Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@monini79 Se jmény už jsme se dopracovali ke dvěma variantám, Laura a Klaudie, anebo Adélka a Amálka. Teď řeším vhodnost po stránce numerologie ve spojení s příjmením. ![]()
Jé, závidím Vám, že jste tak rozhodnuti…My pořád váháme…Měl to být Václav a Vojtěch, ale Vojtěch má špatné povahové rysy, tak mě to nějak zblblo:(…A manžel by chtěl Filipa, tak zřejmě nebudeme moct tradiční jako všichni, moc nám ty jména neladí…ale zřejmě to vyhraje Václav a Filip ![]()
Holky, mám kočár
Super kup, sice paní přes celou republiku (Třinec - Cheb), ale naštěstí manžel jel do Prahy, tak už to vzal naokolo
http://www.detske-kocarky.cz/…-marine.html
Tak jsem zase klidnější, co se výbavičky týče
Měla jsem strach přes sbazar, ale když jsme si to vyzvedli osobně, bylo to ok. Jinak jsem už psala na dvě autosedačky (vajíčka) a nikdy žádná odpověď - a to jsem chtěla jen více reálných fotek ![]()
@LenčaKi. tak super to zase není tak daleko
taky hezké jména, akorát jsem u tebe opravdu zvědavá co vyjde u porodu ![]()
My teda jmena ještě vybrana nemáme, brzdí to tatinek…vybira same hruzy a s myma uzasnyma jmenama nechce souhlasit
kocar uz mame TKF bazarovy po jednech dvojcatech i s hl. korbami a adaptéry na autosedacky za 8500 a autosedacky taky, maxicosi obe za 2000 a jeste nam je pani dovezla az domu, takze kocar sakum prdum 10500… ![]()
@monini79 To nestraš, nakupuju už oblečení vesměs pro holky
.
TFK máš taky super kup
, já teď budu shánět ty autosedačky, ale jak jsem psala, zatím žádné reakce na inzeráty ![]()
@maity-star a jaké ty navrhuješ jména, které se nelíbí tatínkovi?
taky dobrá cena, my máme bazarový Dorjan po jednech dvojčatech i s vajíčky za 11000. ![]()
@LenčaKi. já tě nestraším, ale zažila jsem na jipce, že tam přivezli maminku, která měla mít kluka a narodila se holka ![]()
@monini79 jj, uvěřím, až uvidím
Ale to je přesně ono, kluk se dá splést s holčičkou, my to tak měli u Damiána, cca do 5M, ale prý když je vidět „mušlička“, tak to už je jasné ![]()
Holky, teda super ceny kočárků, to my jsme koupili za 15 000 easywalker bez vajíček, takže s vajíčky a adaptéry jsme se dostali na 20 000kč:(
@mmag Já budu ještě kupovat ty vajíčka se základnou do auta a to bude taky pálka ![]()
@LenčaKi. Jestli se základnou, tak to určitě bude palka ![]()
a senzory dechu některá už řešíte?
@mmag Určitě se základnou, u toho dablu, co nás čeká, budem rády za pouhé nacvaknutí ![]()
Monitory jsem řešila. Na Facebooku k tomu byla celkem velká diskuze, a to zda kupovat z druhé ruky, zda poštou atd.
Měla jsem vybrané Nanny, ale servis s certifikátem nedělají, jedině na místě v Jablonci zkontrolují. Údajně půjčují v porodnicích, ale to se u nás musím zeptat. Babysence snad kontrolují a vydávají k tomu i certifikát.
Poštou nedoporučují, může dojít k poškození.
Tak nevím, ale 5tis. za nové… je fakt, že pokud by to mělo mimi zachránit…
Ahoj holky, dnes jsem zjistila, ze misto jednoho miminka ocekavam dve…Dvojvajecna dvojcatka
Muzu se pridat k Vam? Mam obrovskou radost, ale i strach. Doma uz jedno ditko mam. Sestiletou dcerku. Dlouho jsme bojovali o sourozence a najednou dva
![]()
@BonaDea Blahopřeji:), taky mám doma ještě jedno 3leté dítko… ![]()