Duch? Negativní energie?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ahojky, tak já vám něco povím, já jsem si našla chlapa, te´d už svého manžela kterému umřela manželka na rakovinu děložního čípku. Bydlíme v bytě kde umřela, už 2 roky každý den sedím na sedačce v obýváku na které umřela, někdy na ní i spím, a když ne na ní tak na patře na spaní co je v tom obýváku. A aby toho nebylo málo tak její urna mi tu stojí na skříni. A nikdy jsem žádného ducha neviděla. Asi jsem moc ateista.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych, že každý má to vnímání toho druhého světa trochu jiné. Někdo to cítí dost a někdo vůbec a těm kteří to cítí se jen vysmívají. Já s manželem na to věříme a máme s tím i zkušenosti, které jsou na dlouhé povídání, ale můžu říci, že za mým manželem chodí i spousty duchů, kteří nebydlí pouze v našem bytě, ale jsou to většinou ti, kteří mají nějaký nevyřešený problém.
Bohužel ani my jsme nepřišli na to, jak se těch duchů zbavit. Také nás napadlo, že by třeba vysvěcení pomohlo, ale jelikož jsme oba ateisti a já mám z křesťanství spíš legraci, tak jsme to nikdy neudělali a tak nějak s tím žijeme.
Váš problém v domě je tedy poněkud složitější, protože tam jsou duchové aktivní každý večer. Někdy opravdu pomůže se jim naštvaně postavit přímo: prostě nerosvítit a postavit se jim čelem. Můžou zmizet a nebo naopak to bude ještě horší. On je totiž přiživuje také Váš strach - vyloženě se jím baví.
Také mně kolikrát napadlo kontaktovat někoho kdo má zkušenosti s mediem a pod. Také by mohl třeba pomoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Noc byla hrozná nemohla jsem vůbec spát pořád se mi vracely myšlenky na tyto články a bála jsem se, že se mi o tom bude zdát
Do zrcadla v ložnici jsem ani nepohlídla jen nevím jak přesvědčit manžela, že chci zrcadlo z ložnice pryč
@wildcat Víš co nechápu, proč jste si nekoupili sedačku jinou chápu, že s bytu se asi stěhovat nemůžete, že by jste neměli, kde bydlet
,ale na sedačce, kde někdo umřel a ještě ke všemu manželka manžela to bych asi nedala i kdyby se mi žádnej duch neukázal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale to my se budem stěhovat i si koupíme jinou sedačku, ale až si postavíme barák. Nějak mi to nepřijde důležitý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elke píše:
tohle je převážně feng shui. základní info najdeš i na netu (i když tam jsou to dost kusé záležitosti a ne vždy správně interpretované), lepší jsou knížky. Pro začátečníky je skvělá tahle: http://www.kosmas.cz/…m-a-zahrada/
Sice vypadá, že je v ní víc obrázků, než textu, ale má velice dobře a jasně vysvětlené principy
Taky už mám objednáno, díky za tip. ![]()
Jinak diskuzi čtu raději jen přes den. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica píše:
@Nelisa Já četla ráno a stejně nechci projít chodbou
No, taky nám na chodbě na cestě k záchodu (takže chodím kolem pořád
) visí obří zrcadlo, ale doma jsem žádný takový zážitek neměla, takže se nebojím. Já se bojím spíš živých.
(V noci jít potmě před barák se smetím a tak.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelisa jenom abych v tom uchu měla fakt brouka a né něco jinýho
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lukresia píše:
@Nelisa jenom abych v tom uchu měla fakt brouka a né něco jinýho![]()
No počkej, až dostaneš z ucha hmyzáka, tak ještě bacha, aby ti tam nezůstal jeho duch. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelisa
tak si se zasloužila o můj první smích od srdce dnes, podruhé se usměju až uvidím mrtvolu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lukresia píše:
@Nelisa![]()
![]()
![]()
tak si se zasloužila o můj první smích od srdce dnes, podruhé se usměju až uvidím mrtvolu
To mě těší. ![]()
Bych neřekla, jak se někdo může tak moc těšit, až uvidí mrtvolku.
(Jaké já mám pro to pochopení, už jen ta představa… smajlikshusikuzipotele)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ondas píše:
Noc byla hrozná nemohla jsem vůbec spát pořád se mi vracely myšlenky na tyto články a bála jsem se, že se mi o tom bude zdátDo zrcadla v ložnici jsem ani nepohlídla jen nevím jak přesvědčit manžela, že chci zrcadlo z ložnice pryč
@wildcat Víš co nechápu, proč jste si nekoupili sedačku jinou chápu, že s bytu se asi stěhovat nemůžete, že by jste neměli, kde bydlet
,ale na sedačce, kde někdo umřel a ještě ke všemu manželka manžela to bych asi nedala i kdyby se mi žádnej duch neukázal.
klid, zrcadla jako taková nejsou špatná - v ložnici můžou vadit spíš tím, že ruší klidovou zónu a tím pádem si tam neodpočinete tak, jako kdyby tam nebyla. Nic víc…
Jinak urna v domě se obecně za dobrou věc nepovažuje. Mrtví patří na hřbitov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Necetla jsem celou diskuzi, jen uvod. Dost o tehle vecech ctu, a je mozne, je je tam duse nekoho, kdo sice zemrel, ale dosud nenasel cestu ke svetlu, a placa se tam, doporucuju najit zkusene medium, jako vazne.
Musi to byt strasne deprivujici..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jupix Na očistu prostorů je výborná šalvěj bílá, dostane se koupit např. ZDE
TADY ještě něco k těm zrcadlům.
Jinak se domnívám, že les,který byl původně na místě domu může mít souvislost! Bývalé pohřebiště, popraviště, místo nějakého hrůzného činu apod.
S tím souhlasím