Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maity-star Krása, teď jsou pupky asi nej
, pak už se budem asi jen valit
. A na odpo držím palce, já si musím ještě 2 týdny počkat ![]()
@LenčaKi. Jé, tu samou mám vybranou v sambaby:) tuhle budu mít v obyváku a v ložnici budu mít klasické dvě, ale vidím, že v eandílkovi to mají levnější:) ![]()
Bederní pas nemám a zkusím to přežít bez něj…prý hodně stahuje a žena se pod tím hodně potí:(
Ve skutečnosti je větší
@maity-star moc krásné bříško, tak ať ti dnes vše dobře dopadne ![]()
Hlasim, ze screening je za nami. Miminka jsou v poradku, a vse vypada normalne. Acko je hlavičkou dolu, o týden vetsi odpovida 20+5 a tedy u pupecniku se nepodarilo najit treti cevu, ale to pry nemusi vubec nic znamenat, navic prospiva a je vetsi. Acko je jasny chlapecek Bcko odpovida termínu, takze 19+6,je koncem panevnim a vypada to na holcicku plodovky primerene, placenty na predni a zadni straně. ![]()
@maity-star @mmag holky krásné pupíčky
![]()
@LenčaKi. a ta ohrádka se používá od kdy? vypadá to zajímavě, vidím že mám značné mezery ve výbavě. ![]()
jinak jsme dnes byli na srdíčka a bylo to v ppořádku a odpo jsme byli na UTZ ve FN a už si mě zařadili do riz. poradny a řešili jsme jak je možné z 1embrya mít kluka holku a máme si zajít ještě na genetiku, takže docela mazec a doufám že se prdelky narodí zdravé a v pořádku. prostě vypadáme jak exoti. když už se nám to podařilo, tak ať to máme ještě zajimavější a nenudíme se.ale furt jsem v pozitivním klidu i když nám bylo naznačeno, že jeden je 100% v pořádku a druhý by mohl mít vadu, ale věřím, že budou oba v pohodě
![]()
@monini79 Já tu ohrádku budu používat hned, dám matraci co nejvýš a budou v ní miminka obě. Je to fakt taková příruční, když budu v přízemí (máme barák na patro).
@LenčaKi. @monini79 Jsem na tom podobně, dům na patro, takže jedna větší postýlka(ohrádka) dolů, ať si mám kde děti odložit a na spaní dvě, ať má každé miminko svou.. ![]()
@mmag tak já počítám s tím že bude vše v pořádku, už jsme objednáni na st na genetiku tak jsem zvědavá
a budu docházet do riz. poradny do FN takže asi budu rodit tam ![]()
@monini79 Taky bych chtěla rodit tam..Jen doufám, že příští týden uteče a dočkám se páteční kontroly, Chtěla bych vědět, jak na tom jsou porodní cesty
.
Necítím se poslední dobou vůbec dobře…pořád mi tvrdne břicho
a vš mě bolí, holky měly pravdu, že potom 30tt se stav zhoršuje, ale musím to ještě doklepat do prosince ![]()
@mmag neboj příští týden sletí jak voda a bude to fajn.
a chodíš do rizikové poradny?