Důvody pro a proti očkování tuberkulozy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kaštinka
11.6.13 15:19
@Doctus píše:
@ana11
Vy asi razíte názor, že očkování je „zlo“. Rád bych věděl, zda jste někdy otevřely nějakou odbornou knihu z oblasti infekčního lékařství, preventivního lékařství, mikrobiologie, imunologie či pediatrie.

To je dobrý nápad přečíst medicínské knihy… Omlouvám se, že vstupuji, četla jsem jen par reakcí. Možna budu svým příspěvkem úplně mimo. Mám otazku -y). Proc se medicína upíná k vytvarení umělé imunity? Proč se veda nesnaží přijít na to, jak bezpečně a efektivně budovat dětem, lidem všeobecně přirozenou buněčnou imunitu? Vždyť ockovani je zastaralá a z mého pohledu podezřelá metoda. :think: Proč se hledá řešení v chemizaci těl cizorodymi látkami?
Vakcina je koktejl chemických jedů.

• Citovat
  • Upravit
19503
11.6.13 21:58

@peggy.sl I cizí dítě a jeho strasti z očkování mě fakt vadí. Já bych to prostě nemohla dělat. Mám svědomí a to by mi nedalo spát. Ani peníze pro mě nejsou taková motivace, abych píchla takové svinsto do dětí. Ke štěstí nepotřebuju miliony, ale zdravou rodinu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.14 09:48

Možná bych se podívala na youtube na MUDr. Eleková, co říká o očkování..dokonce i o klinických studiích…něco na tom je..

• Citovat
  • Upravit
65
1.4.14 00:13
@Doctus píše:
@Mišanila
Jaká trvalá poškození máte na mysli? Rád bych upozornil, že očkování nezpůsobuje autismus, diabetes, epilepsii, lupus ani další choroby, kterými je někdy vyhrožováno.

Myslím, že se mýlíte..v příbalových letácích např. v jiných zemích se uvádí již do očkování autismus..myslím, že je to u MMR vakcíny od určité firmy(spalničky, příušnice, zarděnky) a možná i u dalších vakcín..a navíc v Americe je největší proočkovanost, ale také nejvíce autistů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.14 01:09
@Doctus píše:
@Hanulka82
Provedl bych zápis do zdravotnické dokumentace, kde by matka stvrdila podpisem, že přebírá zodpovědnost za případné komplikace. Hotovo, punctum.

A já bych zase zakotvila, že když očkování rozjede a způsobí např. autismus u dítěte či zánět mozkových blan či jiné onemocnění..epilepsii apod. tak bych žádala, aby bylo zakotveno, že stát ponese finanční následky a rodiče finančně odškodní, aby se pak o takto postižené dítě mohli řádně starat a měli na to dost finančních prostředků… Aby ti co diktují, co se musí a není v tom dobrovolnost, aby nesly následky také nějaké..

• Citovat
  • Upravit
9752
1.4.14 06:33
@Anonymní píše:
Myslím, že se mýlíte..v příbalových letácích např. v jiných zemích se uvádí již do očkování autismus..myslím, že je to u MMR vakcíny od určité firmy(spalničky, příušnice, zarděnky) a možná i u dalších vakcín..a navíc v Americe je největší proočkovanost, ale také nejvíce autistů..

Autismus není způsoben očkováním, očkování může být jen spouštěčem (ne tedy kauzální příčinou), podklad pro autismus už je v těle daný. To je častý argument těch, kteří o imunologii nic nevědí. Navrhoval bych posunutí očkování až na 7. měsíc, kdy by se imunodeficity již projevily a nesvalo by se to na očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
1.4.14 11:19
@Doctus píše:
Autismus není způsoben očkováním, očkování může být jen spouštěčem (ne tedy kauzální příčinou), podklad pro autismus už je v těle daný. To je častý argument těch, kteří o imunologii nic nevědí. Navrhoval bych posunutí očkování až na 7. měsíc, kdy by se imunodeficity již projevily a nesvalo by se to na očkování.

Sedmy měsíc nic nevyřeší autismus spouští MMR vakcína, která je aplikována po 15 měsíci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9752
1.4.14 11:48

@peggy.sl
Myslíte si, že by autismus nepropukl, pokud by nebylo aplikováno očkování? V každém věku je mnoho situací, které by manifestaci podpořily. Jen by se oddálilo nevyhnutelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
1.4.14 12:42
@Doctus píše:
@peggy.sl
Myslíte si, že by autismus nepropukl, pokud by nebylo aplikováno očkování? V každém věku je mnoho situací, které by manifestaci podpořily. Jen by se oddálilo nevyhnutelné.

Nemáš nejakou studii neplacenou výrobcem vakcíny? Jaká je statistika výskytu autismu po vakcine a bez vakcíny, třeba z leknuti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
1.4.14 12:47

Taky by mě zajímalo jaké procento je autistů a diabetiků v neočkované populaci a naočkované… :think:
Je vůbec nějaká taková studie??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9752
1.4.14 13:33

@peggy.sl
Vakcinace je účinným mechanismem primární prevence. Vyvolavatelem (tedy ne "stvořitelem) autismu leknutí asi nebude, stresová reakce (úraz, infekce, sepse, ztráta blízké osoby) však ano.

@mari1912
Diabetes byl i v dobách, kdy se očkování ještě neprovádělo. Na vzrůstající incidenci a prevalenci DM–II má největší podíl lidstvo samo, a to svým stylem života. Proočkovanost naší populace je poměrně vysoká (asi jedno z mála pozitiv minulého režimu), srovnávací studii proto není lehké provést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
1.4.14 14:58

@Doctus
Srovnávací studie není, takže klidně věřím dal, ze očkování autismus spouští a je jeho hlavni příčinou.. kecy doktoru, ze vy vznikl i bez očkování nemají žádný podklad, protože neexistuje dostatečně velký neockovany vzorek děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9752
1.4.14 15:08

@peggy.sl
Očkování není příčinou autismu, pokud je již změna v genotypu zakódována, tak už je jedno, co ji spustí. Ve studiích se hovoří o spouštěcím mechanismu, nikoliv o příčině. Spouštěcím mechanismem žloutenky u Gilbertova syndromu může být infekce nebo dlouhodobý stres, výše zmíněné faktory ovšem nejsou příčinou hyperbilirubinémie. Plošné neočkování je cesta do pekel, už se to v některých zemích zkoušelo a velice rychle se vraceli k zavedenému očkovacímu kalendáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
1.4.14 15:17
@Doctus píše:
@peggy.sl
Očkování není příčinou autismu, pokud je již změna v genotypu zakódována, tak už je jedno, co ji spustí. Ve studiích se hovoří o spouštěcím mechanismu, nikoliv o příčině. Spouštěcím mechanismem žloutenky u Gilbertova syndromu může být infekce nebo dlouhodobý stres, výše zmíněné faktory ovšem nejsou příčinou hyperbilirubinémie. Plošné neočkování je cesta do pekel, už se to v některých zemích zkoušelo a velice rychle se vraceli k zavedenému očkovacímu kalendáři.

Ale důkazy na to nejsou, takže to opravdu jedno není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
1.4.14 15:51

Víte, co je zajimave? Ještě před rokem se psalo, ze autismus je vrozený. A nyni se lze dočíst, ze ockovani je spoustec? Za pár let se dočteme, ze ockovani způsobuje postvakcinacni autismus. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek