Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kskaja píše:
Taky nakrivo carka?
Je proste takova divna. Na jedne strane tlusta na druhe se zuzuje, takze jakoby nakrivo. Nejde mi to vyfotit ![]()
@Lily90 píše:
Je proste takova divna. Na jedne strane tlusta na druhe se zuzuje, takze jakoby nakrivo. Nejde mi to vyfotit
Nechci si nic připouštět, uvidím zítra ráno,, ale mám aspon malinkou naději, uvidim jestli se mi k tomu vyjádří ještě někdo jiný ze zkušenostmi. Je mi jasný, že je to asi vadný test,, ale čárka je docela výrazná naživo.
Já nic nevidím ![]()
@Kskaja aŤ koukám jak koukám
…ale pokud je nakřivo tak to bude stejně vadný test..na mamatestu mám čárku a dobře viditelnou vždycky, tomu už nevěřím, ale pokud je pidi na maxovi, tak to vypadá nadějně
![]()
@miluver píše:
Já nic nevidím
@Kskaja aŤ koukám jak koukám…ale pokud je nakřivo tak to bude stejně vadný test..na mamatestu mám čárku a dobře viditelnou vždycky, tomu už nevěřím, ale pokud je pidi na maxovi, tak to vypadá nadějně
![]()
Jojo jsou vidět špatně na fotkách,, ve skutečnosti docela dost.. ale křivá je, je mi jasný že je to vadný test, jen mě zajímalo, zda to tak někdo taky měl, že byla křivá přesto pozitivní… uvidím zítra hlavně ten max jak se vybarví nebo nevybarví ![]()
@Kotla kez by!!
ale tohle je starej a falesnej duch bohuzel…ja mam na testech bilo.:( ted zkousim wondfo, ale nevim kolik presne jsem…asi 8-9 dpo..
@miluver píše:
@Kotla kez by!!ale tohle je starej a falesnej duch bohuzel…ja mam na testech bilo.:( ted zkousim wondfo, ale nevim kolik presne jsem…asi 8-9 dpo..
Jéje
To mě mrzí
, nikdy ho u holek nevidím a u Tebe jsem ho viděla
Držím palce, aby se to povedlo. Já si ještě rok počkám a půjdeme zkoušet třeťátko, ale nedá mi to a stále sem nakukuji ![]()
@Claaire krasna carka
moc gratuluji… Ja ji mam dnes taky takovou… A takhle silnou by falesne mamatest neudelal… Takze super… ![]()
@Claaire tak to na tom jsme uplne stejne…
ja slysela to samy… Vzdyt tam neni skoro nic videt…
![]()
AHoj - je to duch nebo jenom prosvítá místo testovacího proužku? Děkuji za názor
@aknelka89 ahojky ja tam ducha vidim a celkem hezky…
gratuluji ![]()
@Barbuuu AHojik, gratuluji k pekne carce. Mohu se zeptat kolik dpo jsi mela toho prvniho dusika? Diky:)