Dvě malé děti, baví vás to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
18.2.14 13:36

@kate02 jo tak s dcerkou to byla sranda, ta sebou z ničeho nic plácla v obchodě na zem a řvala a řvala, po chvilce se vyřvala a šlo se dál nakupovat :roll: malý tohle nedělá, ale jak není po jeho, mrskne s první věcí co má po ruce, taky síla, jinak je taky takový sluníčko vysmátý, ale jak to příjde… takže musím hlídat co je v jeho blízkosti, minule mi zahodil mobil 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
18.2.14 13:36

@Vája naše v postýlce ječí, jak pavian, na hračky kašle, jen stojí u sprycli a ječí a ječí…zkoušela jsem:)))Když mi pak kamarádka, coa stejně kteryho syna říká, jak si v klidu všechno udělá, protože malýho fa do postýlky a on si tam vydrží i dvě hodiny hrát, nebo že, když odendaj sprycle, vleze si do postýlky sám, když je unavenej a usne, jdou na mě mdloby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.2.14 13:37
@Majinka7 píše:
@kate02 u nás jak se děti milují, tak se dokáží i bít. Takže chvilky objímání a pusinkování vystřídají boje o jednu hračku :roll: a malému to né a né vysvětlit, teď kouše, tahá za vlasy, štípe

U nás je to podobný, jen teda ten starší už u většiny větší chápe, že když to mladšímu půjčí a vezme si další zajímavou hračku, bude chtít prcek tu a tu první mu vrátí, nebo ji někde zahodí… Ale zas má taky svoje meze a když už to takhle mění třeba po šestý, tak se sekne, nedá a mladší je naprdnutej, řve, utíká za mnou si „postěžovat“, jak je ten brácha zlej… :zed:

Přitom mě by to taky napadlo… :mrgreen:

Modelová situace… Mladší řve, protože chce auto z dupla, co má starší, tak se ptám: „A nechceš tady to letadlo?“ Odpověď: „NE“, Starší dá mladšímu auto a jde si pro to letadlo, který mladší nechtěl. Mladší leze za starším, dává mu auto se slovy „na, na, na“ a chce to vyměnit za letadlo… :zed: Starší už nechce dát, tak za mnou mladší se řevem „letadlooo“ letí, abych to šla „vyřídit“… Staršímu je mladšího líto, dává mu letadlo, bere si auto, po minutě jde mladší za starším s letadlem a říká :„Na, na, na“ a chce auto… :zed: A takhle jsou schopní se (i mě :mrgreen: ) „bavit“ třeba hodinu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.2.14 13:38

@Vája je to šílený hlidat jestli mu starší něco nedává, už jsem mu vytahovala piskot z pusy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
18.2.14 13:38

@Vája taky máme všude všechno :roll: nechápu to, mají tolik hraček a nic je nebaví, to raději rozhází oblečení co mám připravené k žehlení nebo si začnou hrát se štětkou na záchodě :cert: jak je chvilku ticho v domě, je to průser :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.2.14 13:39
@Majinka7 píše:
@kate02 jo tak s dcerkou to byla sranda, ta sebou z ničeho nic plácla v obchodě na zem a řvala a řvala, po chvilce se vyřvala a šlo se dál nakupovat :roll: malý tohle nedělá, ale jak není po jeho, mrskne s první věcí co má po ruce, taky síla, jinak je taky takový sluníčko vysmátý, ale jak to příjde… takže musím hlídat co je v jeho blízkosti, minule mi zahodil mobil 8o

Mě na mladším baví, jak on jde naštvanej a hledá něco, co by mohl chytnout a hodit s tím… :oops: :mrgreen: :mrgreen: Pak zalízám někam, aby neviděl, že se tomu směju… :oops: On ještě vypadá jak andílek, má delší kudrnatý blonďatý vlásky, tak to je o to víc srandovní… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.2.14 13:40

Nákupy řeším v Tesco online, do krámů mě nikdo nedostane. :jazyk: Jen k řezníkovi a do pekárny, ale jinak se na to můžu. Občas jdu tady do sámošky a to jenom slyším, že chce kluk pití, čokoládku, tamto a ono… pche, nene, zlatý nákup z pohodlí domova. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.2.14 13:40

Jinak teda je fakt, že mi hodně pomáhají maličkosti, třeba když vedem staršího do školky, tak že se mladší snaží si sám obout boty, dá si čepici… Jsou to kraviny, ale člověku to ušetří trochu práce a času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
18.2.14 13:41

@kate02 :mrgreen: dobrý no, u nás je takhle vychytralá ta starší, malý něco dostane a už začne výměnný obchod a dcerka ukecává, jestli si to s ní vymění a skoro vždycky uspěje, až je mi malého líto, ale jsou spokojeni oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
18.2.14 13:42

Mě to baví, nechala jsem si 4 roky odstup, abych si každého pěkně užila. Takhle rychle po sobě by mě to asi zničilo :mrgreen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
18.2.14 13:43
@kate02 píše:
Mě na mladším baví, jak on jde naštvanej a hledá něco, co by mohl chytnout a hodit s tím… :oops: :mrgreen: :mrgreen: Pak zalízám někam, aby neviděl, že se tomu směju… :oops: On ještě vypadá jak andílek, má delší kudrnatý blonďatý vlásky, tak to je o to víc srandovní… :oops:
:lol: to je jako u nás, takový blonďáček modrooký, skoro andílek a přitom jsou to čertíci
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.2.14 13:43
@kate02 píše:
U nás to starší právě v podstatě nedělal, nebyl taková tvrdá palice, maximální vzdor u něj byl ten, že si potichu lehnul na zem a odmítal se zvednout, ale prostě jenom ležel… :zed: Mladší prcek, to je prostě siréna, když něco chce, nebo nechce… V jednu chvilku něco nechce, řve, že to nechce, po minutě si vzpomene, že by to chtěl, tak je zase řev, že to chce… A takhle je to furt dokola, když má svou náladu… Dokáže být úžasnej, roztomilej, vysmátej a pak mu to v jedný chvilce přepne do módu „všechnoješpatněnicnechci“ a hotovo… :zed: :zed: :zed: Pak během pár minut o ničem neví a zas je to usměvavý sluníčko… :nevim: :mrgreen: (A já hledám telefon na psychiatrii, abych tam měla zamluvený místo)Jak píšu, u staršího jsem tohleto vůbec nezažila, byl aktivní, docela svéhlavej, ale takovýhle hysteráky jsem u něj prostě nezažila, takže s mladším mrňousem v tomhle občas trochu bojuju (a i se sebou a svojí (ne)trpělivostí, protože tlak u něj všechno jen zhoršuje).

Jo tak já mám takovýho toho staršího. :mrgreen: Ten sebou klidně řízne o zem a začne bušit hlavou do země, přitom hystericky ječí. Samozřejmě se nezapomene podívat, jestli se já dívám. Tak se vyvzteká (venku, doma… je to jedno), pak přijde a řekne: Maty nene brečí. :mrgreen: Jako že už teda nebrečí. Já se ho zeptám, jestli se už uklidnil a odpověď: jo! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.2.14 13:44
@Grapefruitik píše:
@Vája naše v postýlce ječí, jak pavian, na hračky kašle, jen stojí u sprycli a ječí a ječí…zkoušela jsem:)))Když mi pak kamarádka, coa stejně kteryho syna říká, jak si v klidu všechno udělá, protože malýho fa do postýlky a on si tam vydrží i dvě hodiny hrát, nebo že, když odendaj sprycle, vleze si do postýlky sám, když je unavenej a usne, jdou na mě mdloby :lol:

Takové děti existují? Mně tohle pořád říká mamka, že to mám špatně zorganizované, když děti pořád lezou za mnou :nevim: Nevím prostě mně v postýlce brečely, možná, kdybych vydržela, zvykly by si? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
18.2.14 13:47

Občas mám taky pocit, že nejkrásnější okamžik dne je, když už jeden spí a právě jsem uložila druhého. Kluci mají 1 a 3 roky a je to mazec. Od nového roku jsem si dala předsevzetí, že se musím věnovat taky sama sobě, neb jinak by mi hráblo. Takže jsem začala chodit 2× týdně cvičit, jednou týdně do sauny a jednou měsíčně na kosmetiku a je to mnohem lepší. Manžel má pro sebe hromadu volného času, takže jsem to prostě oznámila a on se musí starat.
Starší sice už chodí do školky, ale jen na dopoledne a pak je taky furt nemocný. A když nemůžeme jít ani věčně ven, tak je to opravdu psycho. Strašně se těším na jaro a na teplo, to bude všechno růžovější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.2.14 13:48
@gabi.design píše:
Nákupy řeším v Tesco online, do krámů mě nikdo nedostane. :jazyk: Jen k řezníkovi a do pekárny, ale jinak se na to můžu. Občas jdu tady do sámošky a to jenom slyším, že chce kluk pití, čokoládku, tamto a ono… pche, nene, zlatý nákup z pohodlí domova. :mrgreen:

Také to řeším stejně, ale jinak kluci jsou na nákupech hodní, jak to mají málem za odměnu. Starší(4roky) si může koupit jednu věc a mladší sedí zatím v košíku a stačí mu rohlík(1rok)V obcho´dáku chce sedět v košíku i starší, tak je vezu oba, mladší v sedátku, starší vevnitř v košíku klečí. Když toho je teda hodně, tak vystoupí. Ale takhle nakupujeme opravdu málo. Online nákup to jistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí