se na to, začala jsem plavat a chodit na balanční míče, prostě posilovat bederní oblast páteře a musím říct že mě to moc pomohlo, a teď vlastně co jsem zjistila že jsem těhu tak jsem pro sebe nehýbla prstem, takže hned jak to bude možné, jdu do toho po hlavě :lol: A satrašně se těším, protože mám o sebe trochu strach… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.9.08 14:15

fram tak ty dostaneš průkajdu toho 22/9 nebo už ji máš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
18.9.08 14:19

nemam.. no doufam, ze bude vsechno v poradku a taky ji dostanu. ale je to ma prvni tehuprohlidka u meho dr., tak nevim, jestli mi ji hnedle bude chtit dat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
18.9.08 14:19

Peti , super, moc gratuluju :D :D

xmerssy , taky se chystám k zubaři … asi před měsícem mi zubařka vrtala zub a od té doby na tu stranu nemůžu kousat nic tvrdého, pěkně do bolí. to by mě zajímalo, co mi tam ta ženská provedla :roll:
dneska jsem tam volala a objednala mě až za měsíc, že teď bude mít dovolenou :?

To plavání bych taky radši neriskovala kvůli zánětům. Cvíčo by bylo super, před těhu jsem chodila cvičit jednou až dvakrát týdně, a teď mi to už docela chybí … hlavně mým zádům …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
18.9.08 14:24

AHojek všem, jak počítám tak počítám, ještě se asi vejdu do dubna 09 :) Před dvěma tydny jsem zjistila že jsem těhu.. :lol: :lol: Čekáme druhé dítko. Tak kdyby Vám to nevadilo, trochu se sem vetřu.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
18.9.08 14:27

Jojinko , nevadi :D , gratuluju k tehu!!!! :D

Holky, tak vidim, ze dost z nas ma problemy se zady........... :? ..... Miriam , ten mic si chci poridit domu, pry je dobry.........

Escargot , ja se hned ptala jestli muzu injekci proti bolesti......... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
18.9.08 14:31

ja sedim na tom mici, kdyz doma datluju do pocitace. je to fajn, bo zidle mame stare a tvrde a na tech se vydrzet neda.. :lol:

jojinko vitej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
18.9.08 14:31
xmerssy píše:
Jojinko , nevadi :D , gratuluju k tehu!!!! :D

Děkujíííí.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.9.08 14:40

Taky mám míč doma a právě na něm sedím, ten míč používám místo židle, mám ho i u mamky a chtěla jsem si ho pořídit i do práce, ale bohužel jsem to nestihla. merssy ale musíš opatrně, mě na tom míči učila sedět a vůbec cvičit rehabilitační, protože pokud na něm neumíš sedět a tak, tak si můžeš i ublížit, místo toho aby ti pomohl.

Já jdu k zubaři 26/9 mám vypadlou plombu, takže počítám s vrtačkou a pokud mi nebude chtět dát injekci na bolest, tak uteču… :oops:
merssy co ti doktorka řekla, dá ti injekci???

Jojinko gratuluju k těhu a klidně těhotni tady s námi!!!!!!!!!!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
18.9.08 14:49

MiriaM , mně injekci dala i poprvé, a to jsem jí říkala, že jsem nejspíš těhu. Prý to je OK, jenom rentgenovat se nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.9.08 14:51

escargot děkuji ani nevíš jak jsi mě potěšila… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
18.9.08 14:53

MiriaM, jj, bez injekce ani ránu … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
18.9.08 14:55

Miriam , ja jak tam volala, tak rikala, ze podle toho, v jakem jsem mesici...........a potom kamaradka zubni laborantka rika, ze pichaji injekce tehulkam bez adrenalinu.........

Aha, tak na ten balon dam pozor...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.9.08 14:55

jojo svatá pravda, já si ji dávám pokaždý, i když mi řekne že je to jen povrchový kaz, ještě sluchátka do uší abych neslyšela vrtačku a byla bych spokojená… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí