Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
5.3.13 17:20

@Gabca85 No to ten náš má v hlavě snad budík, vstává v 6:45 :nevim: hrůza, už chodím spát v 10h večer jak důchodce, abych se vyspala…o nějakým manželským životě ani nemluvím…nemám sílu :,( ty jo?? si říkám, aby mi ten můj chlap nezačal chodit někam jinam :oops: teď jsme dorazili z venku, vzala jsem ho opět do cukrárny, tam se alespoň s dětma trošku vyblbne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.3.13 17:57

Ahoj holky tak mi praskla nějaká cevka a mám zkrácenej čípek tak musím ležet :roll: @guesssgirl Tak máš tu holčičku co jsi chtěla vid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
5.3.13 18:01

@Liddka Ahojky, no tak hlavně, že to není nic vážnýho :palec: a aspoň ležíš doma? jojo snad teda fakt vyleze ta holčička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.3.13 18:05

@guesssgirl Jo jo ležím doma ale přes noc jsem byla na pohotovosti a nechali si mě tam na pozorování :roll: to byla noc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
5.3.13 18:07

@Liddka to věřím!! :think: ale zase lepší, bež něco zanedbat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.3.13 18:09

@guesssgirl To určitě tak i manžel mě už vůbec nic nenechá dělat. Tak nějaký výhody to má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
5.3.13 21:13

@Liddka Tak se hlavne setri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
5.3.13 21:17

@guesssgirl U nas vstava mezi 6-7. Obcas ma i obdobi, kdy vstava okolo 8h. Ja chodim spat normalne v deset. Manzel chodi spat taky brzo, rano vstava v pul paty. A obcas zvladneme i nejakou romantiku. Ale tim jak me vsechno boli to neni tak casty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.3.13 21:21

@Gabca85 Budu neboj :hug: malej mi za to stojí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
5.3.13 21:38

@Liddka Ja jsem zrovna minuje vzpominala jak jsem s Tomem kdyz jsem byla na matersky jenom lezela. Moji jedinou cinnosti bylo dojit nakoupit. Zbytek delal manzel. A to mi nic nebylo. Ale byly to super prazdniny. A jaky mate vubec vybrany jmeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.3.13 21:41

@Gabca85 Bude se jmenovat Sebastianek :srdce: Pro holčičku jsme měli Natálka :srdce: A jaké jméno máte vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
6.3.13 12:57

Sebastian se mi vždycky hrozně líbilo, ale k našemu českému příjmení se nehodí. A manželovi se moc nelíbí. My budeme mít buď Jakuba a nebo Nikolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
6.3.13 18:14

@Gabca85 To u nás na to jméno přišel manžel pořád jsme ty jména měnily ale tohle už zůstalo a že malej se tak už bude jmenovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
7.3.13 21:15

Ahoj holky. Tak jsme dneska zase byli na kontrole v porodnici a mam vyssi tkak, tak me poslali na krev a odpoledne mi volali, ze vysledky nic moc a mam se zitra zastavit pro recept na prasky na tlak. A v pondeli znova krev. A ve stredu me ceka rizikova poradna, protoze Skritek je porad hlavou nahoru. Aspon mi tam reknou co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
8.3.13 10:28

@Gabca85 Ahoj tak to je mi líto tak snad ta poradna dopadne dobře :hug: Jinak s vyšším tlakem mám taky problémy a taky jsem byla na krvy atd ale naštěstí to bylo v pořádku. Tak hlavně aby ste byly v pořádku :hug: A kdy máš vlastě termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí