Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 No to ten náš má v hlavě snad budík, vstává v 6:45
hrůza, už chodím spát v 10h večer jak důchodce, abych se vyspala…o nějakým manželským životě ani nemluvím…nemám sílu
ty jo?? si říkám, aby mi ten můj chlap nezačal chodit někam jinam
teď jsme dorazili z venku, vzala jsem ho opět do cukrárny, tam se alespoň s dětma trošku vyblbne..
Ahoj holky tak mi praskla nějaká cevka a mám zkrácenej čípek tak musím ležet
@guesssgirl Tak máš tu holčičku co jsi chtěla vid ![]()
@Liddka Ahojky, no tak hlavně, že to není nic vážnýho
a aspoň ležíš doma? jojo snad teda fakt vyleze ta holčička ![]()
@guesssgirl Jo jo ležím doma ale přes noc jsem byla na pohotovosti a nechali si mě tam na pozorování
to byla noc ![]()
@guesssgirl To určitě tak i manžel mě už vůbec nic nenechá dělat. Tak nějaký výhody to má ![]()
@guesssgirl U nas vstava mezi 6-7. Obcas ma i obdobi, kdy vstava okolo 8h. Ja chodim spat normalne v deset. Manzel chodi spat taky brzo, rano vstava v pul paty. A obcas zvladneme i nejakou romantiku. Ale tim jak me vsechno boli to neni tak casty.
@Liddka Ja jsem zrovna minuje vzpominala jak jsem s Tomem kdyz jsem byla na matersky jenom lezela. Moji jedinou cinnosti bylo dojit nakoupit. Zbytek delal manzel. A to mi nic nebylo. Ale byly to super prazdniny. A jaky mate vubec vybrany jmeno?
@Gabca85 Bude se jmenovat Sebastianek
Pro holčičku jsme měli Natálka
A jaké jméno máte vy? ![]()
Sebastian se mi vždycky hrozně líbilo, ale k našemu českému příjmení se nehodí. A manželovi se moc nelíbí. My budeme mít buď Jakuba a nebo Nikolu.
@Gabca85 To u nás na to jméno přišel manžel pořád jsme ty jména měnily ale tohle už zůstalo a že malej se tak už bude jmenovat ![]()
Ahoj holky. Tak jsme dneska zase byli na kontrole v porodnici a mam vyssi tkak, tak me poslali na krev a odpoledne mi volali, ze vysledky nic moc a mam se zitra zastavit pro recept na prasky na tlak. A v pondeli znova krev. A ve stredu me ceka rizikova poradna, protoze Skritek je porad hlavou nahoru. Aspon mi tam reknou co a jak.
@Gabca85 Ahoj tak to je mi líto tak snad ta poradna dopadne dobře
Jinak s vyšším tlakem mám taky problémy a taky jsem byla na krvy atd ale naštěstí to bylo v pořádku. Tak hlavně aby ste byly v pořádku
A kdy máš vlastě termín?