Duch? Negativní energie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
30.7.12 21:28

To bude znameni ma dnesni vecer:-D, tise zavidim:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
30.7.12 21:30

Nebo znameni ze takovyhle veci mam cist pres den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Debora23
30.7.12 21:41

To jste mi teda moc nepomohli… Kdyz si to sama zpětně přečtu, tak je mi zle. Snad bude dnešní noc v pořádku, snažíme se rozptylovat, tak čumíme na Partičku. :)

• Citovat
  • Upravit
34541
30.7.12 21:43
@Debora23 píše:
To jste mi teda moc nepomohli… Kdyz si to sama zpětně přečtu, tak je mi zle. Snad bude dnešní noc v pořádku, snažíme se rozptylovat, tak čumíme na Partičku. :)

no ja sice teda na duchovno verim ale ze by si tam nakej bubak palil svicky to ne spis bych se bala jestli si nakej magor tam nedela seance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Debora23
30.7.12 21:46

To nevim kde a kdo, se sousedama se znám od mala, to je uplnej nesmysl a já na duchy moc neveřím a snažíme se to nejak racionálně vysvětlit, ale žádná varianta mě fakt nenapadá…

• Citovat
  • Upravit
Debora23
30.7.12 21:51

Sice to s tím nesouvisí, ale co si tak pamatuju, tak od te doby, co jsem se sem nastěhovala, tak se mi nezdál žádnej pěknej, nebo aspon normální sen. Když se mi něco zdá, tak je to nějaký psycho a já se probudím ráno vyřízená a ne vyspaná. Chtěla bych vědět čím to je a taky to, že jsem velmi často nemocná za poslední dva roky… Je tady něco, co mě dost ovlivňuje, ale už si s těma řečma připadám divná…

• Citovat
  • Upravit
152
31.7.12 09:01

No tak to je teda všechno mazec. Mě se stát jenom zlomek toho, co vám všem, asi jsem už šedivá a někde v Kroměříži v blázinci.
Debora23… tak mě napadlo, jestli jsi často nemocná, nemůže to třeba i souviset s geopatogenníma zónama?
Cosi málo jsem si o nich přečetla, protože my teď kupujeme domeček a jeden chlap z dědiny nám vykládal, ať ho nekupujeme, že ta ulice je špatná. Prý tam několik lidí umřelo na rakovinu a že jsou tam geopatogenní zóny a tak. Jak jsme se byli ale na dům dívat a vešla jsem do něj, působil na mě dobrým a milým dojmem. Cítíla jsem se tam dobře. Ale stejně si ty zóny možná nechám prověřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
31.7.12 09:12

Teda ty vyhorely svicky to je mazec.Ja bych se asi bala, jestli nas nesmiruje nejaky magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Debora23
31.7.12 21:20

K tem geopatogenním zonam- ja fakt nevim, kdyz jsem tu žila jako dítě, tak jsem nikdy tak casto nemocná nebyla, to az ted za posledni tri roky, od te doby, co mam tohle podkroví. S tím smirujicim magorem si taky nejsem jista, kdo by lezl v noci po strese, je to prece jen treti patro a se sousedama se znam, jen tak se na tu strechu vlezt neda, jen pres vnitrek domu, takze fakt nevim.

• Citovat
  • Upravit
1
7.8.12 23:05

Ahoj, tepre teď se chystám si všechno tohle pročíst. Kupuju si časopis záhady života a pokaždý tam mají podobný příběh, který pomáhá exorcista p. Milan Doležal, číslo na jeho mob. je 723 931 501 http://www.simon-pecenka.cz/…na-dolezala/ zkuste, třeba vám pomůže. http://www.japrorok.cz/…ina-eprv777/ a nebo p. Drábek. Zkuste. Jdu si vše pročíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
8.8.12 22:52

Dobry vecer, chtela bych se zeptat zakladatele, jestli doslo k nejakemu posunu - zlepseni situace v dome. Diskuze byla velmi poutava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majkkl
28.6.13 11:26

Žádnej farář ani svěcená voda mu nepomůže, to udělá jediný. Ty duchy to víc nasere a podráždí tim si budte jistý. Jediný co mužete udělat je z toho domu okamžitě vypadnout než se z toho zblázníte. Nejspíš v tom domě tragicky zemřeli a jsou to duše které nemají klid, tim pádem mají i poměrně velkou energi takže se váš mužou dotýkat zjevovat se a podobně. K tomu místu mají skrátka nákou silnou vazbu a té se nezbavíte takže jediné řešení je odejít co nejdřív.

• Citovat
  • Upravit
112
7.7.13 20:22

Duch

Taky jsem měla ducha v bytě, asi před deseti lety. Bylo to dost nepříjemné. Ale četla jsem docela náhodou nějakou starší encyklopedii o antice a bylo tam, že umisťovali nad dvěře domů, nad dvířka chlebových pecí a podobně obraz Gorgony aby zábránili vstupu zlých sil.
Našla jsem si obrázek a pověsila jsem jej v pokoji na stěnu. Tak abych na něj viděla.
http://www.goethezeitportal.de/…573x500_.jpg
Bylo to docela zajímavé. V noci se mi o ní zdálo, docela jsem se lekla až mne to probudilo. Ale jak jsem před tím měla každou noc „můry“ jako by mne obcházel zlý duch tak tu noc to skončilo a už se to nidky neopakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.9.14 11:38
@Sunnny píše:
Těžko říct co za sílu či bytost se v domě zjevuje.
Pokud by to byl duch jsou dvě možnosti. Je to někdo zemřelý, nebo i jiná astrální bytost, kterých je kolem nás plno.
V jak starém bydlíte baráku? Tedy jde spíš o to, kdo tam bydlel před Vámi. Nestalo se tam někdy něco(tragická událost, nebo prostě něco špatného, někdo z předchozích majitelů mohl být na místo silně fixován).
Do místnosti je dobré dát jeřabiny a vřes, zapalovat vonné tyčinky.
K duchovi zaujmout pozitivní přístup(určitě ho nezahánět stylem huš, jdi pryč, vypadni)Vždy s ním jednat jen slušně o vše ho požádat.
Zkusit se s duchem domluvit, soustředit se požádat ho v duchu nebo i nahlas, aby se odebral, tam kam patří a kde je jeho místo. Že Vás jeho přítomnost znepokojuje a Tvá přítelkyně se ho bojí. Že zde bydlíte Vy a on patří někam jinam, kde i jemu bude jistě lépe. Vše slušně pokorně, popro­sit. Velice důležité je nejednat nikdy s duchem agresivně, mohl by se naštvat a bylo by to mnohem horší.
Uvídíš, jak bude situace dále pokračovat.
Pokud by to nepomohlo, jedině se obrátit na ezoterika. Určitě nebrat nikoho jen tak z inzerátu, tam může být právě spousta těch podvodníků co tahají z lidí jen peníze.
Velice zkušená, v esoterice známá a uznávaná je Eva Evanová, ale už to je asi velmi stará paní a netuším, zda tyto věci ještě dělá.
Pak traké Renata Lopourová a Marcela Košanová-ta tedy nevím zda se zabývá i duchy, ale je to velmi schopná kartářka, může se zeptat karet jak to nejlépe řešit a co je to za bytost co se u Vás zjevuje. Žádnou z těchto paní neznám a nemám na ně kontakt. Na netu se dá na ně kontakt najít. Jsou to nejlepší esoteričky u nás(alespoň se to o nich tvrdí, osobní zkušenost samozřejmě nemám.)Dobrou zkušenost prý mají i s Ivou Synákovou. Taky doporučuji, aby záležitost řešila žena, ne chlap, nějak se dokážou s duchy domluvit lépe než muži.Příspěvek upraven 18.06.12 v 15:11

Konakt na paní Lopourovou:
Tel.: 603 433 610, adresa: Dusíkova 2, Praha 6. Je také na FB: https://www.facebook.com/…ta.lopourova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.2.16 20:17

pozor na nepravdivé informace

Pěkný den,
vidím zde kontakt na pana Doležala. Chtěl bych Vás upozornit, že se pan Doležal vydává za někoho kým není. Mluví o sobě jako o studovaném exorcistovi, který studoval ve Vatikánu. Že spolupracuje s církví a je v nějaké ekumenické komisi ohledně exorcismů. Vše je naprostá lež. Exorcisté jsou katoličtí nebo jiní kněží. Studuje se v Itálii, ale o panu Doležalovi, tam neslyšeli ani podle fota ho neznají. je to celé naprostý nesmysl. Pokud máte těžkosti způsobené zlým duchem navštivte autorizované stránky katolické církve o exorcismu www.exorcismus.eu
Jan Rozek, asistent exorcisty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat