duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1037
22.9.08 14:52

na tema kvasnice - dneska na ko mi dr. rekl, ze je taky mam, jenze s tim ted nebude nic delat, lecit to pry bude az po 12.tydnu. driv se to nedoporucuje. ale me to neobtezuje, kdyby mi to nerekl, ani to nevim.

no a depresivni stavy jestli budu dobra matka? tak primo depresivnima stavama bych to nenazyvala, ale mam pochybnosti a to docela velky. ale rikam si, zvladly to horsi pripady, tak proc ne ja.. jen me desi, ze nemam takove ty tutu nunu reflexy, kdyz jsou v okoli deti.. zrovna tenhle vikend, kdyz kamoska mela v naruci dvoumesicni mimco, tak jsem si rikala hmm, je to hezky, ale.. :) snad ty materske pudy brzo prijdou!! :lol: :lol: a to jsme se o potomka snazili pres dva roky a ja si vzdycky myslela, jak moc se budu tesit.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
22.9.08 14:56

Elenko,no zatím mi dr.říkala,že jí musíme hlídat,no kdyby se zvětšovala,že se uvidí,co dál.Nesmím se nějak namáhat,hopsat a blbnout a nic tahat,ale to je jasan,no říkala,at si ted odpustíme sex,že by se to tam mohlo podráždit.Tak až půjdu ted v pátek na KO,tak se musím poptat,jak to s ní vypadá.
Jo a dnes jsem se dozvěděla,že kamaráda o mimi přišla,taky měla rodit v dubnu.Bylo by to její 4.dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.9.08 15:10

fram Tak to mě uklidňuje, že nejsem tak úplně sama s těmi „pochybnostmi“. Taky jsem si myslela, že až budu těhotná, že budu (jak jsi výstižně popsala) „ťuťu ňuňu“, ale jaksi to stále nepřichází. A to jsem si taky dítě přála a partner by jich nejraději sedm, ale myslím, že to by mě zabilo :-D

Patra Z Já jsem už kdysi jednu cystu měla (aniž bych o ní věděla) a ta mi právě pri sexu praskla… Myslela jsem si, že mě někdo rozpáral za živa a dávala to za vinu danému partnerovi, že je jak zvěř, ale hned druhý den v nemocnici jsem se dozvěděla, jak se věci mají. Tak teď jsem ráda, že je to sledované a opakovat se to snad nebude :-) Nicméně je fakt, že tím taháním věcí v práci (jak doplňuju zboží) tomu asi moc dobře nedělám :-( Kdyby to tak chtělo samo od sebe ze dne na den zmizet… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.9.08 15:13

Petra Z S tím miminkem kamarádky je mi to moc líto :-( Upřímnou soustrast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
22.9.08 15:18

můžu se zeptat na odběr krve, V květnu ještě asi moc nevědí a využ to budete mít někdo za sebou :)

Čekají mě zítra první odběry, pojedu minimálně půl hoďky - kdo zná Prahu, tak ví, že to je spíš po ránu zbožný přání :lol: :lol:
No a nějak si nedovedu přestavit, že to zvládnu bez jídla a pití. Vím, že mi kdysi při prvním porodu říkali, že můžu hořký čaj a suchar nebo tvrdší rohlík, ted mi sestřička na gyn. řekla, že to neexistuje… tak fakt nevím, ale pochybuju, že to ráno zvládnu bez ničeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
22.9.08 15:21

Elanko,no s tím taháním věcí to asi opravdu není dobré.
Já mám tu cystu už taky dlouho,dokonce i pri stimulaci jsem jí měla,tak se snad nebude zvětšovat.
Jo a na rodině jsem taky registrovaná a chodí mi,jak roste mimi,tak s
dnes přišlo,že dělá kotrmelce a cucá si paleček.
Jinak obavy mám teda veliký,že to nezvládnu,že nebudu vědět,co mám dělat a tak.......no uvidéme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11790
22.9.08 16:03

Tutu , to jsem ani nevěděla, že to neléčí příčinu. No on ten můj doktor mi skoro nic neřekne, všechno abych z něj páčila. :roll: Jestli si na to vzpomenu po šestinedělí, zkusím to s ním probrat, ráda bych to vyléčila, jak nejlíp půjde.

Elleno, fram , tyhle pocity má spousta nastávajících maminek. Mně hodně pomáhalo to, co psala fram - zvládly to jiné, zvládnu to taky. Já teď zase uvažuju, jak to zvládnu se dvěma dětmi. :)
A to těšení a rozplývání se nad miminky se myslím dostaví nejpozději pár dní po porodu, však ony to hormony už zařídí. :wink:

Nicky , ten první odběr mi taky řekli, že bez jídla, napít že se můžu vody nebo hořkého čaje. Tak jsem to vydržela, sušenky v kabelce a hned po odběru jsem se najedla. Ale já to mám deset minut autem.

Tady je o tom diskuze na Baby-café, co mi vyplivnul vyhledávač, podle toho to vypadá, že to až tak nezbytné není:
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
22.9.08 16:21

Titty

díky moc, no vidíš, to mi nenapadlo, jinak hledám ouplně všechno :lol: :lol:
je tam to, co sem si myslela, super :wink:
hned poté není problém, přímo v baráku bydlí skorotchýně, takže mi pak u ní čeká luxusní snídaně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
22.9.08 16:21

Já jdu na krev v pátek,taky to mám asi půl hodinky autem,budu muset vydržet,no přesně,vezmu sebou do tašky aspoň sušenky nebo něco,abych se pak hned mohla do něčeho zakousnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
22.9.08 16:27

Ahoj holky,
zdravím po víkendu, byla jsem pařit :lol: :lol: :lol: , bylo to docela směšný, koukat na opilce, docela jsem se bavila, vydržela jsem do 1.30 což si myslím že je dobrý výkon, ale nějak to nemůžu dospat, jsem nějak víc unavená než normálně…
Jinak v noci se budím pořád, jak na WC tak prostě proto že nemůžu chrupat :(
Nicky teda s tím pásemjsi mě zaskočila, asi si ho pořídím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
22.9.08 16:41

PetraZ
já se obávám, že bych to fakt nezvládla, tak si jdu koupit suchary a zítra je budu chroustat :lol:

MiriaM
mrkni na celou tu poradnu, ještě to ta někde vysvětluje, ale člvoěk kolikrát musí mít nervy na ty dotazy :lol: :lol: jinak já počkám ještě do 12, pak kupuju.

Bavily jste se o porodnicích, tak mi to nedalo a dnes jsem volala do Motola, a tam až ve 12 týdnu. Tak to budu mít celkem frmol, jít na genetiku, registrovat se a objednávat si ten pás do auta 8)

Ještě mám další dotaz, příští týden mám jít na krev do GENNETu, jak dlouho se čeká na výsledky a co vlastně vyšetřují? Jestli už jste to rozebírali tak se omlouvám, ale já byla „vedle“ v květnu nooo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
22.9.08 17:11

Nicky, takže bych si ho měla asi už objednat, myslíš???

No já už jsem byla v gennetu na krvi, a 29/9 jdu na ten UTZ, výsledky krve ti řeknou na tom UTZ, budou porovnávat výsledky krve a UTZ, a je to podrobnější než triple v 16tt jsou tam nějaký genetický vady hlavně downův syn., ale holky tady ti určitě napíšou víc, tady tomu moc nerozumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
22.9.08 17:58

MiriaM

jj ty by jsi už měla, ta sestřička byla moc příjemná a říkala mi, že ať to po tom 12tt neodkládám a hlásím se, že je nás prostě hodně :D

dík za info, já jdu na ten UTZ 22.10. takže přesně za měsíc :wink:
tak mi aspon budeš vyprávět, jak to tam probíhalo. Ještě k té krvi tam, čekala jsi dlouho? Mě řekli, že tam mám být mezi 7-9, tak jestli je tam nával, nebo pohodička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
22.9.08 18:28

Hele Nicky jsou tam od 8 do 16 a na tu krev jít na lačno nemusíš, já tam šla nějak okolo 10.00 a hned jsem šla na řadu a rovnou tě objednají na ten UTZ a řeknou ti ke komu půjdeš, já jdu k Mudr Hynkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.9.08 19:06

Ahoj,
tak se hlásím po kontrole. Všechno je v pořádku, mimi má 6,6 cm, má se čile k světu a vypadá to, že to bude kluk! Teda doktorka tvrdila, že si je jistá, ale já jí úplně nevěřím, přeci jen je ještě dost brzy.
Máme fotečky, tak vám je hodím do galerky.

Vítám Nicky ! Já mám doktorku hodinu cesty, takže jsem na odběry hladová nejela, to bych fakt nezvládla. Měla jsem rohlík s máslem a čaj a dnes mi řekla, že výsledky jsou normální. Takže to nevadilo :)

Strach, jak to zvládnu a jaká budu máma, jsem taky měla. Je to úplně normální a přejde to samo. Člověk to prostě nějak zvládne. Zezačátku je to sice mazec, na šestinedělí moc ráda nevzpomínám, ale každý den je to znatelně lepší a to mimi je tak úžasné :D Teď se sice taky bojím, ale víc se těším :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí