Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, moc vsem gratuluju k prckum a nabizim prodej oblecku pro dve holky (narodily se mi v zacatkem ledna v 35.tt). Jsem z Plzne takze nejlepe si prijit vybrat. ![]()
Moc vam drzim palce at vse dopadne a setrete sily, zadny stres!!!
Dnes mi držte palce, máme 2. screening…:)
![]()
Moc se na miminka těším ![]()
Tak uz mame termin screeningu. Odber i utz udelaji najednou, takze na výsledky si pak budeme cekat. Jdeme 9.9. To bude dlouhych 14 dni… ![]()
Ahojte, som 9+2tt a čakáme dvojičky. (máme 2r. dcerku, dvojicky nikto v rodine nemá, počatie prirodzene, bez vitaminov atd. ) je to vôbec možné?
Bojím sa, že v takýchto prípadoch to nekončí dobre. ![]()
Asi potrebujem nejaké povzbudenie. Dakujem.
Dalsi usg máme 3.9.
@Fengi píše:
Ahojte, som 9+2tt a čakáme dvojičky. (máme 2r. dcerku, dvojicky nikto v rodine nemá, počatie prirodzene, bez vitaminov atd. ) je to vôbec možné?
Bojím sa, že v takýchto prípadoch to nekončí dobre.
Asi potrebujem nejaké povzbudenie. Dakujem.
Dalsi usg máme 3.9.
Já mám dvojčata rok a půl, ale já jsem je měla v rodině a navíc už nejsem nejmladší, takže pravděpodobnost byla vyšší. Ale mám kamarády, kterým se narodila dvojčata sedm let před námi, v rodině to neměli a všechna jsou v pořádku.
Neboj se, je sice vyšší pravděpodobnost předčasného porodu a jiných komplikací, ale na druhou stranu jsou dvojčata více hlídaná, jen počítej s tím, že můžeš rodit klidně o měsíc dřív a ještě před tím být hospitalizovaná, případně poslední měsíce proležet na neschopence, tak nenechávat přípravu na poslední chvíli.
Ahoj, moje babicka mela dvojcatka-mamu a strejdu… A ted cekame my. Pred babickou tez nikdo v rodine z dvojcat nebyl… Tak to mozne je
hodne stesti preju, vsem, bude to mazec, ale urcite s dobrym koncem!!
Nervozka:tak blahopřeju k fešákům a jsem ráda, že to všechno dobře dopadlo
jen tak dál ![]()
Mmag:držím palce co to dá
tak jak jsi dopadla doufám, že je vše v pořádku i když to je samozřejmost
![]()
Fengi:vůbec ničeho se neboj dopadne to všechno fajně a ještě ke všemu jsi otěhotněla přirozeně tak to gratuluju
hlavně neztrácet hlavu a nepoddávat se špatným myšlenkám
![]()
Ahojky tak jsem dostala těhotenský průkaz, v ut jsem byla na krev ohledně screningu příští ut jdu přímo na screning tak doufám, že to dopadne všechno dobře a tak jak má
začala jsem chodit ke svému gyn. a na centrum neplodnosti už docházet nemusím což je fajn. akorát je opravdu každý doktor jiný. jinak prďoši měří 5.5cm a jsem podle UTZ 12+2
![]()
Ahoj holky, v pondělí jsem se na utz dozvěděla, že čekáme dvojčata (nyní 8+0). Docela šok, ještě minulý týden bylo vidět jen jedno. Chtěli jsme ještě jednoho sourozence pro naší téměř dvouletou holčičku. Vím, že bych měla mít obrovskou a dvojnásobnou radost, ale nějak se s tou zprávou ještě neumím srovnat. Hrozně mě mrzí, že místo radosti prožívám spíše nervozitu a strach. Dcerka mi stále dává dost zabrat, neumím si představit péči ještě o další dvě
… Je tu někdo, kdo na začátku prožíval podobné pocity? Jak jste se s tím srovnaly? Doufám, že brzy přijmu věc jak je a budu se moci z těhotenství konečně radovat. Díky za podporu ![]()
@Fengi
mám dvojčata (už skoro 3 roky, prodávám po nich kočárek https://www.emimino.cz/…-duo-507198/ )
početí zcela přirozené, vůbec nijak jsme tomu nepomohli (teda jen sex, jinak nic) a donosila jsem je bez problémů až do 38+1 (to už porod vyvolávali)
neboj, vše dobře dopadne, i to se stává ![]()
@Wendulína ahoj, tak sme na tom stejne. Ja mam 2r. dcerku, chceli sme este 1dite, a dr.mi oznamil dvojcata. ![]()
Prirozene, a v rodine dvojky nemame. Vy mate?
Strach, depky som mala 24hodin a pak uz len radost.
neboj to prejde.
Ja sa teraz bojím hlavne o miminka. ![]()
Bydlíme v 2+1kk tak rychle zhanet bydleni. ![]()
Ja sem 8+3tt, dnes. A termin 3.4.2016.
Dalsi usg 3.9.stvrtek.
Mate v rodine dvojky? Ja tomu nejak stale neverim, ze prave my budem prvy v rodine a cela nečekane. ![]()
@subsomi dakujem. Toto sem potrebovala počut.
a ake mas pohlavie miminek? Tiez ste nemali v rodine?