Poradna duly
Jana Čurdová
@Junkyska hele to s těma plenama to je dost dobrej nápad.. ale jakou velikost vybírat? ![]()
@Trixia Pro dceru jsem měla tuším jedno balení vel.1, pak doma zásoby vel.2 a trojek nejvíce, je tam velké rozpětí. Teď koupím asi 2× vel.1 a pak vícero vel.2 a pár trojek a zbytek za pochodu…
asi 1.100,– proplatí pojišťovna, tak alespoň něco ![]()
@Junkyska ja zase jdu na seminář o látkových plenach
ja mam po synovi mraky věci, ale všechno na zimu
tak jsem koupila v lidlu dvě letní ![]()
@misixka Ahoj, jak se ti to stalo, že jsi v těhotenství zůstala bez partnera?
@štěpánka11 Jj tak tak a na maminu 600,– zůstalo plus kufřík po porodu ![]()
Ahoj holky, mohla bych se pridat? Cekam prvni mimco a termin mame 19.4.
@Trixia uprime si myslim, ze nevi o co prichazi… Urcite mu to dojde, ale aby uz nebylo pozde!!!
Kazdopadne to urcite zvladnes!!!
@Anet94 píše:
Jediní nejste, nám to taky neřekli
Přesně, nám taky ne ![]()
Holky jdu se podělit o hororový zážitek z nedělního večera… začínám věřit na zázraky bo tohle jsme s manželem nechápali a netušíme do dnes
V neděli jsem z ničehonic začala masivně krvácet, chuchvalce krve jak pomeranče, mnaža chtěl volat rychlou… nakonec jsem dojeli, já během 7 minut cesty durch… už nám bylo jasný, že je po všem, šlo nám jen o to abych v koupelně či cestou nevykrvácela…neuvěřitelné, náš malý hroníček to zázrakem ustál…
Hematom 5 cm!!! takže ležím na kapačkách a zatím mě nehctějí pustit. Každodení strach jít na WC…nechápu, jak se mi pořád můžou dít takové věci
Dnes mi tu udělali screening, všechno v pořádku bez známek VVV, jen ten debilní hematom ![]()