Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
402
22.9.15 15:11

@zizi007 no takové taky závidím…ale to se to těm holkám, co už mají děti mluví, že na to nemáme myslet :mrgreen: jakože přepnu v hlavě tlačítko a buch ode dneška na to nemyslím? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
22.9.15 15:13

@aklusim no poslední dobou jsem to měla přesně na den. a včera nic, tak už jsem si dělala naděje večer, že to teda asi vyšlo…a dneska zklamání…ale nám se to všem jednou povede holky! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.9.15 15:13

A já mám týden do ovuluce :think: našla sem doma ještě kontryhelový čaj, tak si ho vařím, docela mě chutná. Škoda, že jsme poprodávala ten Inofolic. Ale to jsem chtěla jenom dvě

• Citovat
  • Upravit
402
23.9.15 11:54

@Twitter máš dobré zkušenosti s Inofolicem? já jsem ho brala na doporučení doktorky, aby se mi upravil předtím cyklus, myslím, že to vůbec nepomáhalo…tak jsem přestala a ted jak se snažíme, tak mi zbyly necelé dvě balení, tak to piju…ale nevím no, nemám z toho asi žádný pocit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.9.15 12:15

Ahoj holky, je tam mikroskopickej dusik? Vidite ho taky? Jsem 13 dpo. Zitra ma byt Ms. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
23.9.15 21:23

@Kacule888 :mavam: ahoj, já ho tam vidím. Ale tyto testy právě duchy dělají. Snad ti MS nedorazí :kytka: mě zas bolí v krku, tak ani není chuť na sex :?

• Citovat
  • Upravit
121
23.9.15 21:35

Ahoj všem :mavam: Ráda bych se přidala do vaší skupiny. S přítelem zkoušíme teprve krátce, ale už mám pár testů také za sebou. Zatím nebyl ani duch. Až bude tak se ráda podělím. Zatím díky za tip na těhotenské testy, co jsem četla nejvíc chválíte Dr. Max, tak si pro ně zítra skočím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
23.9.15 21:39

@Kocici22 tak přeju, ať vám to s přítelem brzy vyjde :-)) taky už jsem „přesídlila“ na Dr. Maxe :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.9.15 22:09

@Twitter ale me prave mamatest jeste neukazal nikdy ducha vzdy bylo jen snehobilo… No jo tak uvidim zitra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
23.9.15 22:26

Holky, omlouvám se, vím, že to sem nepatří..ale nevíte někdo, jak dopadla Linda riccionne..co čekala ta trojčátka??? Nikde nemůžu najít žádné info :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
23.9.15 22:34
@Kocici22 píše:
Ahoj všem :mavam: Ráda bych se přidala do vaší skupiny. S přítelem zkoušíme teprve krátce, ale už mám pár testů také za sebou. Zatím nebyl ani duch. Až bude tak se ráda podělím. Zatím díky za tip na těhotenské testy, co jsem četla nejvíc chválíte Dr. Max, tak si pro ně zítra skočím :lol:

Tak drzim palce at se zadari. My taky zkousime. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
23.9.15 23:01

@Kacule888 tak pokud jsi ho ještě neměla tak snad bude pravý. Jsem zvědavá jak to bude pokračovat dál :dance: těším se na zítřejší foto :dance:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
23.9.15 23:01

@Selfi máš SZ :)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
23.9.15 23:02

@Kocici22 jo, za mě dr. max nejlepší :palec: a i cenově :palec:

• Citovat
  • Upravit
3208
23.9.15 23:35

@Selfi Podle lico-knihy :-) má 3 krásné holčičky… Tak snad to holky zvládnou…za ty tři potraty si to ona zaslouží! Kéž by všechny měli takové štěstí :hug:

Jo a jinak, já to dneska večer dostala, dokonce dřív, takže operace pojď do mě a za pár týdnů jedeme dál! :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí