Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Réza 26 ahojky
jj zkousela a furt to samy
asi proste nic…spise tam chci asi videt, to co tam neni:) sila mysle
prikladam ftku
@Verus03 vždyť tam je krásný dušík. Počkej pošlju ti svoje testíky ju ![]()
@Verus03 měla jsem ještě slabší dušíky než ty
a sílily sice pomalu ale sílily. Já teda testuju furt jsem magor
ale na dnešním testu je krásná dálnice ![]()
@Réza 26 ono se to docela prodrazi to testovani vid
hele a jak dlouho po ovulaci jsi zacla delat testiky? Ja teda nevim kdy jsme mela ovulaci, jen odhadem jsem si spocitala ze to mohlo vyjit s terminem, kdy jsme meli sex
jsem v tomhle jeste amater ![]()
@Verus03 no mrtě prodraží
ale mě ta čárka ujišťuje že tam mimčo furt je
hele vůbec netuším kdy byla ovu. Poslední menzes sem měla 2.5 to jsem byla na gyndě a ten den sem to dostala. Pak jsem byla 30.5 znovu na gyndě brala mi kousky čípku že se jim něco nezdálo na citologii. A v tu dobu jsem měla dostat menzes. Rozmezí mám 28-32 dní. Jenže jsem jen dva dny špinila potom zákroku a menzes nikde. Tak jsem 6.6 zkusila testík a najednou na mě vykoukl pidi pidi dušík a tím začlo moje testovací bláznoství
a hlavně to bylo na jedno š´touchnutí ani ne plánovaný a oto je to větší šok A i zázrak zároveň digi test jsem dělala 8.6 a ještě ani né z první raní moče ale až když jsem přišla z lékárny a hned ukázal plus a 1-2 týdny. a je fakt že jsem si dělala pak ovu test po sexu ani nevím proč a byl jasně pozitivní takže sme se trefily ani nevím jak
![]()
Ahoj holky, jsem tu nova a chyela jsem se zeptat. Mam spozdeni 3 dny a vcera jsem si delala test, na kterem je hodne slaba carka. S pritelem se snazime od dubna.
@Réza 26 to jste se krásně trefili ![]()
manžel o tom, že si dělámtěhotenské testy teď vůbec netuší
nechci aby byl pak zklamaný, když z těch duchů nic nebude…on je taková cíťa a chce mimčo asi více i než já ![]()
včera jsem si koupila poprvé ovulační testy, abych taky konečně zjistila, kdy mám ovulaci ![]()
@Domiii27 na počítači žádnou čárku druhou nevidím, ale když kouknu přes tel, tak jo
takový dušík
no hele kor když ti mešká menzes, tak by to mohlo být znamení
ale nevím, kdy přesně by měla být druhá čárka viditelná…to je asi individuální…já se v tom taky prd vyznám víš:)studuji tuto problematiku na netu asi tak pár dní ![]()
@Verus03. No je tam a dnes jsem si delala dalsi. Nedalo mi to. A vysledek je takovy.
@Domiii27 ty jo tak to vypada nadejne:) nechceš si koupit ten test, jak ti tam ukáže i počet týdnu?:) já ho ještě teda neměla, protože mám zatím na testech jen dušíky, ale kdybych měla čárku druhou nějak výraznější, tak bych si ho koupila
@Verus03 a ten se da koupit v lekarne vid??? A nevis jak se jmenuje???
@Domiii27 jj v lékarně, jmenuje se Clearblue:) dej pak vědět:)
@Verus03 da se mu hodne verit??? No ukazuje… Kdy jit k lekari???