Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoooj snazilky. Mám prosím. Dotaz dr mi nasadil duphaston 1:0:1. Od 15. Dne po MS. Snažíme se o mimo ale cyklus nepravidelny. Dneska je to 9.Den co jsem duphaston přestala brát mám otekla prsa bolestivější cca týden zpět jsem měla bolesti v břiše jak když přijde MS a hnědý výtok hlenovity (opravdu jen splnění
Po 3 dnech břicho ustalo + výtok je ještě slabší. Cca to trvalo ten týden ale MS se ne rozjela A dneska už výtok skoro není Ale prsa mám furt jak beton
Bolí.. Setkal se s tím někdo? k MS to vůbec nevypadá ikdyž je to od dobrani 9. Den.
nikdy se snad nedočkám pravidelnosti. Měl někdo takhle slabou MS třeba? Po duphaston? Nebo vaše zkušenosti? ![]()
Mě se po dobrání do 4 dnů ms rozjede. První asi 3 cykly jsem spinila ještě asi 5 dní před ms, pak se to zkracovalo a teď nic. Jestli ještě 9 dní po dobrání nepřišla, je to divné. Těhotenský test jsi nezkoušela
![]()
@bacova.mi zatimne říkám si že to špinění je k tomu a že nechci byt zas zklamana 😂 🙏🏽
@All18 no já nevím, ale myslím, že po vysazení by MS měla přijít nejdéle do 10 dní, ale to už je hranice. Co jsem četla, tak každé (pokud nebyla tehu) přišla do 7 dní. Zítra bych zkusila TT a pokud by byl negativní, zašla bych k doktorovi pro jistotu aspoň na UTZ ![]()
@bacova.mi tak jsem byla dneska mám cystu pět cm. 😞 dostala jsem vyvoláváčku jsem vyděšená jelikož cystu mám prvne v životě.