Duch? Negativní energie?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@eLena F Jen si dělej legraci…S těmito věcmi se nezahrává a neznevažují se!!! POZOR NA TO!
Nebo mi sem pošleš nějakého ducha? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@eLena F Najde si tě sám, neboj.
Já se nebojím. Jen se občas musím smát tomu, co novodobé duchovní hustí lidem do hlavy. Myslím, že lepší než krmit hladové je naučit je chytat ryby, než donekonečna čistit prostory známým, je naučit je čistotě… nemyslím to nějak zlé, ale asi si říkáš pracovnice Světla, a nebo tak nějak, jenže opak je pravdou…
zkus se nad tím zamyslet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eLena F Když se to udělá pořádně, většinou to stačí jednou. A kdo se to chce naučit sám, má spoustu možností ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elke píše:
@eLena F Když se to udělá pořádně, většinou to stačí jednou. A kdo se to chce naučit sám, má spoustu možností
Vždýt' ano, ale nepodporovala bych lenochy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Elke Ona radši vezme kýbl a hadru
Což je v zásadě nejjednodušší způsob. Tohle ti poradí i každý slušnější reikista - pokud si chceš po někom energeticky uklidit, začni tím, že důkladně vytřeš podlahu. Dá se to doplnit svíčkou v každém rohu nebo vysypáním solí, ale klasický úklid je nejjednosušší a poměrně efektivní technika. Samozřejmě, že účinnost má své meze a pokud tam něco bydlí, exorcismus hadrem a saponátem asi nebude samospasitelný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Elke Ona radši vezme kýbl a hadru
Přesně jak říkáš, své nečistoty si uklidím hezký sama, a bez kyvadla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eLena F Mě zase příjde podezřelé, když to někdo dělá pro peníze a chce za to majlant. JInak absolutně souhlasím s tím odrazem vnitřního světa, myslím, že jsem to tu taky psala, ale asi ne tak stručně a výstižně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káka74 píše:
@eLena F Mě zase příjde podezřelé, když to někdo dělá pro peníze a chce za to majlant. JInak absolutně souhlasím s tím odrazem vnitřního světa, myslím, že jsem to tu taky psala, ale asi ne tak stručně a výstižně.
To je ten druhý extrém
přece kdybych někde uklízela s kýblem a hadrou, tak to taky nedělám jen pro něčí krasné modré oči, s energii je to stejné, ne?
A takové uklízení energii kdo ví kým, může taky nadělat víc škody než užitku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, já bydlím v domě z 20tých let, je to velký dům se čtyřmi byty, propojenými chodbou, celý tento dům patří mému otci. Od dětství jsme bydleli v prvním patře tohoto domu a v noci jsem se bála, asi tak stejně jako každé jiné dítě. Když mi bylo 13 let, tak se mi rozvedli rodiče a já odešla bydlet s mámou. V bývalém domě byla stará půda, kterou můj otec nechal kvůli mě zrekonstruovat a zařídil mi tu nádherný byt, který jsem dostala k dvacátým narozeninám. Už od začátku jsem tu nemohla spát a pořád jsem jen poslouchala, kde se co šustne, ale říkala jsem si, že to bude jen tím, že tu nejsem zvyklá. Po nějaké době jsem si našla přítele, který tu ze začátku jen občas přespal. Od té doby jsem v noci začala slýchavat podivné zvuky jdoucí, jakoby ze střechy. Když se ke mě přítel nastěhoval, tak se to stávalo už jen opravdu zřídka. Jelikož je to ale podkrovní byt, tak je opravdu slyšet jakýkoliv náraz do střechy. Jednou si takhle spíme a najednou nás oba vzbudí divný zvuk vycházející ze střechy, jakoby nám po střeše někdo chodil, přítel je odvážný a otevřel střešní okno nad naší postelí a podíval se ven, ale nic tam nebylo. Po nějakém čase jsme oba usnuli. Ráno jsme se podívali ven a hned pod oknem byly položeny dvě vyhořelé čajové svíčky. Do ted si to nedovedem vysvětlit, ty svíčky ležely hned pod naším oknem od ložnice a postel se nachází hned pod tímto oknem. Do teď mi z toho běhá mráz po zádech. Už je to zhruba rok, co se to stalo a od te doby se nic tak divného nepřihodilo. Ale opět se nejspíš to „něco“ vrátilo zpět. Už druhý den jsem nespala. Přítel většinou usne u televize a prospí celou noc, ale za poslední dvě noci prý měl noční můry a já ležela v posteli jak v křeči a jen jsem poslouchala, co se bude dít. Mám strach z dnešní noci. Jsem zoufalá. Odstěhovat se z tohoto domu opravdu nechci, vyrostla jsem tu a mám to tady ráda, ale tohle je celkem nepříjemné. ![]()
- Citovat
- Upravit
Proč já to vůbec čtu
Jsem sama v novém bytě a manža na služebce, pes štěká na každou kravinu, to se mi to bude spát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No me se sice vrati ale akorat mi zavibroval telefon kdyz sem cetla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eLena F Jen si dělej legraci…S těmito věcmi se nezahrává a neznevažují se!!! POZOR NA TO!