Poradna duly
Jana Čurdová
Teda holky vy jste drbalky
nestiham cist
je zvlastni ze mam termin mezi prvnima a jdu na prvni kontrolu az posledni. Jsem docela nervozni jdu az za 14 dni. Je mi porad blbe na zvraceni lita mi tlak a malej mi dava zabrat.
Jinak mam radost z vas vsech hlavne ze je vse v poradku a srdicka tlucou ![]()
@Ginuš píše:
@Leni112 @Sandra 1988 holky, jsem rád, že jste obě s miminkama ok. Sandro neboj se, je brzy, věř miminku![]()
Věřím, asi je opravdu podle mých propočtů brzy. Podle MS bych měla být 6+1tt, ale podle OVU 5+4 nebo 5+5 tt.
@Kytičkaaa píše:
@Sandra 1988 Moc díky.. Snažím se si říkat, že jsem plašan.. Když mi dr řekl, že na srdíčko je ještě brzy a vše je v naprostém pořádku tak není důvod k tomu se stresovat a to samé u tebe..
Hlavně se opravdu nestresovat
Vím nejde to samo, ale musíme myslet pozitivně ![]()
@Sandra 1988 ty začátky jsou hodně skokové. Dneska srdíčko není a zítra může být.
![]()
@Kytičkaaa píše:
@Sandra 1988 jojo Dr taky říkal, ze je fakt brzy… Me taky tam zacli vyprávět, ze pokud budu krvácet nebo mít bolesti tak mam jet na pohotovost… Prej to neprivolavaji…
Ahoj, jak co neprivolavaji? ![]()
@Leni112 jojo
Dr byl fakt prekvapenej, ze jsem už chtěla srdce, ze je brzy ![]()
@Ginuš píše:
@Sandra 1988 ty začátky jsou hodně skokové. Dneska srdíčko není a zítra může být.![]()
Děkuju, taky se tím uklidňuju. Jen mě překvapilo, že když příští týden nebude
tak hned na revizi… V jiných diskuzích jsem se dočetla, že srdeční akci zjistili třeba až v 9tt nebo i 10tt jsem v diskuzi zahlédla… Tak jsem si říkala, že kdyby příští týden náhodou ještě nebylo, tak že to odmítnu, že chci ještě počkat (když bude tedy vše ostatní kromě srdeční akce ok)…
Ahoj holky. Musím se představit a až teď jsem vás docetla pěkně od začátku
minulý rok na podzim jsem měla SP v 6-7tt taky jsem hned běžela k doktorce a byla blažená, že vše bude OK a nebylo. Takže teď si to setrim jsem 5+1 a k dr půjdu až tak za 2 týdny. Nechci to zatím vědět co se tam děje, ať pak zase nekoukam jak tele z jara. Říkala jsem si jsem mladá a zdravá, tak proč by to nemělo vyjít a ejfle… Ale tentokrát mám dobrý pocit, jen tu první návštěvu nechci uspechat. A o nakupování vecicek nechci ani slyšet
alespoň dokud nebudu vědět pohlaví. Zatím to víte jen vy a můj přítel milovaný
na nic netlacime a nespechame a nechavame to plynout ![]()
Ale zeptala bych se na ten test clearblue, když já dnes 5+1 od MS co by měl ukázat na display? Nějak tomu nerozumíme 1-2 nebo 2-3 co to znamená? ![]()
@Sandra 1988 tak ono i záleží na tom jak vypadá „vajíčko“ pokud je zborcené tak je to bohužel špatné.. Ale ničeho se neboj… Bude to ok ![]()
@Miranda1 ahoj a vítej. Mám z sebou 3× ZT a 1× SP a od začátku těhu ležím… No vlastně ležím od zavedení vajíčka zkusili jsme jestli nám přinese štěstí umělé. Šetři se a držím palce ![]()
@Leni112 ahoj, super že už našel srdíčko..ale zas mám pocit, že je to nějaké rozmazané
já jsem ten první utz měla prostě nějaký ostřejší ![]()
Celkem mě pobavilo, jek to tajíte před svýma chlapama - já vyběhla z WC s těhotenským testem v ruce a radostně oznámila muži, že je pozitivní - asi tolik tajností, k mému těhotenství ![]()
Jo a ta tabulka fakt supr nápad - překvapuje mě, kolik zná to má na 6.4.
, jenže u mě se to bude na 100% měnit, protože gynekolog určitě odhadne stáří mimča i porod na úplně jiný termín, jak ho znám
.
Miranda1 já taky půjdu na gyndu později - zhruba v 10 tt, minulé těhotenství mě gynekolog jen stresoval a tentokrát toho chci být ušetřena… a hlavně by mě zakázal dovču, kterou mám za 14 dní
. Rodině sdělím, že čekáme mimi později, všichni mají sklony stresovat a zase by se ke mě chovali jako k malomocné ![]()