Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@zizi007 no takové taky závidím…ale to se to těm holkám, co už mají děti mluví, že na to nemáme myslet
jakože přepnu v hlavě tlačítko a buch ode dneška na to nemyslím? ![]()
@aklusim no poslední dobou jsem to měla přesně na den. a včera nic, tak už jsem si dělala naděje večer, že to teda asi vyšlo…a dneska zklamání…ale nám se to všem jednou povede holky! ![]()
A já mám týden do ovuluce
našla sem doma ještě kontryhelový čaj, tak si ho vařím, docela mě chutná. Škoda, že jsme poprodávala ten Inofolic. Ale to jsem chtěla jenom dvě
@Twitter máš dobré zkušenosti s Inofolicem? já jsem ho brala na doporučení doktorky, aby se mi upravil předtím cyklus, myslím, že to vůbec nepomáhalo…tak jsem přestala a ted jak se snažíme, tak mi zbyly necelé dvě balení, tak to piju…ale nevím no, nemám z toho asi žádný pocit ![]()
Ahoj holky, je tam mikroskopickej dusik? Vidite ho taky? Jsem 13 dpo. Zitra ma byt Ms. ![]()
@Kacule888
ahoj, já ho tam vidím. Ale tyto testy právě duchy dělají. Snad ti MS nedorazí
mě zas bolí v krku, tak ani není chuť na sex ![]()
Ahoj všem
Ráda bych se přidala do vaší skupiny. S přítelem zkoušíme teprve krátce, ale už mám pár testů také za sebou. Zatím nebyl ani duch. Až bude tak se ráda podělím. Zatím díky za tip na těhotenské testy, co jsem četla nejvíc chválíte Dr. Max, tak si pro ně zítra skočím ![]()
@Kocici22 tak přeju, ať vám to s přítelem brzy vyjde
taky už jsem „přesídlila“ na Dr. Maxe ![]()
@Twitter ale me prave mamatest jeste neukazal nikdy ducha vzdy bylo jen snehobilo… No jo tak uvidim zitra ![]()
Holky, omlouvám se, vím, že to sem nepatří..ale nevíte někdo, jak dopadla Linda riccionne..co čekala ta trojčátka??? Nikde nemůžu najít žádné info ![]()
@Kocici22 píše:
Ahoj všemRáda bych se přidala do vaší skupiny. S přítelem zkoušíme teprve krátce, ale už mám pár testů také za sebou. Zatím nebyl ani duch. Až bude tak se ráda podělím. Zatím díky za tip na těhotenské testy, co jsem četla nejvíc chválíte Dr. Max, tak si pro ně zítra skočím
Tak drzim palce at se zadari. My taky zkousime. ![]()
@Kacule888 tak pokud jsi ho ještě neměla tak snad bude pravý. Jsem zvědavá jak to bude pokračovat dál
těším se na zítřejší foto ![]()
@Selfi Podle lico-knihy
má 3 krásné holčičky… Tak snad to holky zvládnou…za ty tři potraty si to ona zaslouží! Kéž by všechny měli takové štěstí ![]()
Jo a jinak, já to dneska večer dostala, dokonce dřív, takže operace pojď do mě a za pár týdnů jedeme dál!
![]()